heavyrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Έχω πολύ καιρό να συμμετάσχω ενεργά στο φόρουμ λόγω υποχρεώσεων οπότε και έχω αφήσει τα του ήχου στην άκρη αλλά πρέπει κάποια στιγμή να στηθούν σωστά! Μπορεί κάποιος γνώστης, να με βοηθήσει, έπειτα από ακροάσεις στο χώρο μου για να γίνει σωστή δουλειά, με τη ρύθμιση του ενισχυτή μου ώστε να πάρω τα μεγιστα απο το σύστημα μου συναρτήσει του χώρου μου. Ο χώρος είναι 3 επί 6 χοντρικά. Απόσταση θεασης/ακρόασης 2.5 μέτρα. Έχω Pioneer sc lx 701, ηχεία monitor audio bronze 2, sub monitor audio mrw10 και dali alteco για atmos. Βρισκομαι Περιστέρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 To Pro δεν έχει αυτός; Καλή φάση. Ρίξε μια ματιά σε αυτό. https://www.pioneerelectronics.com/ephox/StaticFiles/PUSA/Files/Home/2014_MCACC_Ref_Guide.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Kαι μενα θα με ενδιεφερε κατι τετοιο αλλα θεσσαλονικη,τα dali τα εχεις κρεμασμενα?εγω τα εχω πανω στο ηχειο και ειτε τα εχω ειτε οχι μια απ τα ιδια ,δεν βρισκω διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Τα upfiring ηχεία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη δουλειά αυτή και πρέπει να υπάρχουν οι προϋποθέσεις στο ηχείο και στο χώρο για να λειτουργήσουν σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, slk200gr είπε Kαι μενα θα με ενδιεφερε κατι τετοιο αλλα θεσσαλονικη,τα dali τα εχεις κρεμασμενα?εγω τα εχω πανω στο ηχειο και ειτε τα εχω ειτε οχι μια απ τα ιδια ,δεν βρισκω διαφορα Τα έχω στο ταβάνι, ακούγονται καλύτερα απ ότι όταν τα χα πάνω στα front. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, heavyrain είπε Τα έχω στο ταβάνι, ακούγονται καλύτερα απ ότι όταν τα χα πάνω στα front. Λογικό γιατί τα συγκεκριμένα (τα alteco φαντάζομαι θα εννοείς) δεν ακολουθούν το HRTF για να λειτουργήσουν σωστά ως upfiring. Αν το ακολουθούσαν, δεν θα μπορούσες να τα έχεις σε άλλες θέσεις. Βέβαια ούτε ως ηχεία οροφής τα προτείνει η Dali, απλώς πρόκειται για ένα ηχείο με κεκλιμένη μπάφλα και τίποτε περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 ετσι ειναι το σωστο ,ωραια δεν φαινονται και τα καλωδιο ,εγω γμτ εχω γυψοσανιδα και ειναι πολυ μανικη για να τα βαλω ψηλα απο την αλλη πανω στο ηχειο δεν κερδισα απολυτος τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, slk200gr είπε ετσι ειναι το σωστο ,ωραια δεν φαινονται και τα καλωδιο ,εγω γμτ εχω γυψοσανιδα και ειναι πολυ μανικη για να τα βαλω ψηλα απο την αλλη πανω στο ηχειο δεν κερδισα απολυτος τιποτα Δες κάποιο ηχείο ειδικά σχεδιασμένο για upfiring. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα