Mimo750 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, leftis95 είπε Έχουμε καμια πληροφορία για το αν και πότε θα πέσουν οι τιμές των ασφάλιστρων? Τώρα μου ζητάνε 100 για το δίπλωμα μηχανής. Αξίζει να περιμένω για μείωση πιστεύετε? Χαχαχα ειναι αστειοι οι τυποι. Αλλα εδω που τα λεμε εγω θα τα δινα αρκει να μου πουν οτι ξερεις την αλλη εβδομαδα δινεις εξετασεις και τελειωσες. Αν ειναι να δωσουμε παραπανω λεφτα και να περιμενουμε κανα εξαμηνο η και χρονο.. Αλλα γιατι στην τελικη να αυξηθει το κοστος στις μηχανες αφου δεν αλλαζει ο τροπος εξετασης φανταζομαι αλλα μονο στα αυτοκινητα.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Mimis86 είπε Αλλα γιατι στην τελικη να αυξηθει το κοστος στις μηχανες αφου δεν αλλαζει ο τροπος εξετασης Ο τρόπος δεν αλλάζει αλλά οι ασφαλιστικές έβαλαν βετο και είπαν, εφόσον θα βγάλουμε ασφαλιστικό προϊόν για τα αυτοκίνητα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τις μοτοσυκλέτες, ετσι δουλεύει ο καπιταλισμός κατάλαβες. Ενα 300αρι για τα αυτοκίνητα και ενα 100αρικο για τις μοτοσυκλέτες Με αυτά τα λεφτά ασφαλίζεις ένα δίλιτρο για ένα χρόνο χαχαχαααααα
tasos9494 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Καλημέρα παιδιά.Ξέρει κανένας αν ξεκίνησαν οι εξετάσεις;δεν βγάζω άκρη πλέον..έχει κουράσει το θέμα.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Κάτι κινείται, αλλά μόνο από σχολές που έχουν συμμορφωθεί με τις ασφαλίσεις και με τα λοιπά, λοιπά, λοιπά. Εννοείται συν ~300 για αυτοκίνητο και ~100 για μοτοσυκλέτες
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δηλαδή για μεγάλη μηχανή πόσο θα κοστίσει τώρα σύνολο ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Φιλη απο επαρχια εδωσε την Παρασκευη παντω για διπλωμα αυτοκινητου κανονικα. Απο τον Οκτωβριο ειχε ξεκινησει xD
alexakos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Και εγω περιμενω για ανεφ. Ο εκαιδευτης μου ειπε σιγα σιγα ξεκινανε και οτι περιμενουν κοντα στις 100.000 να δωσουν
jimmy213 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Θα πάρω κι εγώ τηλέφωνο αύριο να δω τι παίζει. Αν μάθω κάτι νέο, θα ενημερώσω.
agelosLX Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Σήματα για μηχανή έδωσα σήμερα επομένως η διαδικασία έχει ξεκινήσει. Από ότι κατάλαβα και οι πρακτικές εξετάσεις γίνονται... τουλάχιστον για μηχανές.
tasos9494 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, agelosLX είπε Σήματα για μηχανή έδωσα σήμερα επομένως η διαδικασία έχει ξεκινήσει. Από ότι κατάλαβα και οι πρακτικές εξετάσεις γίνονται... τουλάχιστον για μηχανές. Τα σήματα ανέκαθεν γινόντουσαν.το όλο θέμα εδώ κ μήνες έχει σταματήσει στο πρακτικό κομμάτι.εγώ εδώ κ 4 μήνες τα έδωσα κ ακόμα περιμένω να ξεκινήσουν.είναι τραγική η κατάσταση.απλά πράγματα τα κάνουν περίπλοκα και την πληρώνουμε εμείς.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Εγω εχω πει εδώ και μερες παντως ότι την προηγουμενη εβδομαδα δικος μου ανθρωπος εδωσε και περασε κανονικα...
jimmy213 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Πήρα σήμερα στο Συγκοινωνιών της Πάτρας και μου είπαν ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα (για την περιοχή μας προφανώς). Εν τω μεταξύ απ' ό,τι διάβαζα τις προηγούμενες μέρες, τα Δ.Ε.Ε λήγουν οριστικά τέλος Ιούλη.
Μάκαρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Καθαρα απο περιεργεια, αν καποιος ηταν ετοιμος να δωσει (τελειωμενα θεωρητικα/πρακτικα μαθηματα και περασμενα σηματα), θα το πληρωσει το επιπλεον 300αρι ή παει σε οσους ξεκινανε τωρα ?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Καθαρα απο περιεργεια, αν καποιος ηταν ετοιμος να δωσει (τελειωμενα θεωρητικα/πρακτικα μαθηματα και περασμενα σηματα), θα το πληρωσει το επιπλεον 300αρι ή παει σε οσους ξεκινανε τωρα ? To έξοδο βαρύνει την σχολη ...αρα τι λες θα το πληρώσει ή οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα