sp3cial Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Βλέπω ότι απο τις 29/01/2019 τα Win10 δεν ενημερώνονται. Απο ότι κατάλαβα με ψάξιμο στο google για λύσεις, έχω την εντύπωση ότι το windows update δεν υπάρχει (???), στα Services δεν βρίσκεται στη λίστα και όταν πήγα να κάνω απο cmd /net start wuauserv δεν μπορουσε να το βρει το σύστημα. Σας παραθέτω φωτογραφίες. Πως μπορώ να προχωρήσω, θέλω να κάνω κανονικά τα updates διότι δεν μπορώ να κατεβάσω και απο το Windows Store. Δεν μπορώ να μπω ουτε να πειράξω τα Advanced Options... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από sp3cial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δες στο παρακάτω λινκ... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/wuauserv-missing-windows-10/ead623ee-a10f-47e6-bd71-1f9017fa2665 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Το έχω δεί αυτό. Στην απάντηση που δίνει ο χρήστης στο πρώτο είναι για το windows update troubleshooter. To έτρεξα χωρίς επιτυχία ενώ έκανα restart - και ενημέρωση Windows. Στο δεύτερο η εντολή "net stop wuauserv" δεν λειτουργεί καθώς μου βγάζει error οτι δεν τρέχει. Στο τρίτο δεν με αφήνει να μπώ στο update history, πατάω και δεν κάνει τίποτα, ούτε στο advanced options. To 4o λέει να μπλοκάρω τα updates(?) Και τώρα βλέπω τη 5η λύση, κατέβασα το Windows 10 Update Assistant αλλά μου λέει απλά ότι είμαι στη τελευταία έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έτρεξες scf /scannow σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής; Μια άλλη λύση είναι repair setup. Να κάνεις δηλαδή εγκατάσταση από πάνω. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι έκανα το πρώτο που λες αλλά δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, έδειχνε να είναι όλα κομπλε. Έχεις καποιον οδηγό για την δεύτερη λύση που μου προτείνεις? Δε θα ήθελα να χάσω τα αρχεία μου. Απλά να τρέξει ένα repair. Βρήκα κάποιους, αλλά βλέπω θέλουν boot disk / usb σωστα; Δύσκολο αυτή τη στιγμή - βρίσκομαι εκτός σπιτιού. Θα το κοιτάξω όμως. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από sp3cial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Ποια έκδοση έχεις από τα 10άρια; Δώσε για εκτέλεση (WINDOWS+R) το winver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Οπότε έχεις την 1809. Ένα guide είναι στο παρακάτω βίντεο. Βασικά, αν έχεις την εγκατάσταση σε usb ή dvd μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτο που έχεις. Η όλη ιστορία είναι να τρέξεις το setup από τα αρχεία εγκατάστασης και να επιλέξεις να διατηρήσεις τις ρυθμίσεις και τα αρχεία σου. Εννοείτε ότι θα χρησιμοποιήσεις το setup για την ίδια έκδοση, αρχιτεκτονική και γλώσσα με αυτά που έχεις ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δυστυχως δεν τα έχω μαζί μου τώρα αυτά. Με το καλό θα ασχοληθώ με τη τελευταία λύση και θα ενημερώσω με απάντηση εδώ. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Καλό βράδυ να έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, sp3cial είπε Δυστυχως δεν τα έχω μαζί μου τώρα αυτά. Με το καλό θα ασχοληθώ με τη τελευταία λύση και θα ενημερώσω με απάντηση εδώ. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Καλό βράδυ να έχεις. Καλημέρα. Αν δεν έχεις τα αρχεία εγκατάστασης μπορείς να κατεβάσεις το tool της microsoft και με αυτό να κατεβάσεις την 1809 στην ίδια έκδοση, γλώσσα και αρχιτεκτονική που έχεις τώρα και με το ίδιο εργαλείο να δημιουργήσεις και το usb. LINK. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πήγα στο σαιτ της Microsoft ειχε αυτοματα περασμένα τα στοιχεία στην εγκατάσταση και προετοιμασια του USB - το ετοιμασα. Κοιτάζω τις οδηγίες στο βίντεο, εκείνος το ανοίγει απο το setup.exe , πάτησα να κάνει τα updates και περιμένω... Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Edit: σε ευχαριστώ παρα πολύ! Όλα δουλεύουν ρολόι. Έκανα updates και επιτέλους μπορώ να κατεβάσω από το Microsoft store!!! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από sp3cial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα