toym78 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Εγώ απλά δεν ξανά αγοράζω τπτ απ' το συγκεκριμένο κατάστημα....
samsunglife Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Είναι γνωστό τοις πασοι ότι το eshop φέρνει κινητά παραεισαγωγης. Από εποχής Nokia... Πάντως το γεγονός ότι το δικό σου είναι τσεχικο, δεν το καθιστά προβληματικό ούτε λόγο για να το επιστρέψεις άμα δεν έχει κάποιο πρόβλημα hardware. Όσο για τις αναβαθμίσεις και ελληνικό να είχες μπορεί να μην είχες πάρει αναβάθμιση. Είναι γνωστό το θέμα των αναβαθμίσεων και της Χαβάη.. Εγώ έδωσα στον μήνα ένα huawei mate 10 pro ελληνικό που για να πάρει την pie μόνο βουντού δεν είχα κάνει...
toym78 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχεις δίκιο...απλα θα το επιστρέψω γιατί μου την έδωσε πολύ ο τρόπος που λειτουργούν....Αν ήθελα τέτοιο τηλέφωνο θα το περνα από Κίνα στα 2/3 της τιμής που πληρωσα...Μπορούμε από κάπου να μάθουμε ποτέ θα πάρει αναβάθμιση?? Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από toym78
samsunglife Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Αν το έπαιρνες από Κίνα όμως δεν θα είχες ΚΑΘΌΛΟΥ εγγύηση στην Ελλάδα, ενώ τώρα έχεις! Για την αναβάθμιση κάνε μια ερώτηση στο αντίστοιχο thread στο myphone, θα σε πληροφορησουν καλύτερα.
toym78 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Σε παραπέμπουν να το φλασαρεις.. . άστο..θα το πάω πίσω αύριο.
petran91 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, toym78 είπε Σε παραπέμπουν να το φλασαρεις.. . άστο..θα το πάω πίσω αύριο. Όταν πας εκεί που ψάχνει τα updates, πάνω δεξια έχει τρεις τελίτσες. Αν πατήσεις εκεί λέει περίπου "λήψη τελευταίου πλήρους πακέτου" ή κάτι τέτοιο. Το δοκίμασες αυτό?
spyros007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ελεος ρε παιδια ,επειδει ειναι τσεχικο τι εγινε, χαλασε το κινητο.Οταν παρουν απντατε τα τσεχικα θα παρει και αυτο αλλιως καντο μανουαλ οπως τοσοι αλλοι σε αυτον τον πλανητη.
toym78 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, petran91 είπε Όταν πας εκεί που ψάχνει τα updates, πάνω δεξια έχει τρεις τελίτσες. Αν πατήσεις εκεί λέει περίπου "λήψη τελευταίου πλήρους πακέτου" ή κάτι τέτοιο. Το δοκίμασες αυτό? Ναι.. . 11 λεπτά πριν, spyros007 είπε Ελεος ρε παιδια ,επειδει ειναι τσεχικο τι εγινε, χαλασε το κινητο.Οταν παρουν απντατε τα τσεχικα θα παρει και αυτο αλλιως καντο μανουαλ οπως τοσοι αλλοι σε αυτον τον πλανητη. Καμία αντίρρηση σ αυτό που λες φίλε μου....απλά αναφερόμαστε στον τρόπο που λειτουργούν κάποιοι πωλητές...."μεγάλων αλυσίδων"!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα