toym78 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Ξέρει κανείς να βοηθήσει?? Έχω ένα honor 8x εδώ και μια βδομάδα...αγορασμενο από γνωστό ελληνικό κατάστημα.Ειναι το 4/64 (Jsn-L21) σε κόκκινο χρώμα.Δεν βρίσκει emui 9 και android 9 όταν κάνω αναζήτηση αναβάθμισης και έχει ακόμη 8 ....ενώ πολλοί... σχεδόν όλοι όσοι έχουν honor 8x έχουν πάρει την αναβάθμιση.Ξερει κανείς τι μπορεί να παίζεται?? Αναφέρω ότι δεν είναι china version όπως μου είπανε από το κατάστημα... ευχαριστώ εκ των προτέρων...
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δες τα δύο τελευταία ποιο είναι το δικό σου https://huaweiflash.com/how-to-flash-honor-8x-stock-firmware-all-firmwares/ Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από saruman123
toym78 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό έχω φίλε μου.. Αυτό δεν είναι?? Με το κόκκινο σημάδι.. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από toym78
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Ναι αυτό είναι. Βέβαια αν θες μπορείς να βάλεις ένα από τα δύο τελευταία που σου είπα μιας και είναι το μοντέλο που έχεις αλλά με δική σου ευθύνη.
toym78 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Επειδή φαίνεται ότι γνωρίζεις.....για ποιο λόγο δεν έχει κάνει αναβάθμιση από μόνο του όπως των περισσότερων??
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά τις χώρας από όπου είναι. Ο αριθμός που έχει το κάθε κινητό αντιπροσωπεύει κάποια χώρα. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλός περιμένεις. Εξάλλου όλες οι εταιρείες καθυστερούν στις αναβαθμίσεις εκτός τον Android One.
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Αυτό θα το δεις από το IMEI του κινητού σε αυτή την σελίδα https://imei24.com/imei_check/Huawei/ Το IMEI είναι ένας δεκαπενταψήφιος αριθμός. Θα το βρεις στο κουτί του κινητού η πήγαινε στις κλήσεις και πάτα *#06#
toym78 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά είναι τσέχικο......πήρα αμέσως τηλέφωνο στο e-shop. .. οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι!! Βρήκαν φθηνότερη εισαγωγή και κοροϊδεύουν τον κόσμο που δεν ξέρει τι παίζεται...όπως εμένα δηλαδή... Τελικά μου πρότειναν να το επιστρέψω...να το ελέγξουν και αν είναι όλα έτσι όπως τους είπα...να μου πιστωσουν τα χρήματα μου πίσω..... δηλαδή ταλαιπωρία!!!! Αδερφέ σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις κατευθύνσεις που μου δωσες.. Άψογος!!!!!!!!! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από toym78
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δυστυχώς το e-shop είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Έχεις μπλέξει άσχημα. Δεν ξέρω αν τα καταφέρεις και ξεμπλέξεις από δαυτούς.
toym78 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Έχεις δίκιο....είναι απαράδεκτοι!Θα κρατήσω το προφίλ σου αν δεν σε πειράζει.......αχρειαστος να σαι!!
petran91 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Το κακό με το eshop είναι ότι στα κινητά του στον τίτλο αναγράφει και το GR που κάποιος θα μπορούσε εύκολα να καταλάβει ότι πρόκειται για ελληνικής εισαγωγής συσκευή. Όπως διαπίστωσα κι εγώ όμως σε ένα Mate 10 Pro που πήρα από εκεί ( και έλεγε και GR στον τίτλο) ήταν αγγλικης εισαγωγής. Θέλει προσοχή λοιπόν δυστυχώς.
toym78 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Είμαι πολύ περίεργος να δω το ακριβώς θα κάνουν με την συσκευή...Μ είπαν να το παραδώσω στο κατάστημα που το παρέλαβα...θα σταλεί για έλεγχο ότι είναι οκ (οτι δεν έχει σπάσει κάτι η λείπει κάτι) και θα μου πιστωσουν το ποσό αγοράς... Έτσι Μ είπε στο τηλέφωνο αυτός που μίλησα.. Ολα Αυτά θα πάρουν μια βδομάδα σίγουρα..και αν δεν έχεις δεύτερη συσκευή ...??
petran91 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, toym78 είπε Είμαι πολύ περίεργος να δω το ακριβώς θα κάνουν με την συσκευή...Μ είπαν να το παραδώσω στο κατάστημα που το παρέλαβα...θα σταλεί για έλεγχο ότι είναι οκ (οτι δεν έχει σπάσει κάτι η λείπει κάτι) και θα μου πιστωσουν το ποσό αγοράς... Έτσι Μ είπε στο τηλέφωνο αυτός που μίλησα.. Ολα Αυτά θα πάρουν μια βδομάδα σίγουρα..και αν δεν έχεις δεύτερη συσκευή ...?? O νόμος έχω την εντύπωση ότι προβλέπει συσκευή προσωρινής αντικατάστασης μετά τις 14 ημέρες αναμονής. Αλλά και αυτό μόνο σε περίπτωση σέρβις. Εσύ που θες υποτίθεται να πάρεις τα λεφτά σου πίσω δεν στέκει να σου δώσουν συσκευή αντικατάστασης. Αφού δίνεις το κινητό σου πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα