nikangel Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, 29gk είπε Δεν χρειαζεται κανενα αλλο σχολιο πλην απο αυτην σου τη φραση: Το αυτοκίνητο ως υλικό αντικείμενο μου ανήκει στο 100% ακόμα και αν νομικά έχω το 10% . Επειδή πραγματικά διασκεδάζω μαζί σου σου απαντάω το εξής. Το 90% σου έχω απαντήσει πολάκις πως δεν μπορεί να το ρευστοποιήσει κανείς. Ούτε καν το ίδιο το δημόσιο, όταν θα περιέλθει σε αυτό το ποσοστό. Έτσι με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο το αυτοκίνητο παραμένει σε αυτόν που έχει ποσοστό συνιδιοκτησιας. Είναι τόσο δυσνόητο?
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, nikangel είπε Το αυτοκίνητο ως υλικό αντικείμενο μου ανήκει στο 100% ακόμα και αν νομικά έχω το 10% . Αν έρθω και στο κλέψω, το αυτοκίνητο ως υλικό αντικείμενο θα μου ανήκει στο 100%, ακόμα και αν νομικά έχω το 0%.
GREGORYMO Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, nikangel είπε Μέχρι να αποδεχτεί ή να αποποιηθεί ένας κληρονόμος το ποσοστό του αυτοκινήτου δεν λογίζεται αυτός ως ιδιοκτήτης Είναι δυνάμει ιδιοκτήτης και μόνο αν κάνει αποδοχή κληρονομιάς περνάει το μερίδιο σε αυτόν και μπορεί να προχωρήσει σε αποδοχή αποζημίωσης. Μου το είπαν ξεκάθαρα και από την ασφαλιστική γιατί τους είχα ρωτήσει αυτή την περίπτωση . Μάλιστα μου είπαν με πραγματικά ηλίθιο συλλογισμό, πως αφού θα καταλήξει στο κράτος, να τους προσκομίσω χαρτί από το κράτος πως το κράτος είναι συνιδιοκτητης του 90% και να εκδοθεί η επιταγή υπέρ του δημοσίου. ! Φυσικά κάπου εκεί ξέφυγε η κουβέντα μας από τα κόσμια επίθετα... Επίσης ο δικηγόρος που συμβουλεύτηκα επι πληρωμή στις αρχές της περιπέτειας μου δεν μπόρεσε να μου δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση παρά μόνο πως το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα με το υπόλοιπο 10% ΔΕΧΕΤΑΙ, η ασφαλιστική να πληρώσει το 90% ?, αλλά στο ΔΗΜΟΣΙΟ ?
mkoutsak Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Ασχέτως εάν η παρακράτηση φαίνεται ακόμα στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, εφόσον έχεις στα χέρια σου τα αποδεικτικά πληρωμής όλων των δόσεων, η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να κάνει άρση παρακράτησης και ΔΕΝ μπορεί να διεκδικήσει κανένα ποσό αποζημίωσης. Και επειδή είναι καθαρά νομικό το θέμα είναι δεδομένο ότι η τράπεζα δεν θα εμπλακεί σε διεκδίκηση ποσού 1
nikangel Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αν έρθω και στο κλέψω, το αυτοκίνητο ως υλικό αντικείμενο θα μου ανήκει στο 100%, ακόμα και αν νομικά έχω το 0%. Με το 10% όμως τι λες; Αμα σε βρω σε βαζω μέσα ή η αστυνομία θα μου πει σας εκλεψε μονο το 10% χαχαχαχαχαχα
29gk Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν έρθω και στο κλέψω, το αυτοκίνητο ως υλικό αντικείμενο θα μου ανήκει στο 100%, ακόμα και αν νομικά έχω το 0%. Kι αν βρεθει κληρονομος στο Αμερικα και βρει πως εχει λαμβανειν αλλα η ασφαλιστικη τον πληροφορησει οτι πληρωσε ΟΛΑ τα χρηματα ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥ 90% , στο 10% που νομικα δεν εχει δικαιωμα αλλα χρησιμοποει το οχημα και τελος παντων θεωρει οτι το συμφερει, χρειαζεται να το κλεψεις ; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από 29gk 1
nikangel Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε ΔΕΧΕΤΑΙ, η ασφαλιστική να πληρώσει το 90% ?, αλλά στο ΔΗΜΟΣΙΟ ? Η ασφαλιστική μου έλεγε βλακείες καθώς το κράτος?? δεν μπορεί να μου δώσει τέτοιο χαρτί και επίσης ακομα και αν μου έδινε , τα χρήματα θα πηγαίνανε υπέρ του δημοσίου και όχι για την επισκευή του αυτοκίνητου. Εξυπνακιστικες βλακείες του τηλεφωνητή της εταιρείας ήταν αυτές...
GREGORYMO Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, nikangel είπε Με το 10% όμως τι λες; Αμα σε βρω σε βαζω μέσα ή η αστυνομία θα μου πει σας εκλεψε μονο το 10% χαχαχαχαχαχα Το 90% ανήκει σε όλους τους Έλληνες, άρα και στο φίλο το 0,000001%.
nikangel Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, 29gk είπε Kι αν βρεθει κληρονομος στο Αμερικα και βρει πως εχει λαμβανειν αλλα η ασφαλιστικη τον πληροφορησει οτι πληρωσε ΟΛΑ τα χρηματα ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥ 90% , στο 10% που νομικα δεν εχει δικαιωμα αλλα χρησιμοποει το οχημα και τελος παντων θεωρει οτι το συμφερει, χρειαζεται να το κλεψεις ; Αυτο ακριβως του τα πληρωσε για να επισκευασει την περιουσια του (90%) απο καποιον που του την κατεστρεψε.
29gk Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, nikangel είπε Επειδή πραγματικά διασκεδάζω μαζί σου σου απαντάω το εξής. Το 90% σου έχω απαντήσει πολάκις πως δεν μπορεί να το ρευστοποιήσει κανείς. Ούτε καν το ίδιο το δημόσιο, όταν θα περιέλθει σε αυτό το ποσοστό. Έτσι με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο το αυτοκίνητο παραμένει σε αυτόν που έχει ποσοστό συνιδιοκτησιας. Είναι τόσο δυσνόητο? Τα μπλεκεις επιτηδεια, προσπαθεις τουλαχιστο γραφοντας τη μια οτι ο δικηγορος ΔΕΝ σου απαντησε για το θεμα σου ενω την αλλη οτι σου απαντησε αν και κατι ασχετο, την επομενη οτι δεν θα κηνυγησεις την αποχημιωση αλλα την εξαπατηση για να το παρεις κι αυτο αργοτερα πισω ως μη συμφερον και συνεχιζεις την αναζητηση μιας ΔΩΡΕΑΝ νομικης ΠΟΝΗΡΙΑΣ για να εισπραξεις το 90% των χρηματων που και κατα επαναλαμβανομενη παραδοχη σου ΔΕΝ σου ανηκουν. Και διασκεδαζεις. Σε καλο δρομο σε βρισκω.... 1
nikangel Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, mkoutsak είπε Ασχέτως εάν η παρακράτηση φαίνεται ακόμα στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, εφόσον έχεις στα χέρια σου τα αποδεικτικά πληρωμής όλων των δόσεων, η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να κάνει άρση παρακράτησης και ΔΕΝ μπορεί να διεκδικήσει κανένα ποσό αποζημίωσης. Και επειδή είναι καθαρά νομικό το θέμα είναι δεδομένο ότι η τράπεζα δεν θα εμπλακεί σε διεκδίκηση ποσού Σε ευχαριστώ που βοηθάς την κατάσταση γιατί όπως θα διαβάζεις εδω εχουν μπει κάποιοι για να διασκεδάσουν με τον πόνο του άλλου.
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, 29gk είπε Kι αν βρεθει κληρονομος στο Αμερικα και βρει πως εχει λαμβανειν αλλα η ασφαλιστικη τον πληροφορησει οτι πληρωσε ΟΛΑ τα χρηματα ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥ 90% , στο 10% που νομικα δεν εχει δικαιωμα αλλα χρησιμοποει το οχημα και τελος παντων θεωρει οτι το συμφερει, χρειαζεται να το κλεψεις ; Δύσκολα μου βάζεις...
29gk Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, nikangel είπε Αυτο ακριβως του τα πληρωσε για να επισκευασει την περιουσια του (90%) απο καποιον που του την κατεστρεψε. Οχι ακριβως. Τον αποζημιωσε αλλα αν, ΑΝ λεω, το 90% αποφασιζε οτι δεν θελει να το επισκευασει και επαιρνε απλα τα χρηματα, τι θα ελεγες; Πολλα φανταζομαι. Τι θα εκανες ομως που αυτο ειναι που εχει σημασια; Ελαχιστα ή τιποτα ειμαι σιγουρος. Ξανα, αυτοκινητο γιοκ..... 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δύσκολα μου βάζεις... Εχεις τιποτα καλυτερο για Σαββατοβραδο;
GREGORYMO Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, 29gk είπε Τα μπλεκεις επιτηδεια, προσπαθεις τουλαχιστο γραφοντας τη μια οτι ο δικηγορος ΔΕΝ σου απαντησε για το θεμα σου ενω την αλλη οτι σου απαντησε αν και κατι ασχετο, την επομενη οτι δεν θα κηνυγησεις την αποχημιωση αλλα την εξαπατηση για να το παρεις κι αυτο αργοτερα πισω ως μη συμφερον και συνεχιζεις την αναζητηση μιας ΔΩΡΕΑΝ νομικης ΠΟΝΗΡΙΑΣ για να εισπραξεις το 90% των χρηματων που και κατα επαναλαμβανομενη παραδοχη σου ΔΕΝ σου ανηκουν. Και διασκεδαζεις. Σε καλο δρομο σε βρισκω.... Δεν είναι κακό. Όποιος ΘΕΛΕΙ βοηθά.
nikangel Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, 29gk είπε Οχι ακριβως. Τον αποζημιωσε αλλα αν, ΑΝ λεω, το 90% αποφασιζε οτι δεν θελει να το επισκευασει και επαιρνε απλα τα χρηματα, τι θα ελεγες; Πολλα φανταζομαι. Τι θα εκανες ομως που αυτο ειναι που εχει σημασια; Ελαχιστα ή τιποτα ειμαι σιγουρος. Ξανα, αυτοκινητο γιοκ..... Εδω δεν λύνουμε υποθετική άσκηση νομικού προβλήματος. Σας έχω παραθέσει τα γεγονότα και ο κάθε ένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Πραγματικά μόνο ελάχιστοι έχουν μπει με διάθεση βοήθειας. Οι υπόλοιποι έχουν μπει είτε για να τρολάρουν, είτε για να σπάσουν πλάκα. Οτι και να συζητήσουμε τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και την λύση σε πρώτη φάση ελπίζω να την δώσει ο συνήγορος του καταναλωτή που θα προσπαθήσει να ρυθμίσει το πρόβλημα εξωδικαστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα