small dj Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας εδώ και 1.50 μήνα περίπου έχω αρχίσει να δείχνω ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό, δεν έχω τίποτα ούτε υπολογιστή ούτε λαπτοπ (λαπτοπ έχω αλλά είναι παλιό και δεν τραβάει τίποτα!). Θέλω να ρωτήσω για υπολογιστή να τρέχει προγραμματισμό για websites. Τι λειτουργικό προτείνετε;. Ευχαριστώ
becoming_I Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, small dj είπε Καλησπέρα σας εδώ και 1.50 μήνα περίπου έχω αρχίσει να δείχνω ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό, δεν έχω τίποτα ούτε υπολογιστή ούτε λαπτοπ (λαπτοπ έχω αλλά είναι παλιό και δεν τραβάει τίποτα!). Θέλω να ρωτήσω για υπολογιστή να τρέχει προγραμματισμό για websites. Τι λειτουργικό προτείνετε;. Ευχαριστώ Πόσο παλιό είναι το laptop;
small dj Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά δεν είναι πολύ παλιό είναι asus από το 2017 8gb ram Intel core i3. Απλά πιστεύω δεν κάνει για τέτοια δουλειά,για αυτό το λέω. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από small dj
albNik Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, small dj είπε Βασικά δεν είναι πολύ παλιό είναι asus από το 2017 8gb ram Intel core i3. Απλά πιστεύω δεν κάνει για τέτοια δουλειά,για αυτό το λέω. Πεταξε το
small dj Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, albNik είπε Πεταξε το Η ερώτηση μου είναι πιο να πάρω για προγραμματισμό
tolhc1234 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μια χαρά κάνει, εάν κολλάει μπορείς να του βάλεις και ένα ssd και θα είναι normal. προς το παρόν δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από tolhc1234 1
marios28 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, small dj είπε λαπτοπ έχω αλλά είναι παλιό και δεν τραβάει τίποτα! Ό,τι σου λέει ο tolhc. Μια χαρά είναι το laptop, μια χαρά είναι τα W10. Μετάφερε ό,τι αρχεία έχεις σε εξωτερικό δίσκο για να μειώσεις τη χωρητικότητα (αν ξεπερνάει τα 250 GBytes), αγόρασε αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/13867031/Samsung-860-Evo-250GB.html και κάνε κλώνο τον παλιό με το πρόγραμμα της Samsung (Magician). Θα είσαι κομπλέ για άλλα 2 (τουλάχιστον) χρόνια. Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. 1
ManFromEarth Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, small dj είπε Καλησπέρα σας εδώ και 1.50 μήνα περίπου έχω αρχίσει να δείχνω ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό, ξεκινα οπωσδηποτε με τα ειδη των μεταβλητων!
pmav99 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, skiabox said: Πούλα το και πάρε ένα macbook pro. θα τσοντάρω εγώ τη διαφορά fixed Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από pmav99
becoming_I Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, small dj είπε λαπτοπ έχω αλλά είναι παλιό και δεν τραβάει τίποτα! 7 ώρες πριν, small dj είπε asus από το 2017 8gb ram Intel core i3 Ποιος φωστήρας σου είπε οτι δεν τραβάει το laptop σου; Μια χαρά θα κάνει ότι projectάκι θες. Εκτός και αν θέλεις να αναστήσεις τον Skynet 😁
vadou Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) @small dj Φίλε, το μόνο που θα σου πω είναι ότι έχει χρειαστεί να διορθώσω κώδικα από το κινητό. 😛 Ακόμα και με ένα παλιό laptop, με core 2 duo, μηχανικό δίσκο και 4GB Ram, μια χαρά δουλεύω (linux power xD). Οπότε μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου με το laptop σου. Για το web όποιο λειτουργικό σε βολέβει, αυτό να χρησιμοποιήσεις. Δεν έχει καμμία διαφορά, ειδικά στην αρχή. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το procrastination, ελληνιστί "ξύσιμο". Αν θέλεις να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό, ξεκίνα το διάβασμα. Τα εργαλεία θα τα βρεις στην πορεία. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από vadou 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα