baiosss Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, damageplan είπε Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όσο αστείο, ανόητο και ανούσιο φαίνεται σε σας το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, άλλο τόσο μου φαίνεται από μέρους μου η δική σας προσέγγιση. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τη σημασία της ιδιωτικότητας, τότε μπορείτε να κάνετε ακόμα και σεξ με ανοιχτά παράθυρα. Τι σας πειράζει να σας "παίρνουν" μάτι άλλωστε, έχετε κάτι να κρύψετε; 🙄 Αγόρασε μία συσκευή της αρεσκείας σου με double sim, problem solved. Ούτως ή άλλως σε ενδιαφέρει η εταιρική sim περισσότερο, παρά η εταιρική συσκευή. Εκτός αν σου έδωσαν καμιά ναυαρχίδα ή αν πρέπει να χρησιμοποιείς συγκεκριμένες εταιρικές εφαρμογές. Μα δεν γράφω πουθενά οτί διαφωνώ μαζί σου. Ποιο το νόημα όμως να έχεις smartphone χωρίς Google Playstore; Και εγω έχω σε παύση κάποιες υπηρεσίες της Google, που γνωρίζω πολύ καλά οτί και πάλι παρακολουθούμαι από αυτές παρόλο που είναι σε παύση. Και εγώ συμφωνώ στα περί της ιδιωτικότητας μας, όπως διαφωνώ κάθετα με το επιχείρημα/καραμέλα οτί "ποιος νομίζεις οτί είσαι που σε παρακολουθούν". Αλλά εάν δεν τα θες όλα αυτά στην ζωή σου, καλύτερα δεν είναι με ένα Nokia 3210 απ'ότι με ένα smartphone; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από baiosss
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, baiosss είπε Μα δεν γράφω πουθενά οτί διαφωνώ μαζί σου. Ποιο το νόημα όμως να έχεις smartphone χωρίς Google Playstore; Και εγω έχω σε παύση κάποιες υπηρεσίες της Google, που γνωρίζω πολύ καλά οτί και πάλι παρακολουθούμαι από αυτές παρόλο που είναι σε παύση. Και εγώ συμφωνώ στα περί της ιδιωτικότητας μας, όπως διαφωνώ κάθετα με το επιχείρημα/καραμέλα οτί "ποιος νομίζεις οτί είσαι που σε παρακολουθούν". Αλλά εάν δεν τα θες όλα αυτά στην ζωή σου, καλύτερα δεν είναι με ένα Nokia 3210 απ'ότι με ένα smartphone; Το πας στο άλλο άκρο, αυτό είναι το πρόβλημα. Σου λέω ότι μπορείς να έχεις android απαλλαγμένο από την google και να έχεις σχεδόν την ίδια λειτουργικότητα. Δεν μίλησα για feature phone. Υπάρχουν εναλλακτικά app stores (yalp store), εναλλακτικά open source google services (microg) για να έχεις ειδοποιήσεις και συμβατότητα με ορισμένες εφαρμογές. Πες μου λοιπόν σε ποιο σημείο αναφέρομαι σε καταστάσεις τύπου nokia 3210. Είναι σαν να μου λες ότι αν είναι να χρησιμοποιήσει κάποιος linux αντί για windows, καλύτερα να πάρει γραφομηχανή. Makes no sense.
aypnia Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, damageplan είπε Το πας στο άλλο άκρο, αυτό είναι το πρόβλημα. Σου λέω ότι μπορείς να έχεις android απαλλαγμένο από την google και να έχεις σχεδόν την ίδια λειτουργικότητα. Δεν μίλησα για feature phone. Υπάρχουν εναλλακτικά app stores (yalp store), εναλλακτικά open source google services (microg) για να έχεις ειδοποιήσεις και συμβατότητα με ορισμένες εφαρμογές. Πες μου λοιπόν σε ποιο σημείο αναφέρομαι σε καταστάσεις τύπου nokia 3210. Είναι σαν να μου λες ότι αν είναι να χρησιμοποιήσει κάποιος linux αντί για windows, καλύτερα να πάρει γραφομηχανή. Makes no sense. Σωστός, και υπάρχουν κι άλλες επιλογές για όποιον θέλει πέρα από Android με ή χωρίς τα Google services. Αν καίγεται κάποιος τόσο για την ιδιωτικότητα του υπάρχουν λύσεις. Το Librem One μόλις κυκλοφόρησε και παρέχει mobile υπηρεσίες σαν της Google όπως Chat, Mail, Tunnel και Social χωρίς κάποιου είδους trracking ή ads. Φυσικά δεν είναι δωρεάν, έχει $7.99 USD το μήνα και $14.99 USD το "family pack". Όποιος θέλει ιδιωτικότητα τη βρίσκει και δε τη περιμένει από free services σαν αυτές της Google. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από aypnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα