Arkin Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Todoras είπε Ναι ΟΚ αλλά αν δεν κάνεις login στο google account δεν χρειαζεται να κάνεις κάτι επιπλέον. Κλείνεις τον FF και πουφ.... φύγαν όλα... Ναι εδώ είσαι σωστός. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Σωστό και αυτο και ξενοιάζεις αλλά δεν κρατάει τίποτα στη μνήμη? Δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα στο activity όπως γίνεται στη διαγραφή? Δεν έχει τίποτα σε μένα, μόνο αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο, τα οποία επιλέγω και τα κάνω.
johncorfas Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σβήνει τα δεδομένα του χρήστη, αλλά όχι τα αποτελεσματα της επεξεργασίας τους. Πχ στον χ αρέσουν τα RPG games. Με αυτό τον τροπο προσπαθεί να σε βαλει στη λογική να τους τα αφήνεις για λίγους μηνες για να μπορούν να τα επεξεργάζονται. Δε θα μου κανει εντύπωση αν έχουν αναπτύξει τρόπους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, που σε 3 μηνες δημιουργούν εκ νέου πληρη εικόνα για το καταναλωτικό και ψυχολογικό σου προφίλ. Ο στόχος εδώ ειναι να νοιώσεις ασφαλής, ώστε οο επιλογές σου να είναι πιο αυθόρμητες και τα δεδομένα που συλλέγουν πιο ακριβή. Μια ζωή η Google θεωρεί οτι ο κόσμος αποτελείται μονο απο ηλίθιους... Προσωπικά χρησιμοποιώ μονο το gmail και αυτό γιατί δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσεις πχ protonmail, αφού οι περισσοτεροι έχουν gmail και η Google βλέπει τα email που τους στέλνω έτσι κι αλλιως. Δεν έχω κάτι κατά τους, απλα δε μου αρέσει το επιχειρηματικό μοντελο τους, γι αυτό και την αποφεύγω. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από johncorfas
ethereum Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) σορρυ αλλά τίποτα ποτέ δέν σβήνεται απο το ιντερνετ απλά αρχειοθετείται και παίρνει μια διαβάθμιση ότι "σβήστηκε" μέχρι να ανασυρθεί πάλι όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν ή το απαιτούν , το delete έχει την έννοια του ¨αρχειοθετήθηκε "άσχετα αν εμείς πιστεύουμε ότι "σβήστηκε" Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από ethereum
neyromantis Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από neyromantis λαθος νήμα
panagi0tisgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 προσωπικα δεν εχω να κρυψω κατι οποτε αδιαφορο αυτό. Άσε που όντως μετά δεν θα εχεις τα καλύτερα αποτελέσματα εαν διαγράφεις το ιστορικό.
Todoras Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, SeaLion είπε Δεν χρησιμοποιείς Google γενικώς; ΜΙλάμε για data που αποθηκεύονται στους servers της Google, κι όχι στον browser ή τον υπολογιστή σου ή το κινητό σου ή την Smart TV σου κτλ κτλ... γενικά προτιμώ το duckduckgo. Η μόνη πληγή είναι το κινητό (android) .... εκεί δεν έχεις επιλογή δυστυχώς....
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Todoras είπε γενικά προτιμώ το duckduckgo. Η μόνη πληγή είναι το κινητό (android) .... εκεί δεν έχεις επιλογή δυστυχώς.... Βάζεις custom rom χωρίς gapps. Επιπρόσθετα, μπορείς να βάλεις microg για να έχεις κάποιες ειδοποιήσεις και βασική συμβατότητα με εφαρμογές που βασίζονται στα google play services (αλλά χωρίς να συνδέονται με κάποιο προφίλ χρήστη ή λογαριασμό).
Todoras Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 48 λεπτά πριν, damageplan είπε Βάζεις custom rom χωρίς gapps. Επιπρόσθετα, μπορείς να βάλεις microg για να έχεις κάποιες ειδοποιήσεις και βασική συμβατότητα με εφαρμογές που βασίζονται στα google play services (αλλά χωρίς να συνδέονται με κάποιο προφίλ χρήστη ή λογαριασμό). Ναι σε προσωπικό τηλέφωνο. Σε εταιρικό? Όχι... Και προτιμώ το dual sim εταιρικό παρά 2 συσκευές...
johnnieinlab Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μη μπερδεύετε το history με το να μην έχεις cookies με το να μη σε κάνουν track. Οι σελίδες που θέλουν να σε ξέρουν, το κάνουν, κυρίως μέσω του unique browser fingerprint. Υπάρχουν τρόποι να το ξεπερνάς, αλλάζοντας fingerprint κάθε τόσο αλλά στο τέλος καταλήγεις στην παράνοια!
baiosss Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, damageplan είπε Βάζεις custom rom χωρίς gapps. Επιπρόσθετα, μπορείς να βάλεις microg για να έχεις κάποιες ειδοποιήσεις και βασική συμβατότητα με εφαρμογές που βασίζονται στα google play services (αλλά χωρίς να συνδέονται με κάποιο προφίλ χρήστη ή λογαριασμό). Και γιατί να μην πάω να ζήσω στην Κίνα;
funbreaker Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Τί μαζικό σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό; Μπορεί να μου πει κάποιος έναν σοβαρό λόγο για να μην θέλει να κρατά η google τα δεδομένα; Θα προτιμούσα οι απαντήσεις να μην είναι του τύπου: "Εσύ αν θες να τα βγάλεις όλα στην φόρα κάντο", "Δεν μαρέσει να με παρακολουθούν", "'Οταν γίνω πρωθυπουργός θα με έχουν στο χέρι", "Όταν εγκατασταθεί παγκόσμια δικατορία θα ξέρει για μένα", κτλ. Αν υπάρχει κάτι σοβαρό να πείτε, πείτε το, αλλιώς μην κάψετε ρεύμα στον σέρβερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, funbreaker είπε Τί μαζικό σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό; Μπορεί να μου πει κάποιος έναν σοβαρό λόγο για να μην θέλει να κρατά η google τα δεδομένα; Θα προτιμούσα οι απαντήσεις να μην είναι του τύπου: "Εσύ αν θες να τα βγάλεις όλα στην φόρα κάντο", "Δεν μαρέσει να με παρακολουθούν", "'Οταν γίνω πρωθυπουργός θα με έχουν στο χέρι", "Όταν εγκατασταθεί παγκόσμια δικατορία θα ξέρει για μένα", κτλ. Αν υπάρχει κάτι σοβαρό να πείτε, πείτε το, αλλιώς μην κάψετε ρεύμα στον σέρβερ. 2 ώρες πριν, baiosss είπε Και γιατί να μην πάω να ζήσω στην Κίνα; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όσο αστείο, ανόητο και ανούσιο φαίνεται σε σας το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, άλλο τόσο μου φαίνεται από μέρους μου η δική σας προσέγγιση. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τη σημασία της ιδιωτικότητας, τότε μπορείτε να κάνετε ακόμα και σεξ με ανοιχτά παράθυρα. Τι σας πειράζει να σας "παίρνουν" μάτι άλλωστε, έχετε κάτι να κρύψετε; 🙄 4 ώρες πριν, Todoras είπε Ναι σε προσωπικό τηλέφωνο. Σε εταιρικό? Όχι... Και προτιμώ το dual sim εταιρικό παρά 2 συσκευές... Αγόρασε μία συσκευή της αρεσκείας σου με double sim, problem solved. Ούτως ή άλλως σε ενδιαφέρει η εταιρική sim περισσότερο, παρά η εταιρική συσκευή. Εκτός αν σου έδωσαν καμιά ναυαρχίδα ή αν πρέπει να χρησιμοποιείς συγκεκριμένες εταιρικές εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα