Tegosg Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, thor777 είπε Οταν λες οτι έχεις απογοητευτεί με NVidia ενώ εχεις RX 570 μάλλον δεν φταίει η Nvidia... Όχι λάθος το έγραψα από την Rx απογοήτευση φίλε μου δεν έβαλα ,.
mixalis95320 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Tegosg είπε Τα windows δεν είναι γνήσια αλλά δεν νομίζω να είναι από εκεί το πρόβλημα μάλλον όπως συνήθως οι drivers.Την έβαλα και σε άλλο pc τα ίδια κάνει κ εκεί. Οπα, εβαλες την καρτα σε αλλο υπολογιστη, εβαλες drivers κλπ και κανει το ιδιο παλι? Η καρτα σου ειναι το προβλημα σου φιλε μου. Δεν χρειαζεται ουτε φορματ ουτε τιποτα. να την πας πισω. PS: Αυτο που ειπα πριν ηταν για τον TS, δεν εκανα quote κανεναν, απλα να το ξεκαθαρισουμε. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από mixalis95320 1
thor777 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) @Tegosg Οκ κατάλαβα εννοούσες οτι δεν είχες ποτέ θέμα με Nvidia drivers. @pantelispathsia Κάνε format, βάλε αυθεντικά windows και αναβάθμισέ τα στην τελευταία έκδοση 1809 και μετά κατέβασε και εγκατέστησε τους τελευταίους drivers απο AMD. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από thor777
rofl Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) αν δεν μπορειτε να λυσετε το προβλημα αλλιως, η πιο απλη λυση ειναι καθαρη εγκατασταση των windows. τουλαχιστον σε 10αρια στο 5μηνο που εχω 580 κανενα προβλημα, και μαλιστα ενω ειχα nvidia πριν και δεν ξαναπερασα καν windows. αλλα ειναι τοσοι οι παραμετροι, που αν καποιος δεν εχει ιδιαιτερες γνωσεις, ειναι πιο ευκολο και σιγουρο να ξαναπερασει windows. και βεβαιως δεν ξερω τι γινεται σε 7αρια. λειτουργικο που δε σηκωνει dx 12 δεν ειναι καλη ιδεα για τετοιες καρτες ετσι κι αλλιως. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από rofl 1
alexinhogr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Τα καλώδια ρεύματος τα έβαλες πάνω στην κάρτα; 8 6 pino ότι εχει; με τέτοιο σύστημα που χεις τζάμπα πήρες την κάρτα πάντως.
Tegosg Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως ούτε με clean install σε safe mode έγινε δουλειά μάλλον τα έπαιξε.θα γίνει επιστροφή. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Tegosg
alexinhogr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, Tegosg είπε Εμένα πάντως ούτε με clean install σε safe mode έγινε δουλειά μάλλον τα έπαιξε.θα γίνει επιστροφή. Ρεύμα στην κάρτα γραφικών έβαλες;
axtarma Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 το επαθα και γω αυτο με την rx 570 red devil απλωσς πρεπει να κατεβασo τα drivers απο την powercolor οχι απο το cd δεν με αφινε να παιξο τιποτα
costacurta Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Και γω το έχω και πλέον έχω μάθει να ζω με αυτό /σχεδόν σε κάθε επανεκκίνηση το wattman κρασαρει στις αρχικές ρυθμισεις/παλιά μου κανε και black screen με τους νέους drivers τουλάχιστον δεν έχω αυτο/το χω ψάξει σε reddit και amdcustomers και έχει πολλά μα πολλά μα πολλά ίδια θέματα. Ειναι καθαρά θέμα software λογικά κάποια δυσλειτουργια μεταξύ Windows 10 και drivers από wattman, έχω κάνει αρκετές δοκιμές με παλαιότερα drivers και εννοείται πολλά φόρματ από την αρχή και δεν βρήκα λύση Για ανάγκη πατέντα ίσως είναι να βρεις ενναλακτικη του wattman. (afterburner). Εμένα δεν με βολεψε
enable_your_mind Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Καλημερα... Παιδες εαν κανει το wattman επιστροφη στις αρχικες ρυθμισεις ειναι η βλαμμενη ρυθμιση των win 10 για fast boot.... Απενεργοποιηστε το και στο επομενο boot δεν θα εχετε κανενα θεμα.. Και επισης παντα απεγκατασταση drivers με DDU σε Safe mode
Tegosg Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, pantelispathsia είπε KALISPERA PAIDIA loipon ekana format ekana ola ta drivers apo thn arxi esfaga ola ta drivers tis amd kai tis nvidia me to unistaller me safe mode meta katevasa ta teleutaia tis amd ta ekana install restart to pc kai paw na mpw gia na dokimasw to lol px kai pali crasharei re gamw dld xalane ta pixels me petaei kai leei system restore ti fasei ? gia poio logo na to kanei ayto exw dokimasei ta panta den eimai prwtarhs se ayta ta bios einai uptade epishs otan kanw install to internet mou einai off opws kai ta windows defender kai pali crash me ta pixels kserei kapoios na me voithisei re magkes? emena den to exei akrivws etsi win 10 evala apo laptop eisai ? to ekana kai ayto kainouria windows 10 last uptades 1809 kai ekana ta vimata opws mou eipan ta paidia edw kai apo thn amd thn etaireia kai eksakolouthei to crash wattman Στειλτην πίσω.Εγω την έστειλα είχε πρόβλημα.Περιμενω καινούργια.Ετσι και εγώ τα έκανα όλα αυτά που έκανες και εσυ αλλά δεν.
paronio Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Είχα το ίδιο σχεδόν πρόβλημα, με την ίδια ακριβώς κάρτα. Crash to desktop σε όλα τα games και artifacts. Τρέξε και ένα benchmark αν θες κ δες αν σου βγάζει articacts και εκεί. Γενικά χάνεις τον χρόνο σου με δοκιμές, την πας πίσω επιβεβαιώνουν το πρόβλημα και παίρνεις καινούρια μην το σκέφτεσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα