pantelispathsia Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 καλησπερα παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει εχω παρει την συγκεκριμενη καρτα εχω κανει τα απαραιτητα uptade κλπ το συστημα μου ειναι το εξης radeon rx 580 8 ραμ amd phenom ii x4 955 οτιδηποτε game ακομα και λολ να παω να μπω κρασαρει και λεει πως το συστημα της καρτας επανηλθε στις αρχικες ρυθμισεις λεει κατι για το wattman μπορει καποιος να μου πει τι να κανω η αν φταιει κατι στο πσ?
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) τι τροφοδοτικουλι? αν δεν ειναι κατι software ειναι το πιο πιθανο hw. επισης επαιξε ποτε σωστα η 580 η με το που την εβαλες ειναι? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από rofl 1
jerry banana Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 δες το wattman στο google.Λογικα δεν εχεις κανει εγκατασταση τα προγραμματα. 1
pantelispathsia Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 τροφοδοτικο εχω corsair 650 watt η καρτα δεν επαιξε ποτε σωστα παντα κρασ δεν μπαινω καν στα παιχνιδια δλδ οταν παω να μπω lol cod pubg apex μπαινει και μετα δειχνει κατι σαν να χαλανε τα pixels και λεει το συστημα της καρτας επανηλθε στις αρχικες ρυθμισεις εχω δοκιμασει τα παντα με το watt και εγω ποσα βιντεο τπτ φταιει τπτ απο το συστημα μου λετε?
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) αφου ειναι καινουργια καρτα μπηκες με αυτο σε safe mode να κανεις απεγκατατασταση των παλιων? https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html https://kb.wisc.edu/helpdesk/39088 αν πριν ειχες nvidia σφαξε και το nvidia και το amd απο τις επιλογες. και ξαναμπες κανονικα στα windows να ξανακανεις εγκατασταση Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από rofl 1
pantelispathsia Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 oxi ayto den to ekana exw win 7 ultimate 64 na to katevasw kanei gia ta win 7? opote mpainw me safe mode ta diagrafw ola me to prwgramma logika kanw restart kai kanw install pali ta kainouria tis AMD ta lew swsta?
pantelispathsia Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 θα το κανω και στελνω ευχαριστω για την βοηθεια ειλικρινα
pantelispathsia Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 τα εκανα ολα και δεν επιασε τιποτα ολα step by step και κρασαρει παλι με πεταει απο τα παιχνιδια παλι γαμω
rofl Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) κατα πασα πιθανοτητα ειναι software. δοκιμασε να πατησεις custom install και να περασεις προσωρινα μονο το display driver και οχι τα αλλα. αν εκει ειναι σταθερο τοτε σιγουρα ειναι software. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από rofl
Tegosg Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καλημέρα και εγώ με Rx 570 καινούργια έχω το ίδιο πρόβλημα λύθηκε με απεγκατάσταση του msi afterburner.επαιξε μια ημέρα και μετά κρασαρει συνεχώς ούτε να μπω windows δεν προλαβαίνω.Εχω απογοητευτεί με Nvidia δεν είχα ποτέ θέματα.
pantelispathsia Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 καλημερα φιλε κοιτα ειναι καλες καρτες για παιχνιδια δεν λεω αλλα με το παραμικρο πχ με αλλα drivers απο αλλες καρτες θα κρασαρει επισεις ειναι γνησια τα windows που εχεις μπορω να σου πω καποια βηματα να ακολουθησεις εγω περιμενω να παρω εναν επεξεργαστη θα κανω αλλαγη τα windows γτ δεν ειναι γνησια και μαλλον αυτο εμποδιζει την καρτα μου να παιξει σωστα θα τα κανω ολα απο την αρχη μιλαω και με την εταιρεια κιολας
mixalis95320 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Βαλε την καρτα σε καποιο αλλο υπολογιστη πρωτα να δεις αν δουλευει εκει για να απομονώσεις το προβλημα, ειναι πολυ πιο ευκολο μετα να βρεις που ειναι το πραγματικο προβλημα. 1
Tegosg Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Τα windows δεν είναι γνήσια αλλά δεν νομίζω να είναι από εκεί το πρόβλημα μάλλον όπως συνήθως οι drivers.Την έβαλα και σε άλλο pc τα ίδια κάνει κ εκεί.
thor777 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Tegosg είπε Καλημέρα και εγώ με Rx 570 καινούργια έχω το ίδιο πρόβλημα λύθηκε με απεγκατάσταση του msi afterburner.επαιξε μια ημέρα και μετά κρασαρει συνεχώς ούτε να μπω windows δεν προλαβαίνω.Εχω απογοητευτεί με Nvidia δεν είχα ποτέ θέματα. Οταν λες οτι έχεις απογοητευτεί με NVidia ενώ εχεις RX 570 μάλλον δεν φταίει η Nvidia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα