dpolal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Κάπου διάβασα ότι το συγκεκριμενο αυτοκίνητο είχε κάνει μόλις 350 μίλια πριν το διαλύσουν... Δεν κατάλαβα όμως γιατί να το διαλύσουν ????????? Από ότι φαίνεται στη φωτό η ζημιά είναι μόνο μπροστά. Άρα ο κινητήρας είναι άθικτος, η καμπίνα δεν φαίνεται να έχει παραμορφωθεί και ο μπροστά αριστερός τροχός δείχνει ότι είναι στη θέση του. Λογικά δηλαδή οι ζημιές είναι επισκευάσιμες τουλάχιστον από αυτά που φαίνονται. (Kαι ΟΧΙ δεν είμαι μηχανικός, απλά όταν έκανα παρόμοιο τρακάρισμα στο VTS μου έμαθα από την καλή πώς επισκευάζεται και πόσο κοστίζει... )
daidalus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Με το "διαλύσουν" εννοούσα "τρακάρουν".Συγγνώμη, λάθος σύνταξη.Πάντως από ότι φαίνεται ο άτυχος μπαμπάς δεν σκοπεύει να διαθέσει τόσα φράγκα (400.000$) για να το φτιάξει. Εδώ που τα λέμε ούτε εγώ θα το έκανα αν ήμουν στη θέση του... Σκέψου ο V12 είναι στη μέση (οπότε παίζει να μην είναι και τόσο άθικτος) και το σασι είναι όλο από carbon fibre (=πανάκριβο).Ίσως τελικά να μην αξίζει τα φράγκα. Αλλά και το μοτέρ να είναι άθικτο τι να το κάνεις?Να το βάλεις σε άλλη Enzo?Μόνο 399 έχουν βγει, βγάλε τις 2 που τρακάραν 397
dreaming123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Ας είχα και εγώ μια enzo τρακαρισμένη δεν με πειράζει. Θα την πουλούσα και νομίζω θα μπορούσα να πάρω κάτι που να μην είναι ferrari αλλά και ένα<θνητό>subari sti δεν θα με χάλαγε. Αλήθεια πόσο στοιχίζει η enzo? Γιατί ψάχνω για αμάξι και πήγαινα για την porsche carrera gt αλλά μου είπαν 700.000 euro και για αμάξι μπορώ να διαθέσω μόνο 600.000
daidalus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 dreaming123 δεν είσαι ο μόνος που dreaming...
panxris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Για όποιον ενδιαφέρεται έχω ένα DVD που έχει μέσα όλα τα crashes από τα WRC και λοιπά. Είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Δεν ξέρω πως να τα κάνω DIVX. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Αν κάποιος είναι Πάτρα και θέλει να το κάνει copy δεν έχω πρόβλημα. Αν το κάνω DIVX μπορώ να το ανεβάσω κάπου αν θέλετε. Έχω χώρο... Εδω!Στειλε μου pm αν θελεις να συνενοηθουμε!Επιτελους να γνωρισω κι ενα insomniac απο κοντα!
Ceidkeeper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Για όποιον ενδιαφέρεται έχω ένα DVD που έχει μέσα όλα τα crashes από τα WRC και λοιπά. Είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Δεν ξέρω πως να τα κάνω DIVX. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Αν κάποιος είναι Πάτρα και θέλει να το κάνει copy δεν έχω πρόβλημα. Αν το κάνω DIVX μπορώ να το ανεβάσω κάπου αν θέλετε. Έχω χώρο... Εδω!Στειλε μου pm αν θελεις να συνενοηθουμε!Επιτελους να γνωρισω κι ενα insomniac απο κοντα! k egw mporw na se boh8hsw ama 8es.ade na pame k oi 3 gia ena divx !!! lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.