pitogiro Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ψάχνω πρόγραμμα που να κάνει scheduled backups συγκεκριμένων φακέλων αρκετών υπολογιστών σε ένα synology NAS. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής δύο, που δεν με ικανοποιούν ακριβώς. Active Backup for Business: Αυτό παρέχει τη δυνατότητα για scheduled backups υπολογιστών, αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω ποιους φακέλους θέλω να κάνω backup. Με αναγκάζει να επιλέξω ολόκληρο το δίσκο κάτι το οποίο δεν θέλω. Cloud Station: Αυτό κάνει real-time synchronization αρχείων στο NAS. Το καλό είναι ότι μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω ποιους φακέλους θέλω να συγχρονίσει και κάνει και file versioning. Όμως είναι real-time και αυτό θα γονατίζει το δίκτυο κάποιες στιγμές. Θέλω κάτι που να κάνει scheduled backups όπως το πρώτο πρόγραμμα και να μου δίνει τη δυνατότητα επιλογής φακέλων όπως το δεύτερο (και ιδανικά το όλο setup να γίνεται μέσω του NAS, αλλά μάλλον ζητάω πολλά εδώ). Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από pitogiro
atheatos Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 https://www.paragon-software.com/free/br-free/ Ότι πιο εύκολο σε backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα