sofian7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Πήγα σε γνωστή αλυσίδα να αγοράσω το ΖΤΕ Blade V10 που τρέχει προσφορά στα 159 Ευρώ, από τη διαφήμιση στη τηλεόραση. Εκεί ο πωλητής μου έβγαλε το κινητό από τη συσκευασία και μου το παρουσίασε να δω ότι όλα είναι οκ. Αυτό που παρατήρησα όμως ήταν ότι η συσκευασία στην έξω μεριά έγραφε ZTE Blade V10 Vita. Και ευτυχώς μου έκοψε και σταμάτησα την αγορά να δω τι είναι αυτό το vita. Τελικά είναι ΑΛΛΟ κινητό τηλέφωνο με μειωμένα χαρακτηριστικά το οποίο η αλυσίδα αυτή πουλάει στην ίδια τιμή με το "κανονικό" ZTE BLADE V10 της προσφοράς (ανάλυση HD vs Full HD, 2gb vs 3gb κτλ τκλ). Το γράφω εδώ να προσέχουν όσοι πάνε σε φυσικό κατάστημα να πάρουν αυτή την προσφορά. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από sofian7
TechnoState Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως έκανε λάθος? ...Κ online αναφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά (2280X1080 fhd+, 3/32gb) ....στην ίδια τιμή που αναφέρεις. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από TechnoState
sofian7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μπορεί να έκανε λάθος ναι δεν το αποκλείω. Να μην ήξερε ο άνθρωπος ότι υπάρχουν δύο μοντέλα. Στο ιντερνετ υπάρχει και το ZTE Blade V10 Vita στα 159,01 ευρώ στην ίδια αλυσίδα. Αν το παραγγείλεις από το ιντερνετ δεν θα έχεις θέμα παραγγέλνεις το σωστό μοντέλο. Αν το πάρεις από το κατάστημα όπως εγώ μπορεί να σου πουλήσουν λάθος κινητό. Όχι δεν το πήρα. Παρήγγειλα μέσω ιντενρνετ το σωστό μοντέλο.
TechnoState Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 ... μάλλον για κάποια παρεξήγηση/λάθος θα πρόκειται. Πιστεύω ότι το σημείο της τιμολόγησης/ταμείο ο κωδικός προϊόντος, θα έβγαζε διαφορετική τιμή... οπότε κ εκεί, σίγουρα θα γίνονταν να εντοπιστεί όποια διάφορα.
Diablo- Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά.Ψήνομαι να το αγοράσω αλλά δέν το ξέρω καθόλου σαν τηλέφωνο και δεν εχω βρεί πουθενά αξιολογήσεις. Κάποιος που το εχει και μπορεί να μου πει εντυπώσεις;Παρόν τηλέφωνο Xiaomi redmi note 4....ως μέτρο σύγκρισης.Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα