Zerg13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η τηλεοραση απο μονη της εχει dolby atmos Σαλονι 25τμ αποσταση θεασης 3m. Δεν εχω καθολου ηχεια και δεν εχω χωρο για πισω. Λογο προσφορων. Samsung N650 ή LG SK8; Η JBL bar 21 ή YAMAHA YAS 207 Το θελω μια netflix και μουσικη. Θα συνδεθουν με την Tv Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 @DsLmAnIaC @Craven @avacan23 βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ηχητικά από τα reviews φαίνεται ότι η Yamaha έχει την καλύτερη απόδοση ήχου. Με το DTS Virtual:X codec που υποστηρίζει έχει εντυπωσιακές για την κατηγορία επιδόσεις. Βέβαια είναι και πιο ακριβή έτσι; Η N650 σου δίνει πολλά και γλιτώνεις και κάποια χρήματα, έχει 4k passthrough, πολύ καλή απόδοση σε ταινίες, gaming με ειδικό mode και μουσική και με τη διαφορά στο κόστος βάζεις πίσω ηχεία (συνδέονται στη μπάρα με καλώδιο), αλλά δεν αποκωδικοποιεί Dolby Atmos ή DTS:X. Δεν ξέρω αν θα το κάνει ή αν μπορεί να το κάνει μέσω update του firmware. Η SK8 φαίνεται να έχει κάποια θέματα με την απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων και δε διαθέτει 4k passthrough hdmi, όμως αποκωδικοποιεί dolby atmos. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από DsLmAnIaC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Αν τις ακούσεις και τις τέσσερις, η JBL παίζει αρκετά πιο δυνατά πάντως. Δεν την τερματίζεις σε σαλόνι. Αντίθετα τις άλλες εύκολα τις πας τέρμα και θέλεις κι άλλο. Προφανώς υπολείπεται σε features, αλλά at the end of the day εκείνο που μετράει είναι ποιος σου έδωσε τις περισσότερες συγκινήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 https://www.skroutz.gr/s/15577517/LG-SK10Y.html sta 500 sta 300 https://www.skroutz.gr/s/16454381/LG-SK9Y.html#reviews Αυτες θα πρότεινα σε ενα κατοχο τηλεορασης LG OLED . μαζι μετα πισω ασυρματα S8 με 180 ευρώ. Σε ενα που εχει sansung θα πρότεινα αναλογα τα λεφτα με τη σειρά την 650 μετά 850 και εδω τα πισω ασυρματα με 125 ευρώ Σε ενα που θα θελε μουσική θα προτεινα yamaha or POLK or q3 Σε ενα που θα θελε σοβαρο home cinema me 1000 θα του λεγα παρε απο αμαζον με 350 ευρώ Denon AVR-X2500H και 400 ευρώ 5 ηχεία DALI h POLK h MAGNAT h q3 και 200 ευρώ ενα jamo or magnat subwoofer kai εχεις ενα βασικό συστημα που θα χαιρεσαι τις ταινιες, τα παιχνίδια και τη μουσική σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Άμα βρεις ετοιμοπαράδοτο από Amazon Denon, σφύρα μου. Έχει τελειώσει και δεν θα ξαναέχει. Στον 2600Η τώρα και βλέπουμε... . Εξ' άλλου ηχομπάρα θέλει να πάρει. Αν ήθελε κάτι καλύτερο θα το έλεγε. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Zerg13 είπε Η τηλεοραση απο μονη της εχει dolby atmos Σαλονι 25τμ αποσταση θεασης 3m. Δεν εχω καθολου ηχεια και δεν εχω χωρο για πισω. Λογο προσφορων. Samsung N650 ή LG SK8; Η JBL bar 21 ή YAMAHA YAS 207 Το θελω μια netflix και μουσικη. Θα συνδεθουν με την Tv Μόνο και μόνο επειδή έχεις την tv του τίτλου να φανταστώ (δεν έχω παρακολουθήσει πιο πριν) ίσως θα άξιζε μια ηχομπάρα με atmos καθώς υποστηρίζεται σε αυτή την tv απ το netflix απ όσο έχω δει. Τώρα για atmos για εμένα καλό είναι να έχει πίσω ηχεία η ηχομπάρα αλλιώς είναι μισή δουλειά... και εγώ δεν έχω χώρο πίσω απ τον καναπέ (είναι κολλητά στον τοίχο) τα "πίσω" ηχεία τα έχω στην ουσία δεξιά αριστερά του καναπέ γυρισμένα εντελώς προς τον καναπέ, μια χαρά είναι το εφέ έτσι (φυσικά είναι πολύ καλύτερο να ήταν πίσω). Για την SK8, για το 4k passthrough που δεν έχει απ ότι κατάλαβα, αν η τηλεόραση σου έχει earc (ΝΟΜΙΖΩ έχει) είναι μικρό το κακό καθώς τα συνδέεις όλα στην tv και αυτή στέλνει μόνο τον ήχο μέσω earc (μαζί με atmos) ΑΛΛΑ σε σχέση με την sk9y που έχω ή την sk10y δεν είμαι σίγουρος απο reviews ότι έχει αντάξιο ήχο και το ότι δεν έχει upfire ηχεία την κάνει ψιλοάχρηστη για atmos. Ή θα πρέπει να πληρώσεις για να πας σε κάτι καλύτερο απο πλευράς χαρακτηριστικών αφού τα υποστηρίζει η tv σου ή θα θυσιάσεις το atmos για να πας σε κάτι καλύτερο ηχητικά έστω χωρίς τα format που υποστηρίζει η tv σου... Απ τις συγκεκριμένες δεν έχω ιδιαίτερη άποψη δεν τις έχω ακούσει, απ όσο έχω διαβάσει η sk8 έχει τα θεματάκια της ηχητικά, ιδιαίτερα στο μπάσο αλλά θα συνεργάζεται ωραία με μια lg tv (ακόμα και ασύρματα για τον ήχο), ίσως όμως να εμπιστευόμουν περισσότερο την samsung έστω και χωρίς atmos αν δεν μπορούσα να πάω λίγο πιο ψηλά... ίσως άλλοι που έχουν την samsung ή την sk8 μπορούν να ρίξουν παραπάνω φως στο αν αξίζουν ή όχι. Υ.Γ. ΑΝ μπορούσες να περάσεις καλώδια με κανάλια τότε εγώ θα έλεγα, καλύτερα φτιάξε σιγά σιγά ένα ηχοσύστημα με κανονικό av ενισχυτή και ηχεία απο μια αγγελία αφού δεν μπορείς να πας πολύ ψηλά για ηχομπάρα... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Craven 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) H N850 δεν μπαινει καν ειναι 8 εκατοστα υψος αν δεν κανω λαθος. Η Yamaha 207 τι υψος εχει; η LG oled c8 εχει 6 εκατοστα αποσταση απο το επιπλο και ενα εκατοστο πλαισιο. Οποτε max 6.5cm Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Τσέκαρε και αυτό το thread σε άλλο φόρουμ (ειδικά στις τελευταίες σελίδες έχει μπόλικη κουβέντα για τη JBL και τα αδερφάκια της). Αν βγαίνεις, από την SK8 καλύτερα μια SK9Y για παραπάνω μεν χρήματα αλλά με αρκετά καλύτερο αποτέλεσμα, ειδικά στο atmos. Αντίστοιχα, στις JBL, ψάξε τις τσέπες σου υπέρ της 31. Θα σου δώσει ξεχωριστό κεντρικό κανάλι και ΠΟΛΥ πιο δυνατό subwoofer (το sub ειδικά μπορεί να κάνει τη διαφορά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 https://www.skroutz.gr/s/16454381/LG-SK9Y.html https://www.skroutz.gr/s/16979227/LG-SPK8.html?keyphrase=LG+SPK8 365 soundbar + 178 ασυρματα πισω (apo public)=543 ευρώ για να ζησεις εμπειρία atmos πιστέψτε με αξίζει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μακαρι να μπορουσα....Δεν εχω καθολου χωρο πισω απο τον καναπε. Ειναι κολλητα στον τοιχο. Και δεν αλλαζει αυτο. Απο την φωτο που εβαλες πισω απο τον καναπε υπαρχει τοιχος. Το μονο μπορουν να πανε πανω στον τοιχο, να τα εχω πανω απο το κεφαλι μου.(και δεν θα το ηθελα) LG SK9Y JBL 31 Samsung Ν850 και η Υamaha 207 απο αυτς τις 4 θα διαλεξω ειναι οι καλυτερες. Ποια λετε; Και πρεπει να εχουν και 6 εκατοστα υψος, νομιζω η N850 ειναι πιο μεγαλη δεν χωραει. 17 τετραγωνικα ειναι το σαλονι μου, μηπως θα κουφαθω; Ή δεν χρειαζομαι τοση δυναμη; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σου είπα πως και εγώ έχω τον καναπέ κολλητά στον πίσω τοίχο (και μάλιστα σε γωνία χωρίς χώρο καν απ την μια πλευρά) και έχω τα ηχεία δεξιά αριστερά του όσο γίνεται και πάλι το αποτέλεσμα είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερο απ το να μην είχα καν τα πίσω ηχεία.. και εγώ στην sk9y θα πήγαινα (η SK10Y είναι ΤΕΡΑΣ σε μέγεθος έμοιαζε για 65άρα-70αρα tv γιαυτό δεν την πήρα, ενώ η sk9y είναι όσο μια 55αρα πιο μαζεμένη), θα την έβαζα στο bass blast που την έχω την δικιά μου με τέρμα το κεντρικό (γιατί είναι λίγο χαμηλό) και σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε απ τις άλλες που λες. Έχει τα αρνητικά της σαν ηχομπάρα που τα χω γράψει πάνω κάτω (σχετικά χαμηλό κεντρικό σε hd-atmos ήχο αν δεν το ρυθμίσεις ή αν ακούς χαμηλά, όχι καλά μπάσα στις αρχικές ρυθμίσεις, όχι ρύθμιση ανα κανάλι αλλά αυτό είναι σε όλες, όχι on screen display, τα πίσω ηχεία είναι με bt δέκτη οπότε θέλει προσοχή που θα μπει ο δέκτης ο οποίος μπαίνει πρίζα και συνδέεται με ΚΑΛΩΔΙΑ με τα ηχεία.. οπότε δεν τα γλυτώνεις εντελώς τα καλώδια όπως σε όλες πλην της jbl 5.1, η ηχομπάρα είναι γυαλιστερή πάνω οπότε αν μπει σε τηλεόραση μπροστά μπορεί να έχει μια κάποια αντανάκλαση απ την εικόνα της τηλεόρασης.. σε lg φαντάζομαι δεν έχεις θέμα καθώς είναι φτιαγμένες για να μπαίνουν κάτω απο oled lg) στα θετικά.. ήχος άψογος και το atmos αρκετά καλό (μην περιμένεις επίπεδο κανονικού atmos με ηχεία στο ταβάνι σε καμία περίπτωση) για εφέ του "μπροστά και ψηλά" στον ήχο, αρκεί να δώσεις λίγο ένταση (απο την εμπειρία μου.. θέλει ένταση το atmos με αντανάκλαση). Αν η sk9y είναι όντως πάλι σε προσφορά με τα πίσω ηχεία, τότε και λόγω lg τηλεόρασης θα την σκεφτόμουν σοβαρά λαμβάνοντας υπόψην τα αρνητικά που σου είπα και ΑΦΟΥ πρώτα ψαχτείς και διαβάσεις στο internet για αυτήν. Τώρα εγώ όπως τα έχω και εφόσον μπορούσα ΑΝΕΤΑ να περάσω κανάλι για πίσω καλώδια και έχω χώρο για μπροστά ηχεία, θεωρώ λάθος ότι πήρα ηχομπάρα όσο καλή και αν είναι (και κάποια στιγμή η sk9y θα θυσιαστεί για να μπει κανονικό ηχοσύστημα).. γιαυτό είπα, αν μπορείς και εσύ να κάνεις το ίδιο, σκέψου και αυτή τη λύση... Edit: Τώρα που είδα, όσα καταστήματα την έχουν φτηνά, είναι κατόπιν παραγγελίας έτσι αόριστα, οπότε δεν είμαι σίγουρος για αυτές τις "φτηνές" τιμές της sk9y. Η προσφορά επίσης με τα πίσω ηχεία δεν τρέχει πια, το screenshot του φίλου είναι παλιό (μέχρι Φεβρουάριο ίσχυε). Επίσης τα πίσω ηχεία ξέρω πως δεν είναι διαθέσιμα πουθενά... ελπίζω να κάνω λάθος. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Craven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Craven είπε τα πίσω ηχεία είναι με bt δέκτη RF proprietary δέκτη μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα της LG. H σύνδεση είναι όπως με το sub, απλώς ο δέκτης είναι εξωτερικός. Bluetooth σε ασύρματα surround δεν υπάρχει. RF ή WiFi υπάρχει. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Craven είπε Σου είπα πως και εγώ έχω τον καναπέ κολλητά στον πίσω τοίχο (και μάλιστα σε γωνία χωρίς χώρο καν απ την μια πλευρά) και έχω τα ηχεία δεξιά αριστερά του όσο γίνεται και πάλι το αποτέλεσμα είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερο απ το να μην είχα καν τα πίσω ηχεία.. και εγώ στην sk9y θα πήγαινα (η SK10Y είναι ΤΕΡΑΣ σε μέγεθος έμοιαζε για 65άρα-70αρα tv γιαυτό δεν την πήρα, ενώ η sk9y είναι όσο μια 55αρα πιο μαζεμένη), θα την έβαζα στο bass blast που την έχω την δικιά μου με τέρμα το κεντρικό (γιατί είναι λίγο χαμηλό) και σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε απ τις άλλες που λες. Έχει τα αρνητικά της σαν ηχομπάρα που τα χω γράψει πάνω κάτω (σχετικά χαμηλό κεντρικό σε hd-atmos ήχο αν δεν το ρυθμίσεις ή αν ακούς χαμηλά, όχι καλά μπάσα στις αρχικές ρυθμίσεις, όχι ρύθμιση ανα κανάλι αλλά αυτό είναι σε όλες, όχι on screen display, τα πίσω ηχεία είναι με bt δέκτη οπότε θέλει προσοχή που θα μπει ο δέκτης ο οποίος μπαίνει πρίζα και συνδέεται με ΚΑΛΩΔΙΑ με τα ηχεία.. οπότε δεν τα γλυτώνεις εντελώς τα καλώδια όπως σε όλες πλην της jbl 5.1, η ηχομπάρα είναι γυαλιστερή πάνω οπότε αν μπει σε τηλεόραση μπροστά μπορεί να έχει μια κάποια αντανάκλαση απ την εικόνα της τηλεόρασης.. σε lg φαντάζομαι δεν έχεις θέμα καθώς είναι φτιαγμένες για να μπαίνουν κάτω απο oled lg) στα θετικά.. ήχος άψογος και το atmos αρκετά καλό (μην περιμένεις επίπεδο κανονικού atmos με ηχεία στο ταβάνι σε καμία περίπτωση) για εφέ του "μπροστά και ψηλά" στον ήχο, αρκεί να δώσεις λίγο ένταση (απο την εμπειρία μου.. θέλει ένταση το atmos με αντανάκλαση). Αν η sk9y είναι όντως πάλι σε προσφορά με τα πίσω ηχεία, τότε και λόγω lg τηλεόρασης θα την σκεφτόμουν σοβαρά λαμβάνοντας υπόψην τα αρνητικά που σου είπα και ΑΦΟΥ πρώτα ψαχτείς και διαβάσεις στο internet για αυτήν. Τώρα εγώ όπως τα έχω και εφόσον μπορούσα ΑΝΕΤΑ να περάσω κανάλι για πίσω καλώδια και έχω χώρο για μπροστά ηχεία, θεωρώ λάθος ότι πήρα ηχομπάρα όσο καλή και αν είναι (και κάποια στιγμή η sk9y θα θυσιαστεί για να μπει κανονικό ηχοσύστημα).. γιαυτό είπα, αν μπορείς και εσύ να κάνεις το ίδιο, σκέψου και αυτή τη λύση... Edit: Τώρα που είδα, όσα καταστήματα την έχουν φτηνά, είναι κατόπιν παραγγελίας έτσι αόριστα, οπότε δεν είμαι σίγουρος για αυτές τις "φτηνές" τιμές της sk9y. Η προσφορά επίσης με τα πίσω ηχεία δεν τρέχει πια, το screenshot του φίλου είναι παλιό (μέχρι Φεβρουάριο ίσχυε). Επίσης τα πίσω ηχεία ξέρω πως δεν είναι διαθέσιμα πουθενά... ελπίζω να κάνω λάθος. O @avacan23 μου δινει δυνατοτητα αγορας και του surround μαζι.το θεμα ειναι εχω χωρο απο την δεξια πλευρα και θα ειναι παραλληλα με εμενα οχι απο πισω μου. Θα ειναι στο δεξι μου χερι δηλαδη στα 3 μετρα και απο τον αλλο θεατη στο ενα μετρο.... επισης απο καλωδιωση τι χρειαζονται μονο μια πριζα τι αλλο; 1 ώρα πριν, mitspetr είπε RF proprietary δέκτη μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα της LG. H σύνδεση είναι όπως με το sub, απλώς ο δέκτης είναι εξωτερικός. Bluetooth σε ασύρματα surround δεν υπάρχει. RF ή WiFi υπάρχει. Ποσες πριζες χρειαζονται και τι αλλο για να συνδεθουν; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ποσες πριζες χρειαζονται και τι αλλο για να συνδεθουν; Ένα καλώδιο τροφοδοσίας για να μπει στην πρίζα η ηχομπάρα. Ένα καλώδιο τροφοδοσίας για να μπει το subwoofer στην πρίζα Ένα καλώδιο τροφοδοσίας για να μπει το receiver στην πρίζα Δύο καλώδια ηχείων από το receiver στα δύο πίσω ηχεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα