Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Έχω ένα καινούριο thermaltake sps-530m για το οποίο θέλω ακόμα ένα σετ καλωδίων sata (είχε μόνο δύο στην συσκευασία), γνωρίζει κανείς απο πού μπορώ να προμηθευτώ ? Στον γουγλη μου βγάζει μόνο το τροφοδοτικό όταν ψάχνω.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Έχω ένα καινούριο thermaltake sps-530m για το οποίο θέλω ακόμα ένα σετ καλωδίων sata (είχε μόνο δύο στην συσκευασία), γνωρίζει κανείς απο πού μπορώ να προμηθευτώ ? Στον γουγλη μου βγάζει μόνο το τροφοδοτικό όταν ψάχνω.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα, ήταν καινούριο και δεν είχε όλα τα καλώδια στην συσκευασία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ναι του κουτιού και είχε μέσα 2 σετ με σατα 1 σετ με molex και 2 σετ για Pciex. Συνολικά καταλαμβάνει 5 απο τις 6 διαθέσιμες θέσεις στο τροφοδοτικό. Δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένο μιας και στην περιγραφή δεν έλεγε τι περιλαμβάνει απο connectors ( η τιμή ήταν δελεαστική προφανώς για να το επιλέξω )

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Καλησπέρα ναι του κουτιού και είχε μέσα 2 σετ με σατα 1 σετ με molex και 2 σετ για Pciex. Συνολικά καταλαμβάνει 5 απο τις 6 διαθέσιμες θέσεις στο τροφοδοτικό. Δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένο μιας και στην περιγραφή δεν έλεγε τι περιλαμβάνει απο connectors ( η τιμή ήταν δελεαστική προφανώς για να το επιλέξω )

Δες online. Λογικά δεν είναι φυσιολογικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνα με το manual, αλλα και το δικο μου (που ειναι η 630 εκδοση ομως), φυσιολογικο ειναι, 2 σατα, 1 μολεξ, 2 pcie και ενα 4pin floppy (?!) (το οποίο δεν βλέπω στο κουτί που έχω με ο,τι περισσεψε βεβαια 😋)

Επεξ/σία από Bilbo1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...