Dragonlordcv2002 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Έχω ένα καινούριο thermaltake sps-530m για το οποίο θέλω ακόμα ένα σετ καλωδίων sata (είχε μόνο δύο στην συσκευασία), γνωρίζει κανείς απο πού μπορώ να προμηθευτώ ? Στον γουγλη μου βγάζει μόνο το τροφοδοτικό όταν ψάχνω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Έχω ένα καινούριο thermaltake sps-530m για το οποίο θέλω ακόμα ένα σετ καλωδίων sata (είχε μόνο δύο στην συσκευασία), γνωρίζει κανείς απο πού μπορώ να προμηθευτώ ? Στον γουγλη μου βγάζει μόνο το τροφοδοτικό όταν ψάχνω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλησπέρα, ήταν καινούριο και δεν είχε όλα τα καλώδια στην συσκευασία;
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ναι του κουτιού και είχε μέσα 2 σετ με σατα 1 σετ με molex και 2 σετ για Pciex. Συνολικά καταλαμβάνει 5 απο τις 6 διαθέσιμες θέσεις στο τροφοδοτικό. Δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένο μιας και στην περιγραφή δεν έλεγε τι περιλαμβάνει απο connectors ( η τιμή ήταν δελεαστική προφανώς για να το επιλέξω ) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Dragonlordcv2002
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε Καλησπέρα ναι του κουτιού και είχε μέσα 2 σετ με σατα 1 σετ με molex και 2 σετ για Pciex. Συνολικά καταλαμβάνει 5 απο τις 6 διαθέσιμες θέσεις στο τροφοδοτικό. Δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένο μιας και στην περιγραφή δεν έλεγε τι περιλαμβάνει απο connectors ( η τιμή ήταν δελεαστική προφανώς για να το επιλέξω ) Δες online. Λογικά δεν είναι φυσιολογικό.
Bilbo1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) συμφωνα με το manual, αλλα και το δικο μου (που ειναι η 630 εκδοση ομως), φυσιολογικο ειναι, 2 σατα, 1 μολεξ, 2 pcie και ενα 4pin floppy (?!) (το οποίο δεν βλέπω στο κουτί που έχω με ο,τι περισσεψε βεβαια 😋) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Bilbo1
ziaba Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 γιατί δεν κάνεις την δουλεία σου με αντάπτορα molex-> sata?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα