ritchie77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καταρχην τα ευρω δεν ειναι δραχμες για να τυπωνουμε οσα γουσταρουμε. Υπαρχει οριο στο ποσα θα τυπωθουν. Οταν λεμε αποθεματικα μην φανταζεστε σειρες απο χαρτονομισματα, τα ποσα ειναι λογιστικα και υπαρχει βεβαια και ο χρυσος, μεγαλο μερος αν οχι ολος βρισκεται κρυμμενος/φυλασσεται σε μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με την ονομασια Τραπεζα της Ελλαδος
skiabox Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, ritchie77 είπε Καταρχην τα ευρω δεν ειναι δραχμες για να τυπωνουμε οσα γουσταρουμε. Υπαρχει οριο στο ποσα θα τυπωθουν. Οταν λεμε αποθεματικα μην φανταζεστε σειρες απο χαρτονομισματα, τα ποσα ειναι λογιστικα και υπαρχει βεβαια και ο χρυσος, μεγαλο μερος αν οχι ολος βρισκεται κρυμμενος/φυλασσεται σε μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με την ονομασια Τραπεζα της Ελλαδος Νομίζω ότι η υποχρέωση για τυπωμένο χρήμα όσο είναι ο χρυσός, έχει καταργηθεί εδώ και κάμποσες δεκαετίες.
ritchie77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Νομίζω ότι η υποχρέωση για τυπωμένο χρήμα όσο είναι ο χρυσός, έχει καταργηθεί εδώ και κάμποσες δεκαετίες. Το ξερω, αλλα που κολλαει με αυτο που εγραψα εγω?
skiabox Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, ritchie77 είπε Το ξερω, αλλα που κολλαει με αυτο που εγραψα εγω? Μπορεί να κατάλαβα λάθος εγώ. No worries.
Ola150 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Διάβασα στα γρήγορα τα σχόλια και δεν είδα να το γράφει κάπου οπότε, 500135 χιλιάδες.
overpower Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, ritchie77 είπε Καταρχην τα ευρω δεν ειναι δραχμες για να τυπωνουμε οσα γουσταρουμε. Υπαρχει οριο στο ποσα θα τυπωθουν. Οταν λεμε αποθεματικα μην φανταζεστε σειρες απο χαρτονομισματα, τα ποσα ειναι λογιστικα και υπαρχει βεβαια και ο χρυσος, μεγαλο μερος αν οχι ολος βρισκεται κρυμμενος/φυλασσεται σε μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με την ονομασια Τραπεζα της Ελλαδος 2 ώρες πριν, skiabox είπε Νομίζω ότι η υποχρέωση για τυπωμένο χρήμα όσο είναι ο χρυσός, έχει καταργηθεί εδώ και κάμποσες δεκαετίες. 2 ώρες πριν, ritchie77 είπε Το ξερω, αλλα που κολλαει με αυτο που εγραψα εγω? Κολλαει στο οτι ακομα και με δραχμες, δεν μπορουσαμε να τυπωσουμε οσα θελαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις