Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην τα ευρω δεν ειναι δραχμες για να τυπωνουμε οσα γουσταρουμε. Υπαρχει οριο στο ποσα θα τυπωθουν.

Οταν λεμε αποθεματικα μην φανταζεστε σειρες απο χαρτονομισματα, τα ποσα ειναι λογιστικα και υπαρχει βεβαια και ο χρυσος, μεγαλο μερος αν οχι ολος βρισκεται κρυμμενος/φυλασσεται σε μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με την ονομασια Τραπεζα της Ελλαδος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ritchie77 είπε

Καταρχην τα ευρω δεν ειναι δραχμες για να τυπωνουμε οσα γουσταρουμε. Υπαρχει οριο στο ποσα θα τυπωθουν.

Οταν λεμε αποθεματικα μην φανταζεστε σειρες απο χαρτονομισματα, τα ποσα ειναι λογιστικα και υπαρχει βεβαια και ο χρυσος, μεγαλο μερος αν οχι ολος βρισκεται κρυμμενος/φυλασσεται σε μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με την ονομασια Τραπεζα της Ελλαδος

Νομίζω ότι η υποχρέωση για τυπωμένο χρήμα όσο είναι ο χρυσός, έχει καταργηθεί εδώ και κάμποσες δεκαετίες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

Νομίζω ότι η υποχρέωση για τυπωμένο χρήμα όσο είναι ο χρυσός, έχει καταργηθεί εδώ και κάμποσες δεκαετίες.

Το ξερω, αλλα που κολλαει με αυτο που εγραψα εγω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ritchie77 είπε

Μπορεί να κατάλαβα λάθος εγώ.

No worries.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ritchie77 είπε

2 ώρες πριν, skiabox είπε

2 ώρες πριν, ritchie77 είπε

Κολλαει στο οτι ακομα και με δραχμες, δεν μπορουσαμε να τυπωσουμε οσα θελαμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...