papresa Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Πρόσφατα αγόρασα καινούργιο κινητό το Xiaomi Redmi 6a. Ποτέ μου δεν έχω χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές YouTube, Gmail, Drive και Google, που συνήθως είναι προεγκατεστημένες. Μάλιστα στο προηγούμενο κινητό τις είχα ανενεργές, αφού δεν μπορούσα να τις απεγκαταστήσω. Τώρα στο καινούργιο βλέπω στον browser ένα βίντεο και θέλω να το ανοίξω και αντί να ανοίξει σε νέα καρτέλα ανοίγει η εφαρμογή του youtube, δεν το θέλω, ή έρχονται emails και δέχομαι ειδοποίηση από το gmail κι αυτό δεν το θέλω. Βλέπω στο store ότι πλέον δεν μπορώ να τις κάνω τουλάχιστον ανενεργές, όπως στις προηγούμενες συσκευές. Τι μπορώ να κάνω;
saruman123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32289-Απεγκατάσταση-προεγκατεστημένων-εφαρμογών-με-το-Bloatware-Removal-Tool/ Και μην χρησιμοποιείς τον browser του κινητού αλλά κάποιον άλλο με Adblock. Π.χ ο Kiwi είναι αρκετά καλός.
panospc Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσεις ενσωματωμένες εφαρμογές: Άλλαξε την γλώσσα στα Αγγλικά Μπες στο Play Store και άνοιξε την αριστερή πλευρική μπάρα Πάτα στο Help & feedback και μετά εκεί που λέει Browse all articles Βρες και πάτα εκεί που λέει Delete or disable apps on Android Εκεί μέσα θα βρεις ένα link που γράφει Tap to go to Application Settings, πάτα το Θα σε μεταφέρει στον stock application manager του Android οπού εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις και τις ενσωματωμένες εφαρμογές Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από panospc
papresa Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, panospc είπε Δοκίμασε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσεις ενσωματωμένες εφαρμογές: Άλλαξε την γλώσσα στα Αγγλικά Μπες στο Play Store και άνοιξε την αριστερή πλευρική μπάρα Πάτα στο Help & feedback και μετά εκεί που λέει Browse all articles Βρες και πάτα εκεί που λέει Delete or disable apps on Android Εκεί μέσα θα βρεις ένα link που γράφει Tap to go to Application Settings, πάτα το Θα σε μεταφέρει στον stock application manager του Android οπού εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις και τις ενσωματωμένες εφαρμογές Ευχαριστώ πολύ. 👍👍👍 35 λεπτά πριν, saruman123 είπε Και μην χρησιμοποιείς τον browser του κινητού αλλά κάποιον άλλο με Adblock. Γιατί; Τον chrome χρησιμοποιώ.
saruman123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Αν θες να βλέπεις βίντεο το Chrome σε παραπέμπει στην εφαρμογή YouTube. Το Kiwi που σου είπα εκτός από τις διαφημίσεις που "κόβει" αν θες να δεις βίντεο σου ανοίγει καινούργια καρτέλα μέσω browser και δεν σε πάει στην εφαρμογή του YouTube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα