Psaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Ενώ τόσα χρόνια η πλατφόρμα τα ανοίγει μόνο ε? 😂 παίζει ποιο πολλά να ανοίγει. 1
katisjimmis Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Κλασικός ελληνάρας. Notification: You have one secret crush companion. Και μετά, προσθήκη ανά 9 όσες θηλυκές έχει στη λίστα μέχρι να δει ποια είναι!!!
deafman Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ποσο χαβαλε θα εχει οταν παλι απο καποιο λαθος απο τη μερια του fb θα βγουν τα "secret" στη φορα. Προβλεπω οτι και αυτες οι λιστες θα συντηρουνται σε καποιο .txt. Αναμενω σχετικη αναρτηση. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από deafman 1 2
kiriakos500 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 το facebook δεν εμφανιζει της αναρτησεις φιλων στο τοιχο μας εδώ και κανα 2 εβδομάδες? και της δικες μας επισης στο τοιχο μας ??? το κανει και σε αλλον??
basilis_k6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Dating app ηταν παντα. Καλο ειναι να βελτιωνει ακριβως αυτα τα χαρακτηριστικά. Ποιος εχει φβ για αλλους λογους? 2
kiriakos500 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 το facebook δεν εμφανιζει της αναρτησεις φιλων στο τοιχο μας εδώ και κανα 2 εβδομάδες? και της δικες μας επισης στο τοιχο μας ??? το κανει και σε αλλον??
kostiger Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, akefaloskavalaris είπε Ουκ ολίγα πιπινάκια έχω στο μυαλό μου που για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους δεν έχω (ακόμα) κυνηγήσει. Να η ευκαιρία. Αφού τα πάντα γύρω από το σεξ κινούνται, δώστε το στον λαό! (την χωρισμένη μιλφάρα που έχω στο γραφείο να την βάλω στην λίστα; την κόρη της; χμμμ...) Η επιστροφη του ακεφαλου καβλ#@ρη..😂
Zus Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ο Κύπριος ίλαρχος που στραγγάλιζε Φιλιππινέζες... 1
ritchie77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, akatsim είπε Γιατι δεν γινεται ξεκαθαρα dating site να τελειωνουμε με αυτο το σκουπιδι? Γιατι καποιοι το χρησιμοποιουμε και για αλλες δουλειες... 1 1
aenaos15 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, olympiakosgate7 είπε Ο παππούς μου αυτούς τους έλεγε αερογ@μηδες. 😎 Έγραψε ο παππούς σου!!!!
xaratsi Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Απελπιδες πλέον οι προσπάθειες ενός ξεπερασμένου αντί-κοινωνικού μέσου που σβήνει 1 3 2
ALFR3D Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Θα γινετε να βγαζεις screenshot? Να δούμε κανενα νεο αντρας μονος ψαχνει.. 1
baiosss Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Zus είπε Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ο Κύπριος ίλαρχος που στραγγάλιζε Φιλιππινέζες... Μισός Βούλγαρος για την ακρίβεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα