Προς το περιεχόμενο

Restart loop/Pagefault in nonpaged area

dakes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, αντιμετωπιζω bluescreen σε λαπτοπ turbox win8 .Συγκεκριμενα, χωρις να εχω γνωση του τι συνεβη , εχω infinite restart loop  με μηνυμα  Your pc ran into a problem and need to restar και ως προβλημα το Pagefault in nonpaged area . Δεν εχω την επιλογη για repair καθως δεν μπορω να μπω σε safe mode (f8 για legacy δεν λειτουργει χωρις cd ) ,υπαρχει καποιος τροπος να το κανω manually χωρις os πχ μεσω bios? Επισης ενω μου διαβαζει το usb σαν boot option δεν μπορω να bootarw απο αυτο , αν και δεν ξερω αν υπαρχει λογος αφου λογικα το προβλημα ειναι σε καποιο driver ή ram. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν ξεκινάς απλά αφαιρώντας μια ram ή αντικαθιστώντας προσωρινά αυτήν που έχει (εαν εχει μια μόνο)?

Για το ότι δεν μπουταρει απο το flash το πιο πιθανό ειναι να μην το εχεις φτιάξει σωστά.Ισως πάλι να το βαζεις σε usb 3 ενώ να θελει usb 2.

1 ώρα πριν, Crybal είπε

Γιατί δεν ξεκινάς απλά αφαιρώντας μια ram ή αντικαθιστώντας προσωρινά αυτήν που έχει (εαν εχει μια μόνο)?

Για το ότι δεν μπουταρει απο το flash το πιο πιθανό ειναι να μην το εχεις φτιάξει σωστά.Ισως πάλι να το βαζεις σε usb 3 ενώ να θελει usb 2.

στο λαπτοπ υπαρχει μια μονο ραμ.επισης εχω δοκιμασει και τα 2 usb , αναγνωριζει το flash drive ονομα κτλ αλλα δεν αποκρινεται στο boot , σαν να ειναι αδειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dakes είπε

στο λαπτοπ υπαρχει μια μονο ραμ.επισης εχω δοκιμασει και τα 2 usb , αναγνωριζει το flash drive ονομα κτλ αλλα δεν αποκρινεται στο boot , σαν να ειναι αδειο.

Δανεισου μια απο καποιον για να δεις τουλαχιστον εαν ειναι αυτο το προβλημα

Επεξ/σία από Crybal
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...