csontheline Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Θέλω να στείλω 2 δέματα των 10 κιλών στην Κύπρο. Με ελτα θα πληρώσω 106 ευρώ! Με μεταφορική θα μου βγει πιο οικονομικά; Ρώτα γενική ταχυδρομική cargo. Εναλλακτικά, cycargo.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μία μεταφορική που ρώτησα μου είπαν 63 ευρώ για μια κούτα 30 κιλών για Πάφο. Τελικά την έστειλα με 30 ευρω με μια μεταφορική που βρίσκεται στην Ορφέως 162 στον Βοτανικό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε καμία οικονομική για να μου στείλουν δέμα από Πάφο για Αθήνα.
wizzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δοκίμασε αυτή τη μεταφορική: https://www.eurosender.com/el/?utm_source=forum&utm_medium=partnership&utm_campaign=avsite&utm_content=banner Έχει υπολογιστή κόστους αποστολής.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Αφού κάθε εταιρεία, στην Ελλάδα τουλάχιστον, έχει άλλες τιμές. 65 ευρώ λέει αν μου στείλουν δέμα 30 κιλών από Κύπρο. Όλες οι μεταφορικές έχουν αυτή την τιμή;
LuNaTiC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 λίγο παλιό το θέμα αλλά .... για ένα απλό δεματάκι ως μισό κιλό πχ τι έχουμε ως πιό οικονομική λύση ? η να παω ελτα να τελειώνω
csontheline Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Ελτα. Ρώτα αν μπορεί να πάει ως συστημένο γράμμα, νομίζω είναι αρκετά πιο φθηνό από δέμα. 1
zygorito Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/12/2021 στις 3:33 ΜΜ, LuNaTiC είπε λίγο παλιό το θέμα αλλά .... για ένα απλό δεματάκι ως μισό κιλό πχ τι έχουμε ως πιό οικονομική λύση ? η να παω ελτα να τελειώνω ψάξε speedex που έχει αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα