Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, lamargos είπε

Είχα παραγγείλει στις 3 Μαΐου τα Ν850. Πριν από λίγο μίλησα τηλεφωνικά και μου είπαν ότι κακώς με άφησε το σύστημα να κάνω την παραγγελία και ότι η αντιπροσωπία της Samsung τους ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να αποστείλει τη soundbar διότι έχει βγει η καινούρια σειρά. Κοινώς τα έριξε στην αντιπροσωπεία, που αναμένει τις soundbar του 2019. Με παρέπεμψε στο τμήμα internet του Κωτσόβολου για να μου κάνουν αντιπρόταση... Τα ίδια μου είπαν και αυτοί πάντως, ότι δεν πρόκειται να το ξαναπρομηθευτούν. Μου πρότεινε το LG Sk9Y στα 569 ευρώ, της είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι γιατί δεν συγκρίνεται σαν προσφορά με της Samsung (το ηχοσύστημα της LG το βρίσκω σε πολύ καλύτερη τιμή στο skroutz). Τους άφησα το κινητό μου για να μου κάνουν άλλη αντιπροσφορά. Απογοήτευση, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εκεί που ψέγω τη στάση τους ήταν ότι αν και το προϊόν ήταν κατόπιν παραγγελίας δεν έπρεπε να επιτρέπουν να γίνεται χρέωση της πιστωτικής. Αλλά είπαμε, η ζωή συνεχίζεται....

τι γινεται ρε παιδια; αλλα λενε στον εναν αλλα στον αλλον; εγω οταν τους ειπα στο τηλεφωνο οτι εχουν ακυρωθει παραγγελιες εκαναν τους κινεζους, που το ακουσατε αυτο; δεν ισχυει κατι τετοιο θα παραδωθουν οι παραγγελιες κτλ...

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίδες καλησπέρα. πέρα από το δράμα. Λόγω περιορισμένου μπάτζετ η Samsung HWM360 Soundbar αξίζει στα λεφτά της προσφοράς? Ή να δω κάποιο άλλο μοντέλο;

Προορίζεται για TV LG43.

Επεξ/σία από biovaggoulas
Δημοσ.
Στις 11/5/2019 στις 11:22 ΠΜ, fazer 1000 είπε

τι γινεται ρε παιδια; αλλα λενε στον εναν αλλα στον αλλον; εγω οταν τους ειπα στο τηλεφωνο οτι εχουν ακυρωθει παραγγελιες εκαναν τους κινεζους, που το ακουσατε αυτο; δεν ισχυει κατι τετοιο θα παραδωθουν οι παραγγελιες κτλ...

Πες τους να το ψάξουν μέσα από το κατάστημα...στην αρχή τα ίδια έλεγαν και σε μένα μέσα από τηλ. κέντρο. Δεν ξέρω αν η samsung τους κρέμασε και ειλικρινά δεν είναι διακιόλογια. Οι τύποι απλά δεν είναι επαγγελμάτιες. Επίσης, εμείς δεν είμαστε καλοί καταναλωτές...αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

Δημοσ.

καλησπερα μολις με πηρανε απο Κωτσοβολο για να μου κι εμενα οτι δεν υπαρχει πλεον η Ν850 που παρειγγειλα και να μου αντιπροτεινουν απο την καινουρια σειρα της samsung την https://www.avforums.com/review/samsung-hw-q70r-review.16109

η οποια ακομη δεν υπαρχει στην Ελλαδα αλλα απ οτι μου ειπαν στο τηλ θα παιξει γυρω στα 750 ευρω (σαφως φθηνοτερη απ της προσφορας) και μου τη δινουν στην τιμη της Ν850 (524 ευρω) αν και η απαντηση ειναι προφανης (ακυρωση της παραγγελιας) ας πει καποιος που ξερει καμια γνωμη γιατι δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος στα ηχοσυστηματα :)

Δημοσ.

Μη το παρεις...σαν βελτιωμενη Ν650 μου μοιαζει....Ειναι 3.1 και εχει μόνο ενα HDMI.. 500 euro οχι...

Για την HW-Q80R ναι ...εκει λες αξιζει...και συγκρινεται με Ν850

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

καλησπερα μολις με πηρανε απο Κωτσοβολο για να μου κι εμενα οτι δεν υπαρχει πλεον η Ν850 που παρειγγειλα και να μου αντιπροτεινουν απο την καινουρια σειρα της samsung την https://www.avforums.com/review/samsung-hw-q70r-review.16109

η οποια ακομη δεν υπαρχει στην Ελλαδα αλλα απ οτι μου ειπαν στο τηλ θα παιξει γυρω στα 750 ευρω (σαφως φθηνοτερη απ της προσφορας) και μου τη δινουν στην τιμη της Ν850 (524 ευρω) αν και η απαντηση ειναι προφανης (ακυρωση της παραγγελιας) ας πει καποιος που ξερει καμια γνωμη γιατι δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος στα ηχοσυστηματα :)

ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα. Είπα όχι, και σαν χαρακτηριστικά δεν συγκρίνεται με την N850 και ναι μεν τώρα η τιμή είναι 750 ευρώ επειδή είναι καινούριο αλλά μετά από λίγο καιρό θα πέσει πολύ πιο κάτω. Δεν το λέω καν προσφορά.

Επεξ/σία από lamargos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lamargos είπε

ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα. Είπα όχι, και σαν χαρακτηριστικά δεν συγκρίνεται με την N850 και ναι μεν τώρα η τιμή είναι 750 ευρώ επειδή είναι καινούριο αλλά μετά από λίγο καιρό θα πέσει πολύ πιο κάτω. Δεν το λέω καν προσφορά.

αυτο ακριβως σκεφτηκα κι εγω στα σκρουτζομαγαζα απ τον πρωτο μηνα η τιμη θα παρει την κατω βολτα να μην πω εξ αρχης θα ειναι πιο φθηνα απ τον κωτσο εκανα μια αποπειρα μηπως μου βρουν την 950 οποτε παλι αναμενω στο ακουστικο μου...

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

αυτο ακριβως σκεφτηκα κι εγω στα σκρουτζομαγαζα απ τον πρωτο μηνα η τιμη θα παρει την κατω βολτα να μην πω εξ αρχης θα ειναι πιο φθηνα απ τον κωτσο εκανα μια αποπειρα μηπως μου βρουν την 950 οποτε παλι αναμενω στο ακουστικο μου...

τους το είπα και εγώ για την 950 γιατί εμφανίστηκε στο site έναντι 770 ευρώ περίπου. Η κοπέλα μου είπε ότι δεν ξέρει και αυτό είναι αρμοδιότητα του εμπορικού τμήματος, δεν μπορεί να μου κάνει τέτοια αντιπρόταση μόνο για την Q70R, που θα την φέρουν μόνο για αυτό το λόγο και γενικά μου τα μασούσε. Με κούρασαν και δεν μπορούσα να ασχοληθώ άλλο. Δεν είχα σκοπό να αγοράσω soundbar απλά παραήταν καλή η προσφορά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lamargos είπε

τους το είπα και εγώ για την 950 γιατί εμφανίστηκε στο site έναντι 770 ευρώ περίπου. Η κοπέλα μου είπε ότι δεν ξέρει και αυτό είναι αρμοδιότητα του εμπορικού τμήματος, δεν μπορεί να μου κάνει τέτοια αντιπρόταση μόνο για την Q70R, που θα την φέρουν μόνο για αυτό το λόγο και γενικά μου τα μασούσε. Με κούρασαν και δεν μπορούσα να ασχοληθώ άλλο. Δεν είχα σκοπό να αγοράσω soundbar απλά παραήταν καλή η προσφορά.

Κι εγώ λόγω της πολύ καλής προσφοράς κινήθηκα σε μια ακριβή αγορά.  κάτι που δεν διευκρίνισα όσον αφορά την 950 ειναι ότι θα πληρώσω τη διαφορά αν κι εφ όσον μου τη φέρουν στο τηλέφωνο η πρόταση στα ίδια χρήματα ήταν μόνο για την q70 η οποία είναι σαφώς κατώτερο μοντέλο σε σχέση με τις 850-950 κι επίσης με μια ματιά που έριξα αυτή η νέα σειρά Q αφορά τις νεες Qled τηλεοράσεις οπότε και πάλι δεν θα με κάλυπτε μιας και δεν έχω qled τηλεόραση

Δημοσ.

Στη δικιά μου παραγγελία πάντως (Ν450) από 10/05 μου είχαν στείλει sms για αποστολή από την αποθήκη τους στις 13/05. Έπειτα από νέα επικοινωνία με την αλυσίδα, μου έδωσαν νέα ημερομηνία στις 29/05, οψόμεθα.

Δημοσ.

καλημερα μολις μου ηρθε μηνυμα πως η παραγγελια μου θ αποσταλλει 29/05 απ οτι φαινεται η περιπετεια φτανει στο τελος της

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Τελικά σου βρήκαν την 850?

οχι για την 850 εφαγα ακυρο και εκανα αλλαγη παραγγελιας και πηγα για την 950 την οποια ευελπιστω να την εχω στα χερια μου μεχρι το τελος της βδομαδας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...