Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, apollon18 είπε

μπορείτε να καλέσετε να δείτε....

Αυριο το πρωι θα τους παρω αμα φαω ακυρο θα τους παρει και θα τους σηκωσει; εφαγε κανεις αλλος ακυρο;

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 hours ago, George! said:

Σε αυτά τα προϊόντα είναι συνήθως ένα τεμάχιο σε κάθε κατάστημα και σχεδόν πάντα είναι εκθεσιακό.

Από τη δική μου εμπειρία το σχεδόν πάντα εκθεσιακό δεν ισχύει (πολλές φορές δίνουν σφραγισμένο) Το συνήθως δε το ξέρω αν ισχύει. . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφαγα άκυρο για την n650. 

Θέλω κάτι για υπολογιστή και με βολεύει ο κωτσοβολος για τις δώσεις αν δεν έχει μεγάλη διαφορά από σκρουτζ. 

Να πάρω τα z906 Logitech ή κάποια άλλη μπάρα που να έχει atmos μέχρι 300€?

Επεξ/σία από lefstef
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, lefstef είπε

Έφαγα άκυρο για την n650. 

Θέλω κάτι για υπολογιστή και με βολεύει ο κωτσοβολος για τις δώσεις αν δεν έχει μεγάλη διαφορά από σκρουτζ. 

Να πάρω τα z906 Logitech ή κάποια άλλη μπάρα που να έχει atmos μέχρι 300€?

Όπως εγώ. Άποψη μου. Πάρε πίσω και εσύ τα χρήματα μπας και καταλάβουν και ανάφερε τους ότι όλοι στο insomnia τα ίδια λένε...είστε αναξιόπιστοι. Το κόλπο τους πιάνει...δεν το έχουμε... θέλετε κάτι άλλο...η πώληση γίνεται...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, apollon18 είπε

Όπως εγώ. Άποψη μου. Πάρε πίσω και εσύ τα χρήματα μπας και καταλάβουν και ανάφερε τους ότι όλοι στο insomnia τα ίδια λένε...είστε αναξιόπιστοι. Το κόλπο τους πιάνει...δεν το έχουμε... θέλετε κάτι άλλο...η πώληση γίνεται...

Δεν έχω δώσει χρήματα 😊 αλλά χρειάζομαι μια λύση να πάρω κάτι άμεσα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lefstef είπε

Δεν έχω δώσει χρήματα 😊 αλλά χρειάζομαι μια λύση να πάρω κάτι άμεσα 

Καλύτερα όχι από αυτούς....και πες τους...δεν φταιώ εγώ αν με τα Logistics σας έχετε πρόβλημα...Όπως προαναφέρθηκε από κάποιο συμforumίτη....πρέπει να γίνουμε συνιδητοποιημένοι καταναλωτές...

• Like 1
Δημοσ.

πριν λιγο μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως θα παραλαβω δεν υπαρχει προβλημα και δεν εχουν ακυρωσει παραγγελιες...Θα δειξει απο βδομαδα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα οποία υπήρχαν κομμάτια κάτι 550 κλπ θα πάρουν. Τα υπόλοιπα που έγιναν παραγγελία, δεν θα τα δώσουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα παραγγείλει στις 3 Μαΐου τα Ν850. Πριν από λίγο μίλησα τηλεφωνικά και μου είπαν ότι κακώς με άφησε το σύστημα να κάνω την παραγγελία και ότι η αντιπροσωπεία της Samsung τους ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να αποστείλει τη soundbar διότι έχει βγει η καινούρια σειρά. Κοινώς τα έριξε στην αντιπροσωπεία, που αναμένει τις soundbar του 2019. Με παρέπεμψε στο τμήμα internet του Κωτσόβολου για να μου κάνουν αντιπρόταση... Τα ίδια μου είπαν και αυτοί πάντως, ότι δεν πρόκειται να το ξαναπρομηθευτούν. Μου πρότεινε το LG Sk9Y στα 569 ευρώ, της είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι γιατί δεν συγκρίνεται σαν προσφορά με της Samsung (το ηχοσύστημα της LG το βρίσκω σε πολύ καλύτερη τιμή στο skroutz). Τους άφησα το κινητό μου για να μου κάνουν άλλη αντιπροσφορά. Απογοήτευση, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εκεί που ψέγω τη στάση τους ήταν ότι αν και το προϊόν ήταν κατόπιν παραγγελίας δεν έπρεπε να επιτρέπουν να γίνεται χρέωση της πιστωτικής. Αλλά είπαμε, η ζωή συνεχίζεται....

Επεξ/σία από lamargos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο συγκεκριμένο θέμα με τα soundbars τους «πούλησε» ξεκάθαρα η Samsung μετά από διαμαρτυρία ανταγωνιστικών αλυσίδων...Μια χαρά στοκ θα συνεχίσει να υπάρχει για τη σειρά του 2018. Απλά με αυτά και με εκείνα έχουν μαζευτεί πολλές λαλακιες που εμπλέκεται ο Κώτσος τελευταία και ο κόσμος ΔΙΚΑΙΑ τους κραζει...

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, Looter said:

Στο συγκεκριμένο θέμα με τα soundbars τους «πούλησε» ξεκάθαρα η Samsung μετά από διαμαρτυρία ανταγωνιστικών αλυσίδων...Μια χαρά στοκ θα συνεχίσει να υπάρχει για τη σειρά του 2018. Απλά με αυτά και με εκείνα έχουν μαζευτεί πολλές λαλακιες που εμπλέκεται ο Κώτσος τελευταία και ο κόσμος ΔΙΚΑΙΑ τους κραζει...

Και θες να μου πεις οτι ολοκληρος ομιλος Κωτσοβολος dixons δεν μπορει να "αναγκασει" την samsung να την προμηθευσει?

Προσεχε μην τα λες παραεξω αυτα γιατι εκτιθεσαι

Επεξ/σία από xristakits
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xristakits είπε

Και θες να μου πεις οτι ολοκληρος ομιλος Κωτσοβολος dixons δεν μπορει να "αναγκασει" την samsung να την προμηθευσει?

Προσεχε μην τα λες παραεξω αυτα γιατι εκτιθεσαι

Όταν έψαξα για φιλικό μου πρόσωπο μέσω γνωστού που δουλεύει στον Κώστο , αυτό έμαθα.

Αφού όμως εσύ τα ξέρεις καλύτερα ενημέρωσε και τους υπόλοιπους για να μη βγαίνω εγώ και ο καθένας για να εκτιθέμεθα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...