Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Η 10 αν δεν κάνω λάθος είναι στα 500 ευρώ.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Εννοείται ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Η 10 αν δεν κάνω λάθος είναι τα 500 ευρώ.

Την 10 τότε. Την έχει κανείς να μας πει εκτυπώσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, apollon18 είπε

Την 10 τότε. Την έχει κανείς να μας πει εκτυπώσεις?

Την εχουν στο bestbuy και στο amazon. Εχει εκει reviews. Με αυτα που διαβασα εγω αν ειναι να βαλεις τα surround αξιζει. Αλλιως δεν ξερω. Για την 10 ενδιαφερομαι και εγω

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, POSEYATSIA είπε

Αυτά που είναι διαθέσιμα μόνο από κατάστημα είναι εκθεσιακά; Η σφραγισμένα; 

Δε μπορώ να γνωρίζω αν σε κάποιο κατάστημα δώσουν εκθεσιακό. Οι τιμές είναι για σφραγισμένα προϊόντα. Δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό στην προσφορά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, POSEYATSIA είπε

Αυτά που είναι διαθέσιμα μόνο από κατάστημα είναι εκθεσιακά; Η σφραγισμένα; 

Σε αυτά τα προϊόντα είναι συνήθως ένα τεμάχιο σε κάθε κατάστημα και σχεδόν πάντα είναι εκθεσιακό.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, George! είπε

Σε αυτά τα προϊόντα είναι συνήθως ένα τεμάχιο σε κάθε κατάστημα και σχεδόν πάντα είναι εκθεσιακό.

Έτσι είναι. Απλά επειδή βγαίνουν νέα μοντέλα ο Κωτσόβολος θέλει να ξεστοκάρει την αποθήκη, οπότε έχει κ σφραγισμένα γι αυτό κ είναι διαθέσιμη η αποστολή στον χώρο σου. 

Δημοσ.

Τελευταία φορά ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ αγοράς από Κοτσόβωλο. Ποτέ ξανά. Αντιμετώπιση πελάτη....απλά ασχολίαστο....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apollon18 είπε

Τελευταία φορά ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ αγοράς από Κοτσόβωλο. Ποτέ ξανά. Αντιμετώπιση πελάτη....απλά ασχολίαστο....

Σου επέστρεψαν τα λεφτά; τι έγινε; 

Δημοσ.

Ναι. Τα επέστρεψαν αφού πρώτα έγινε η χρέωση. Δεν τα έχω δει ακόμα στη κάρτα βέβαια. Λογικά από την άλλη εβδομάδα. Το θέμα είναι η κοροϊδία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, apollon18 είπε

Ναι. Τα επέστρεψαν αφού πρώτα έγινε η χρέωση. Δεν τα έχω δει ακόμα στη κάρτα βέβαια. Λογικά από την άλλη εβδομάδα. Το θέμα είναι η κοροϊδία.

δλδ τζαμπα η χαρα; να μην ελπιζουμε να παραλαβουμε;

Δημοσ.

πιος ειναι ο λογος που καποιος θα προτιμισει ενα soundbar απο ενα home cinema? e.g. LG LHB645N Set Home Cinema vs Samsung n550 στα ιδια λεφτα?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, fonsde είπε

πιος ειναι ο λογος που καποιος θα προτιμισει ενα soundbar απο ενα home cinema? e.g. LG LHB645N Set Home Cinema vs Samsung n550 στα ιδια λεφτα?

Έλλειψη διαθέσιμου χώρου στο σπίτι; 

Δημοσ.

Πάρε

4 ώρες πριν, fazer 1000 είπε

δλδ τζαμπα η χαρα; να μην ελπιζουμε να παραλαβουμε;

μπορείτε να καλέσετε να δείτε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...