avacan23 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή μπαρα η 850 αλλά τα πισω ηχεία της 950 κανουν τη διαφορά...στο surround.. atmos εμπειρία θα εχεις...αλλα το ελικοπτερο δε θα το ακους απο πανω σου...οπως αν είχες πίσω ηχεία... Οσοι πάρετε την 850 θα εχετε μια εξαιρετική ηχόμπαρα αλλά οχι την ιδια εμπειρία με μια atmos ηχόμπαρα με πίσω ασυρματα ηχεία Η 850 κανει αυτό το κόλπο που φαίνεται στην εικόνα, για να πετυχεί surround αισθηση...αλλα δυστυχώς επειδη δεν ειναι ολα τα σαλονια ίδια, ουτε ολα τα δωματια... ετσι και η αισθηση απο μια ηχόμπαρα με πισω ηχεία δεν μπορει να τη αντιγράψει η 850, μπορεί να την πλησιάσει ναι ...αλλα όχι να ναι το ίδιο με την 950 ή αλλη ηχόμπαρα με πισω ηχεία. Ολα αυτά τα γράφω γιατι οταν δινεις 500 ευρώ για κάτι ..οφείλεις να ξερεις τους συμβιβασμους.. https://www.techspot.com/products/speakers/samsung-hw-n850-soundbar.187234/ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από avacan23 1
George! Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μιας και έχετε υπεραναλύσει τα περί ηχομπάρας, εγώ που έχω την παρακάτω θα κερδίσω τίποτα αν την αλλάξω με κάποια πιο καινούρια που δεν έχει πίσω ηχεία ή καλύτερα να μείνω όπως είμαι; https://www.samsung.com/hk_en/audio-video/soundbar-h7501/
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, George! είπε Μιας και έχετε υπεραναλύσει τα περί ηχομπάρας, εγώ που έχω την παρακάτω θα κερδίσω τίποτα αν την αλλάξω με κάποια πιο καινούρια που δεν έχει πίσω ηχεία ή καλύτερα να μείνω όπως είμαι; https://www.samsung.com/hk_en/audio-video/soundbar-h7501/ Εξαρτάται από το μοντέλο με το οποίο θα την αντικαταστήσεις. 39 λεπτά πριν, avacan23 είπε Πολύ καλή μπαρα η 850 αλλά τα πισω ηχεία της 950 κανουν τη διαφορά...στο surround.. atmos εμπειρία θα εχεις...αλλα το ελικοπτερο δε θα το ακους απο πανω σου...οπως αν είχες πίσω ηχεία... Οσοι πάρετε την 850 θα εχετε μια εξαιρετική ηχόμπαρα αλλά οχι την ιδια εμπειρία με μια atmos ηχόμπαρα με πίσω ασυρματα ηχεία Η 850 κανει αυτό το κόλπο που φαίνεται στην εικόνα, για να πετυχεί surround αισθηση...αλλα δυστυχώς επειδη δεν ειναι ολα τα σαλονια ίδια, ουτε ολα τα δωματια... ετσι και η αισθηση απο μια ηχόμπαρα με πισω ηχεία δεν μπορει να τη αντιγράψει η 850, μπορεί να την πλησιάσει ναι ...αλλα όχι να ναι το ίδιο με την 950 ή αλλη ηχόμπαρα με πισω ηχεία. Ολα αυτά τα γράφω γιατι οταν δινεις 500 ευρώ για κάτι ..οφείλεις να ξερεις τους συμβιβασμους.. https://www.techspot.com/products/speakers/samsung-hw-n850-soundbar.187234/ https://www.skroutz.gr/s/13773415/Samsung-SWA-9000S.html?keyphrase=Swa+9000s
C@dfael Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Εγώ πάντως χωρίς να ξέρω αν έχω κάνει καλά έχω συνδυάσει εδώ και δύο χρόνια μια ηχόμπαρα J7500 με δύο ασύρματα ηχεία R6 τα οποία συνεργάζονται μέσω wifi και της εφαρμογής multiroom και η απόδοση είναι σχετικά καλή για τα δικά μου κριτήρια. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξω τηλεόραση (KS9000) θα αλλάξω και ηχομπάρα σε κάποια αντίστοιχη προσφορά αλλά τα πίσω ηχεία θα τα κρατήσω.
qwerty99 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα πάει σε ένα κατάστημα Sony και μου εξηγούσανε για τις ηχομπάρες (ιδίως τα high-end μοντέλλα), ότι έχει τεράστια σημασία ο χώρος και η τοποθέτηση (για την οποία μπορεί να κάνουν ώρες). Τις παίρνει ο κόσμος για το Atmos και δεν αξιοποιείται ουσιαστικά. Είχα παραγγείλει την Samsung N850, αλλά δεν θα την πάρω τελικά, γιατί έχει και αυτή (όπως και η Ν950) το πρόβλημα με το auto shut off, κλείνει δηλαδή στα 5 λεπτά αν για οποιοδήποτε λόγω δεν περάσει ήχος (πχ κάνετε pause). Προς το παρόν (και μάλλον και στο μέλλον) δεν υπάρχει fix για αυτό (μια λύση που υπάρχει στο ιντερνετ μέσω AUX, δεν δουλεύει). Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από qwerty99 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, qwerty99 είπε Είχα πάει σε ένα κατάστημα Sony και μου εξηγούσανε για τις ηχομπάρες (ιδίως τα high-end μοντέλλα), ότι έχει τεράστια σημασία ο χώρος και η τοποθέτηση (για την οποία μπορεί να κάνουν ώρες). Τις παίρνει ο κόσμος για το Atmos και δεν αξιοποιείται ουσιαστικά. Είχα παραγγείλει την Samsung N850, αλλά δεν θα την πάρω τελικά, γιατί έχει και αυτή (όπως και η Ν950) το πρόβλημα με το auto shut off, κλείνει δηλαδή στα 5 λεπτά αν για οποιοδήποτε λόγω δεν περάσει ήχος (πχ κάνετε pause). Προς το παρόν (και μάλλον και στο μέλλον) δεν υπάρχει fix για αυτό (μια λύση που υπάρχει στο ιντερνετ μέσω AUX, δεν δουλεύει). ναι το διάβασα και γω αυτό και το αστείο ειναι οτι η samsung απαντησε επίσημα στον πελάτη που το θιξε στο site της οτι δεν γίνεται κατα λάθος, δεν ειναι δηλαδή bug αλλα γίνεται επι τούτου! και Πραγματικα!.. σε πάρα πολλές περιπτώσεις σε κινητά κλπ εχω διαπιστώσει οτι στα τεχνολογικά προϊόντα δεν κάνουν κουμάντα οι έμπειροι τεχνικοί αλλα τα κουλεγιοπεδα του μάρκετινγκ και της διοίκησης επιχειρήσεων απο τα γραφεία τους Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από pacahontas III milagros
C@dfael Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 https://www.iefimerida.gr/tehnologia/nea-seira-q-soundbars-apo-ti-samsung
pacahontas III milagros Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, C@dfael είπε https://www.iefimerida.gr/tehnologia/nea-seira-q-soundbars-apo-ti-samsung Φοβερές αλλα τιμη? 😂 38 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Αφαιρέθηκε και η Ν850 από το site. Και πολυ κρατησε το ονειρο... Ηταν προσφορά επίπεδο Black Friday
fazer 1000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 καλημερα! εχετε καποια ενημερωση για το ποτε θα παραλαβετε; και ειδικα για τη Ν850 που εχω παραγγειλει κι εγω.
pacahontas III milagros Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, fazer 1000 είπε καλημερα! εχετε καποια ενημερωση για το ποτε θα παραλαβετε; και ειδικα για τη Ν850 που εχω παραγγειλει κι εγω. τίποτα
apollon18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Επικοινώνησα μαζί τους. Είχα παραγγείλει την 650. Επειδή πήγα τυχαία από ένα κατάστημα έμαθα και μετά φυσικά επικοινώνησα και τηλεφωνικά (η παραγγελία είχε γίνει τηλεφωνικά) και μου είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν την μπάρα γιατί απλά δεν υπάρχει. Καθαρή παραπλάνηση. Δεν ξέρω τώρα τι να κάνω. Εγώ από την μεριά μου το "συμβόλαιο" το έχω τηρήσει (πλήρωσα). Αυτοί δεν έχουν το προϊόν. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν δεν μπορεί ένα τόσο μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα μαγαζί να έχει σωστό process για τα Logistics. Ελέγξτε και τις δικές σας παραγγελίες. Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω πίσω και να πάρω πίσω τα χρήματα μου γιατί το θεωρώ παραπλάνηση και αυτούς απατεώνες (πολλοί θα δεχτούν είτε κάτι άλλο είτε να δώσουν και άλλα χρήματα για κάτι καλύτερο) έφτιαξαν δηλαδή μια εν δύναμεί "δεξαμενή πιθανών αγοραστών". Ξεχωριστά ότι εκμεταλλεύονται μέχρι να γίνει η ακύρωση των παραγγελιών ένα, ίσως, σεβαστό χρηματικό ποσό. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από apollon18 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, apollon18 είπε Επικοινώνησα μαζί τους. Είχα παραγγείλει την 650. Επειδή πήγα τυχαία από ένα κατάστημα έμαθα και μετά φυσικά επικοινώνησα και τηλεφωνικά (η παραγγελία είχε γίνει τηλεφωνικά) και μου είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν την μπάρα γιατί απλά δεν υπάρχει. Καθαρή παραπλάνηση. Δεν ξέρω τώρα τι να κάνω. Εγώ από την μεριά μου το "συμβόλαιο" το έχω τηρήσει (πλήρωσα). Αυτοί δεν έχουν το προϊόν. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν δεν μπορεί ένα τόσο μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα μαγαζί να έχει σωστό process για τα Logistics. Ελέγξτε και τις δικές σας παραγγελίες. Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω πίσω και να πάρω πίσω τα χρήματα μου γιατί το θεωρώ παραπλάνηση και αυτούς απατεώνες (πολλοί θα δεχτούν είτε κάτι άλλο είτε να δώσουν και άλλα χρήματα για κάτι καλύτερο) έφτιαξαν δηλαδή μια εν δύναμεί "δεξαμενή πιθανών αγοραστών". Ξεχωριστά ότι εκμεταλλεύονται μέχρι να γίνει η ακύρωση των παραγγελιών ένα, ίσως, σεβαστό χρηματικό ποσό. παλι τα ιδια!!!! ;;; δεν παει ουτε χρονος με τα δυο clearances 70% του κωτσο που δεν αποσταλησαν ποτε και γεμίζαμε σελιδες οτι πρέπει να οργανωθούμε καποια στιγμή, να μποϋκοτάρουμε κλπ... κλπ... έβαλε μια προσφορά και πάλι τα ξεχάσαμε ολα οσα λέγαμε και τρέξαμε να προλάβουμε.... Δυστυχώς οι ελληνες εχουμε ΜΗΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ (φυσικά συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου... ) και γι αυτο θα είμαστε πάντα έρμαια και θύματα
apollon18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ν650 vs LG SK9Y vs LG SK10Y.. Ποια λέτε; Καλύτερη η samsung? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από apollon18
DsLmAnIaC Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, apollon18 είπε Ν650 vs LG SK9Y vs LG SK10Y.. Ποια λέτε; Καλύτερη η samsung? LG λόγω atmos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα