Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Πολλά λεφτά αλλά χαλάλι της! Με το καλό να παραλάβεις 

οντως! δεν ειχα σκοπο να ξοδεψω τοσα γι αυτο και κινηθηκα εξ αρχης για την 850, αλλα μετα το ακυρο που εφαγα επρεπε η ν ακυρωσω την παραγγελια η να παω για την 950 αποφασισα το 2ο μιας και η προσφορα ηταν δυνατη και ημουν σε φαση που ηθελα μια καλη ηχομπαρα

• Like 1
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, έζησα το θέατρο του παραλόγου... και εξηγούμαι:

Όπως ανέφερα παραπάνω είχα παραγγείλει μέσω ίντερνετ την Ν850 πληρώνοντάς την μέσω πιστωτικής στη μισή τιμή σύμφωνα με την προσφορά του Κωτσόβολου. Μία εβδομάδα μετά την παραγγελία και μετά από σχόλια άλλων μελών του  forum σε αυτό το thread παίρνω τηλέφωνο στον Κωτσόβολο και μου λένε ότι η παραγγελία ακυρώθηκε γιατί η αντιπροσωπεία της Samsung δεν τους στέλνει άλλα κομμάτια. Για το λόγο αυτό μου πίστωσαν στην κάρτα το ποσό που είχα πληρώσει (όλα αυτά τα έχω γράψει και σε άλλα σχόλιά μου παραπάνω). Δύο μέρες πριν τελειώσει η προσφορά, βλέπω στο site του Κωτσόβολου στις 13/5 ότι έχει βάλει μισοτιμής το πιο ακριβό μοντέλο της Samsung τη soundbar Ν950, την οποία μέχρι τότε δεν είχε καν αλλά για πρώτη φορά την έβαλε λίγο πριν λήξει η προσφορά. Φυσικά και αυτή όπως και η N850 ήταν διαθέσιμη μόνο κατόπιν παραγγελίας. Είπα από μέσα μου ότι είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με την N850 και πάλι θα ταλαιπωρηθεί ο κόσμος που θα την παραγγείλει μέσω ίντερνετ. Όμως έτυχε την επόμενη ημέρα να περάσω από τον τοπικό Κωτσόβολο στην επαρχιακή πόλη, που μένω, και είπα ότι δεν έχω τιποτα να χάσω και να πάω να ρωτήσω τον υπάλληλο για την προσφορά της N950, όντας σίγουρος ότι μετά από έλεγχο θα μου πει ότι δεν ειναι δυνατόν να μου τη στείλει γιατί δεν υπάρχει και κακώς την έβαλαν στο site κοκ.

Μόλις μπήκα μέσα και ρώτησα την υπάλληλο για τη soundbar, μου είπε αυθόρμητα ότι "βεβαίως μπορούμε να την παραγγείλουμε και σίγουρα είναι διαθέσιμη και δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα". Της είπα ότι είμαι επιφυλακτικός γιατί την έχω ξαναπατήσει με παραγγελία από τον Κωτσόβολο. Μου είπε να μην ανησυχώ γιατί βλέπει ότι ο κωδικός του προϊόντος είναι καινούριος (εντός εξαμήνου) και σίγουρα θα υπάρχει σαν προϊόν. Ήταν τόσο σίγουρη, λες και είχε τη soundbar στην αποθήκη της. Λόγω της στάσης της είπα να την παραγγείλω. Κάναμε την παραγγελία, έδωσα μια προκαταβολή 50 ευρώ, αγόρασα και επέκταση εγγύησης του Κωτσόβολου για 4 έτη αντί 50 ευρώ και μου είπε βεβαιότατη ότι θα μου τηλεφωνήσει σε λίγες μέρες για να την παραλάβω. Εγώ έφυγα πιστεύοντας ότι δε θα καταφέρει να τη φέρει και θα μου κάνει καμιά αντιπροσφορά ή δεν ξέρω τι.

Μία εβδομάδα μετά, πέρασα για να ρωτήσω αυτοπροσώπως. Δεν μπορούσε να μου απαντήσει εκείνη τη στιγμή για κάποιο λόγο σε σχέση με τα κεντρικά και θα με έπαιρνε τηλέφωνο να με ενημερώσει. Απο μέσα μου ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δε θα τη φέρει την ηχόμπαρα.... κλασσικός Κωτσόβολος είπα... Το επόμενο πρωί μου τηλεφωνεί και μου λέει ότι θα υπάρξει μια καθυστέρηση. Οκ είπα εγώ, εσύ ξέρεις καλύτερα. Στο τηλέφωνο ήταν πάλι τόσο βέβαιη, που άρχισα να νομίζω ότι με δουλεύει κανονικά. Από μέσα μου είχα σχεδόν βεβαιωθεί ότι δε θα δω ηχόμπαρα Samsung N950.

Τέλη της προηγούμενης εβδομάδας μου τηλεφωνεί από τον τοπικό Κωτσόβολο μία άλλη κοπέλα και μου λέει ότι η παραγγελία μου θα είναι έτοιμη προς παράδοση σήμερα Τρίτη. Οκ είπα θα περάσω, βέβαιος ότι θα μου  έχουν φέρει κάποια άλλη. Σήμερα, πριν από λίγο, πέρασα από τον Κωτσόβολο για να παραλάβω την ηχόμπαρα. Μέχρι να τη φέρει ο υπάλληλος ήμουν πεπεισμένος ότι κάτι άλλο θα μου παρέδιδε. Όταν είδα το κουτί της N950, μόνο που δεν είπα στον υπάλληλο να με τσιμπήσει. Όντως μου είχαν φέρει την Samsung N950, στο κουτί της (όχι εκθεσιακό κομμάτι). Την πλήρωσα μισοτιμής + 50 ευρώ για την επέκταση της εγγύησης για 4 χρόνια.

Αν και άπιστος Θωμάς και αν και με ταλαιπώρησε λίγο ο Κωτσόβολος μπορώ να πω ότι άξιζε η ταλαιπωρία για να αγοράσω την Ν950 σ' αυτή την τιμή (770 ευρώ περίπου). Δεν είχα σκοπό να αγοράσω ηχόμπαρα αλλά ήταν τόσο καλή η προσφορά ακόμα και με τα δεδομένα των τιμών στο εξωτερικό, που δεν μπόρεσα να αντισταθώ, άλλωστε δεν αλλάζεις home cinema κάθε 2-3 χρόνια. Το είδα σαν επένδυση αφού ούτε σε black friday δεν βρίσκεις τέτοια τιμή ειδικά στην Ελλάδα.

Τώρα το μόνο που ελπίζω είναι να μη μου βγει ελαττωματική αλλά και πάλι έχω 4 χρόνια εγγύηση..... +1 για τον Κωτσόβολο από εμένα.

Επεξ/σία από lamargos
  • Like 1
Δημοσ.

ακριβως μα ακριβως τα ιδια.... μου ηρθε sms πως θα παραλαβω αυριο.Το μονο που δεν εκανα ειναι η επεκταση εγγυησης μ εβαλες σε σκεψεις... 🤔

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fazer 1000 είπε

ακριβως μα ακριβως τα ιδια.... μου ηρθε sms πως θα παραλαβω αυριο.Το μονο που δεν εκανα ειναι η επεκταση εγγυησης μ εβαλες σε σκεψεις... 🤔

το καταστημα από 100 ευρώ μου την αφησε στα 50. Για 4 χρόνια, λέει ό,τι και να πάθει το αντικαθιστούμε εμείς. "Δίνεις 800 ευρώ για ηχοσύστημα και θα τσιγκουνευτείς τα 50 ευρώ?" με έπεισε, νομίζω είχε δίκιο και τα έδωσε, ειδικά όταν διάβασα καποια σχόλια στο ίντερνετ για την υποστήριξη της samsung για τη συγκεκριμένη ηχομπάρα και κάποια προβλήματα που έβγαλε σε ορισμένους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όπως σας είπα και παραπάνω αλλά βγήκαν να με χλευάσουν , τη συγκεκριμένη φορά για τη λαλακια ΔΕΝ φταίει ο Κώτσος αλλά η Samsung.. Μια χαρά στοκ είχε αλλά δεν ήθελε να συνεχίσει την προωθητική ενέργεια λόγω διαμαρτυρίας ανταγωνιστικών αλυσίδων.. Αυτό ΔΕΝ αναιρεί ότι ο Κώτσος έχει εμπλακεί σε μεγάλες φόλες το τελευταίο διάστημα αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι τις περισσότερες από τις μεγάλες προσφορές που έχω πετύχει Ελλάδα τα τελευταία χρόνια τις έχω τσιμπήσει από αυτόν.

Εγω όταν ρώτησα φίλο που δουλεύει Κώτσο για μπάρα για πολύ κοντινό μου πρόσωπο μου είπε άστο..

Για τους υπομονετικούς που τα κατάφεραν , καλοδουλευτες..

Επεξ/σία από Looter
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, lamargos είπε

το καταστημα από 100 ευρώ μου την αφησε στα 50. Για 4 χρόνια, λέει ό,τι και να πάθει το αντικαθιστούμε εμείς. "Δίνεις 800 ευρώ για ηχοσύστημα και θα τσιγκουνευτείς τα 50 ευρώ?" με έπεισε, νομίζω είχε δίκιο και τα έδωσε, ειδικά όταν διάβασα καποια σχόλια στο ίντερνετ για την υποστήριξη της samsung για τη συγκεκριμένη ηχομπάρα και κάποια προβλήματα που έβγαλε σε ορισμένους.

πριν λιγο παρελαβα κι εγω .η αποδειξη αγορας σου τι αρχικο ποσο γραφει;

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

πριν λιγο παρελαβα κι εγω .η αποδειξη αγορας σου τι αρχικο ποσο γραφει;

624 τιμή μονάδας 774,50 με ΦΠΑ. δεν γράφει αρχική τιμή και μετά με έκπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...