Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, Kostas Bagdatoglou είπε Λοιπόν φίλε μου γίνεται να επιστρέψεις σε MIUI 9 με τα εξής βήματα 1)Κάνεις πρώτα unlock το bootloader μέσω του Xiaomi Mi Unlock αλλά μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις κάποιες μέρες(10-15 μέρες ή αν είσαι τυχερός χωρίς αναμονή) (Αναλυτικός οδηγός: https://c.mi.com/thread-1635834-1-1.html ) 2) Μετά κατεβάζεις τη fastboot ROM της MIUI 9 (Εδώ βρίσκεις σχεδόν όλες τις stable και beta ROMs https://forum.poco.in/thread-987-1-0.html ) 3) Κάνεις extract το αρχείο του fastboot (κατά προτίμηση στην επιφάνεια εργασίας του PC) 4) Κατεβάζεις το Xiaomi Mi Flash Tool και το εγκαθιστάς (από εδώ https://xiaomiflashtool.com ) 5) Βάζεις το κινητό σε fastboot mode και το συνδέεις στο PC 6) ανοίγεις το mi Flash Tool κάνεις refresh πάνω δεξιά. Θα σου εμφανίσει στην πρώτη λίστα το κινητό με κωδική ονομασία. Μετά πατάς select για να επιλέξεις τον φάκελο του extract της ROM. 7) Και μετά πατάς Flash πάνω αριστερά και περιμένεις Μπορείς να συμβουλευτείς και αυτό το βίντεο Υ.Γ Να έχεις ενεργοποιημένο το USB debugging στα Developer Settings Επειδή μπορεί να τα είπα περίπλοκα και να μη κατάλαβες κάτι είμαι στη διάθεσή σου για περισσότερη εξήγηση Ευχαριστώ πολύ! Αναλυτικοτατος αλλά ακόμα δεν θέλω να ξεκλειδώσω το τηλ γιατί θα χάσω τις streaming υπηρεσίες.netflix,cosmoteonthego κτλ. 9 ώρες πριν, chios είπε Δεν απάντησε ο φίλος αν έκανε factory reset. Έκανα factory reset ναι αλλά οι επαφές πάλι το ίδιο. Προσθέτει 25 επαφές πάνω σε άλλες,γίνεται μύλος στο viber και what's up,ότι να ναι. 8 ώρες πριν, Kostas Bagdatoglou είπε Ναι καλύτερα να περιμένει για την επόμενη αναβάθμιση την οποία μπορεί να λάβει αν βάλει για χώρα στο Region στα Settings την Ινδία. Είναι η 10.3.4.0 και περιλαμβάνει χρήσιμα features όπως Widevine L1,1080p και 4Κ στα 60fps και άλλα 💪 Άψογος .thanks
demmian Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 εχω το poco και εχω βαλει pixel exp rom. εχει τρομερη μπαταρια, gcam που εχει τροοοοομερη διαφορα στις φωτο με τη stock και ειδικα στις νυχτερινες. δεν μου εχει κανενα προβλημα και ολα δουλευουν τελεια. εδω και μια πενταετια παντα ειχα xiaomi kai miui, αλλα νομιζω το ποκο ειναι φτιαγμενο για pixel exp rom. θα σου προτεινα να δοκιμασεις. για ανοιγμα bootloader θες 3 μερες.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, demmian είπε εχω το poco και εχω βαλει pixel exp rom. εχει τρομερη μπαταρια, gcam που εχει τροοοοομερη διαφορα στις φωτο με τη stock και ειδικα στις νυχτερινες. δεν μου εχει κανενα προβλημα και ολα δουλευουν τελεια. εδω και μια πενταετια παντα ειχα xiaomi kai miui, αλλα νομιζω το ποκο ειναι φτιαγμενο για pixel exp rom. θα σου προτεινα να δοκιμασεις. για ανοιγμα bootloader θες 3 μερες. Ευχαριστώ,αλλά όπως είπα και παραπάνω θα χάσω από netflix,cosmote tv go και άλλες streaming υπηρεσίες. Η κάμερα πάντως με την τελευταία ενημέρωση όντως έχει τεράστια διαφορά με google pixel. Πέρασα την Ινδική rom και βελτίωσε αρκετα πράγματα αλλά πάλι όχι τις επαφές δυστυχώς. Μάλλον το viber μαλακιζεται
giannisag17 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 βαλε χωρα ινδια και κανε την αναβαθμιση σε 10.3.4
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 1:41 ΠΜ, giannisag17 είπε βαλε χωρα ινδια και κανε την αναβαθμιση σε 10.3.4 Το έκανα ήδη διορθώθηκαν πολλά σφάλματα.ευχαριστω. Μήπως έχεις δοκιμάσει τη hidden settings εφαρμογή από το playstore για bloatware που τα απενεργοποιεί χωρίς rooting? Να το επιχειρήσω ή θα μου μείνει σε καμμία brick-ι κατάσταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα