planetman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε παρε οποιον 8ες αρκει να γινει αλαγη. δεν υπαρχει προγραμμα. ολες h IPS ετσι ειναι πανω κατω Αν είναι όλες έτσι πάνω κάτω, γιατί να μπω στη διαδικασία; Γι' αυτό έβαλα τη φώτο, για να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό. Καμμένα πίξελ πάντως δεν έχω δει, που είναι καλό.
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, planetman είπε Αν είναι όλες έτσι πάνω κάτω, γιατί να μπω στη διαδικασία; Γι' αυτό έβαλα τη φώτο, για να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό. Καμμένα πίξελ πάντως δεν έχω δει, που είναι καλό. αναλογα ποσο σε ενωχλει εσενα εαν σε ενοχλει τους το λες μια φωτο παντος δεν μπορει να μας δειξει το αληθινο προβλημα. εγω παντος μονο DELL + samsung zero pixel αγοραζω
planetman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε αναλογα ποσο σε ενωχλει εσενα εαν σε ενοχλει τους το λες μια φωτο παντος δεν μπορει να μας δειξει το αληθινο προβλημα. εγω παντος μονο DELL + samsung zero pixel αγοραζω Εδώ μια φώτο όπως περίπου φαίνεται με το μάτι σε σκοτεινό δωμάτιο. Η κάμερα ήταν στο ύψος και στο κέντρο της οθόνης. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από planetman
planetman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε κομπλε φαινεσαι Ναι ε; Ώστε είναι τόσο φυσιολογικό; Η αλήθεια είναι πως σε μαύρο φόντο φαίνεται αρκετά. Σε σκοτεινές σκηνές σε παιχνίδι που έπαιζα χθες λιγάκι το έβλεπα και το σκεφτόμουν πως με ενοχλεί. Σε φωτεινές σκηνές φυσικά δε βλέπεις τίποτα. Ώστε να το πάρω απόφαση ε;
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, planetman είπε Ναι ε; Ώστε είναι τόσο φυσιολογικό; Η αλήθεια είναι πως σε μαύρο φόντο φαίνεται αρκετά. Σε σκοτεινές σκηνές σε παιχνίδι που έπαιζα χθες λιγάκι το έβλεπα και το σκεφτόμουν πως με ενοχλεί. Σε φωτεινές σκηνές φυσικά δε βλέπεις τίποτα. Ώστε να το πάρω απόφαση ε; και να στην αλαξουν δεν ειναι σιγουρο οτι 8α πεσεις σε καλυτερο κοματια IPS GLOW EFFECT λεγεται
dalain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 για να ξυπνησουμε το θεμα εδω! ζαχαρωνω την εν λογω οθονη και ηθελα να μαθω απ τους κατοχους αν ειστε ικανοποιημενοι γενικα με την οθονη.επισης η χρηση που θα κανω ειναι πιο πολυ για σερφαρισμα,κανα βιντεακι ισως λιγη επεξεργασια φωτογραφιας,λιγο διαβασμα και ελαχιστο gaming,θα ανταποκριθει αξιοπρεπως σε αυτα που ζηταω ή να κοιταξω κατι αλλο; ευχαριστω!
duckino Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, dalain είπε για να ξυπνησουμε το θεμα εδω! ζαχαρωνω την εν λογω οθονη και ηθελα να μαθω απ τους κατοχους αν ειστε ικανοποιημενοι γενικα με την οθονη.επισης η χρηση που θα κανω ειναι πιο πολυ για σερφαρισμα,κανα βιντεακι ισως λιγη επεξεργασια φωτογραφιας,λιγο διαβασμα και ελαχιστο gaming,θα ανταποκριθει αξιοπρεπως σε αυτα που ζηταω ή να κοιταξω κατι αλλο; ευχαριστω! Για να μην ανοίγω κι εγώ άλλο θέμα, για την ίδια σχεδόν χρήση με λίγο/ελάχιστο gaming και πιο πολύ σερφάρισμα, office, video και music editing software παίρνω αυτήν ή την AOC C32G1;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, dalain said: για να ξυπνησουμε το θεμα εδω! ζαχαρωνω την εν λογω οθονη και ηθελα να μαθω απ τους κατοχους αν ειστε ικανοποιημενοι γενικα με την οθονη.επισης η χρηση που θα κανω ειναι πιο πολυ για σερφαρισμα,κανα βιντεακι ισως λιγη επεξεργασια φωτογραφιας,λιγο διαβασμα και ελαχιστο gaming,θα ανταποκριθει αξιοπρεπως σε αυτα που ζηταω ή να κοιταξω κατι αλλο; ευχαριστω! Με μία λέξη, ΝΑΙ. Αν δεν είχα τη λόξα να πάρω την AW3418DW (ultrawide) άνετα θα μπορούσα να την έχω ως βασική οθόνη για χρόοοονια. Τη χρησιμοποιούν οι δικοί μου και η αδερφή μου και είναι ενθουσιασμένοι, εγώ τους την είχα διαλέξει και αγοράσει άλλωστε. Πρώτα την είχα κρατήσει για λίγο καιρό για testing, έχει καταπληκτικά χρώματα και λίγο (η δική μου τουλάχιστον) bleeding, όπως όλες οι IPS άλλωστε. Μόνο αν τη θες για τεράστια χρήση σε ταινίες σε εντελώς σκοτεινό περιβάλλον θα σου έλεγα να σκεφτείς κάτι με VA panel. Τα 75Hz κάνουν αρκετή διαφορά σε smoothness, ακόμα και για εμένα που έχω συνηθίσει τα 100Hz, σε σχέση με τα 60Hz πάντα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από GeorgeMan 1
dalain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Με μία λέξη, ΝΑΙ. Αν δεν είχα τη λόξα να πάρω την AW3418DW (ultrawide) άνετα θα μπορούσα να την έχω ως βασική οθόνη για χρόοοονια. Τη χρησιμοποιούν οι δικοί μου και η αδερφή μου και είναι ενθουσιασμένοι, εγώ τους την είχα διαλέξει και αγοράσει άλλωστε. Πρώτα την είχα κρατήσει για λίγο καιρό για testing, έχει καταπληκτικά χρώματα και λίγο (η δική μου τουλάχιστον) bleeding, όπως όλες οι IPS άλλωστε. Μόνο αν τη θες για τεράστια χρήση σε ταινίες σε εντελώς σκοτεινό περιβάλλον θα σου έλεγα να σκεφτείς κάτι με VA panel. Τα 75Hz κάνουν αρκετή διαφορά σε smoothness, ακόμα και για εμένα που έχω συνηθίσει τα 100Hz, σε σχέση με τα 60Hz πάντα. Τελεια...νομιζω άκουσα αυτο που ήθελα να ακούσω για να προχωησω σε αγορά!Σε ευχαριστω!
duckino Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Με μία λέξη, ΝΑΙ. Αν δεν είχα τη λόξα να πάρω την AW3418DW (ultrawide) άνετα θα μπορούσα να την έχω ως βασική οθόνη για χρόοοονια. Τη χρησιμοποιούν οι δικοί μου και η αδερφή μου και είναι ενθουσιασμένοι, εγώ τους την είχα διαλέξει και αγοράσει άλλωστε. Πρώτα την είχα κρατήσει για λίγο καιρό για testing, έχει καταπληκτικά χρώματα και λίγο (η δική μου τουλάχιστον) bleeding, όπως όλες οι IPS άλλωστε. Μόνο αν τη θες για τεράστια χρήση σε ταινίες σε εντελώς σκοτεινό περιβάλλον θα σου έλεγα να σκεφτείς κάτι με VA panel. Τα 75Hz κάνουν αρκετή διαφορά σε smoothness, ακόμα και για εμένα που έχω συνηθίσει τα 100Hz, σε σχέση με τα 60Hz πάντα. Δηλαδή για αυτήν τη χρήση και αν κάποιος διαθέτει τα 40 παραπάνω ευρώ, δεν αξίζει ή δεν τη χρειάζεται την AOC C32G1;
dalain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι δυο διαφορετικες οθονες...η μια ειναι 1440p ips panel 75hz και η αλλη 1080p va panel curved 144hz Ζυγιζεις τις αναγκες σου και διαλεγεις....αν και 1080 στις 32 ιντσες εγω δεν θα επαιρνα... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από dalain
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 2 hours ago, dalain said: Τελεια...νομιζω άκουσα αυτο που ήθελα να ακούσω για να προχωησω σε αγορά!Σε ευχαριστω! Go for it! 1 hour ago, duckino said: Δηλαδή για αυτήν τη χρήση και αν κάποιος διαθέτει τα 40 παραπάνω ευρώ, δεν αξίζει ή δεν τη χρειάζεται την AOC C32G1; Δεν θα έδινα λεφτά για οτιδήποτε full HD εν έτη 2020. Hell, 1920x1200 είχα το 2008... 1
pany07 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μετά από 1 χρόνο χρήσης, παράμενει απίθανο monitor σε όλα του (με παιχνίδια δεν έχω σχέση). Ο βασικός λόγος του post είναι αυτός: https://www.youtube.com/watch?v=XwsXK-vg1gc Κρέμασμα στον τοίχο με 0 κόστος, ελάχιστη μαστοριά και μεγάλη αξιοπιστία. Όλως τυχαίως. η παραπάνω λύση υλοποιείται στην οθόνη του τίτλου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα