Agent_Orange Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Έχω και εγω την οθόνη εδώ και μερικές μέρες, imo πολύ καλό VFM , δεν έχει κάποιο θέμα με pixels, BLB νορμάλ επίπεδα για IPS (και 31,5") επίσης IPS Glow νορμάλ. Οι γωνίες θέασης δεν είναι και οι best of the best, αλλά δεν μου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στην καθημερινή χρήση. Επίσης και πάλι ανώτερες από TN. Σηκώνει και oc 1hz ! Τώρα στο δικό μου unit, δεν μπόρεσα να κάνω να δουλέψει το LFC (φυσικά πείραξα το range σε 38-76 με CRU), ότι ξεφύγει από το range έχει stutter. Σε ξένο φόρουμ υπάρχει κάτοχος που ισχυρίζεται ότι του δουλεύει ακόμα και στο μαμά range (δυσκολεύομαι να τον πιστέψω). H οθόνη φαίνεται να μπορεί να συγχρονίσει σωστά μέχρι 48hz vertical. Παρακάτω αυξάνεται το ghosting (δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί όμως), και από 38 και κάτω μάλλον δεν συγχρονίζει καθόλου, στα 37 αναβοσβήνει η οθόνη κτλ. Θα το τεστάρω αν βρώ την όρεξη με custom resolutions.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 37 minutes ago, Agent_Orange said: Έχω και εγω την οθόνη εδώ και μερικές μέρες, imo πολύ καλό VFM , δεν έχει κάποιο θέμα με pixels, BLB νορμάλ επίπεδα για IPS (και 31,5") επίσης IPS Glow νορμάλ. Οι γωνίες θέασης δεν είναι και οι best of the best, αλλά δεν μου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στην καθημερινή χρήση. Επίσης και πάλι ανώτερες από TN. Σηκώνει και oc 1hz ! Τώρα στο δικό μου unit, δεν μπόρεσα να κάνω να δουλέψει το LFC (φυσικά πείραξα το range σε 38-76 με CRU), ότι ξεφύγει από το range έχει stutter. Σε ξένο φόρουμ υπάρχει κάτοχος που ισχυρίζεται ότι του δουλεύει ακόμα και στο μαμά range (δυσκολεύομαι να τον πιστέψω). H οθόνη φαίνεται να μπορεί να συγχρονίσει σωστά μέχρι 48hz vertical. Παρακάτω αυξάνεται το ghosting (δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί όμως), και από 38 και κάτω μάλλον δεν συγχρονίζει καθόλου, στα 37 αναβοσβήνει η οθόνη κτλ. Θα το τεστάρω αν βρώ την όρεξη με custom resolutions. Μα δεν έχει LFC, freesync υποστηρίζει 48-75 επίσημα, δεν γράφει κάποιο spec κάτι άλλο. Κάπου διάβασα ότι έχει μια "τρύπα" κάποιων Hz εκεί κάτω, αλλά ειλικρινά με τόσο χαμηλά καρέ (30λίγα) δεν μπορώ να παίξω πλέον, προτιμώ να ρίχνω ρυθμίσεις παρά να έχω τόσο χαμηλό framerate. Και μόνο που δούλεψε το gsync σε compatibility mode χωρίς flickering ή αποσυγχρονισμούς είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος, για τα λεφτά της και την εικόνα που βλέπω.
Agent_Orange Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Officially δεν έχει (γιατί το lfc απαιτεί το minimum του range του freesync να είναι το μισό η μικρότερο του maximum) , όμως όπως έγραψα πριν, σε ξένο φόρουμ λένε ότι έχει ή τέλος πάντων πειράζοντας το range με το CRU το κάνουν force :S Άρα θεωρητικά όπως το καταλαβαίνω εγώ, όταν έβαλα το range 38-76 (min το μισό του max) θα έπρεπε να παίζει το lfc, αλλά δεν το βλέπω... Aν έπαιζε το lfc, τότε τα 30 fps που λες θα μας φαινόντουσαν smooth (το lfc τα "διπλασιάζει", και πέφτουν μέσα στο range του freesync). Μπορεί βέβαια και να μην έχω καταλάβει καλά σχετικά με το lfc και να λέω βλακείες. Btw, δεν κράζω την οθόνη, είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά για το γαμώτο... Αν δούλευε και το LFC θα έπρεπε να βγάλουμε ανακοίνωση του στυλ σηκωθείτε από ντιβάνια φέρετρα κτλ
pollop Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Με την onboard καρτα του ryzen 2400 θα μπορω να ενεργοποιησω το freesync, επισης μπορω να συνδεσω ταυτόχρονα xbox και πσ4 με καποιο hdmi splitter στην οθονη;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 On 21/05/2019 at 19:46, pollop said: Με την onboard καρτα του ryzen 2400 θα μπορω να ενεργοποιησω το freesync, επισης μπορω να συνδεσω ταυτόχρονα xbox και πσ4 με καποιο hdmi splitter στην οθονη; Δεν είναι monitor specific οι ερωτήσεις σου. Ναι θα μπορείς και ναι θα μπορείς, όπως θα μπορούσες με οποιοδήποτε HDMI freesync monitor, με hdmi switch. 1
Vaggos02 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Σκέφτομαι να κανω την κίνηση για την οθόνη κι εγώ, αλλά με φρενάρει το οτι θέλω να την κρεμάσω στον τοίχο. Το έχει καταφέρει κανείς; Και αν ναι, πως; Είδα στο αμαζον μια βάση που παίζει αλλά δε μου πολυγέμισε το μάτι
Bigi444444 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι 3d printed vesa mount, τα οποία βρίσκεις απ' όσο είδα σχετικά εύκολα μάλλον, κολλημένο στην πλάτη της οθόνης. Αν δεν θέλεις να κολλάς μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν την έχω στην κατοχή μου, σκέφτομαι να την πάρω σύντομα όμως και να το δοκίμαζα.Απλα δεν ξέρω και η βάση της αν είναι αποσπώμενη. Αν δεν είναι, μάλλον δεν γίνεται. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Bigi444444
asteratos89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω την εχω ενα μηνα ειναι πολυ καλη οθονη για τα λεφτα της .Στο μονο που δεν ειναι καλη ειναι οι γωνιες θεασης που ειναι απαραδεχτη σε αυτο (την εχω συνδεσει σε laptop). Ομως εχω παρατηρησει ορισμενες φορες που δεν λειτουργω το Pc Οτι σβηνει για μερικα δευτερολεπτα και επανερχεται..αυτο συμβαινει οπως ξαναειπα μονο οταν δεν λειτουργω το pc και το εχω απλα ανοιχτο..δε ξερω τι μπορει να φταιει αλλαξα και hdmi προσφατα Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από asteratos89
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 On 04/06/2019 at 14:34, Vaggos02 said: Σκέφτομαι να κανω την κίνηση για την οθόνη κι εγώ, αλλά με φρενάρει το οτι θέλω να την κρεμάσω στον τοίχο. Το έχει καταφέρει κανείς; Και αν ναι, πως; Είδα στο αμαζον μια βάση που παίζει αλλά δε μου πολυγέμισε το μάτι Αν θες VESA δεν σου κάνει η συγκεκριμένη.- 21 hours ago, asteratos89 said: εγω την εχω ενα μηνα ειναι πολυ καλη οθονη για τα λεφτα της .Στο μονο που δεν ειναι καλη ειναι οι γωνιες θεασης που ειναι απαραδεχτη σε αυτο (την εχω συνδεσει σε laptop). Ομως εχω παρατηρησει ορισμενες φορες που δεν λειτουργω το Pc Οτι σβηνει για μερικα δευτερολεπτα και επανερχεται..αυτο συμβαινει οπως ξαναειπα μονο οταν δεν λειτουργω το pc και το εχω απλα ανοιχτο..δε ξερω τι μπορει να φταιει αλλαξα και hdmi προσφατα Έχει καλύτερες γωνίες θέασης (κατά αρκετά) από την ίδια με το VA panel. Απλά υπό γωνία έχει IPS glow με αποτέλεσμα να υποφέρει η αντίθεση (τα μαύρα συγκεκριμένα). 1
planetman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Την παρέλαβα κι εγώ χθες. Μια χαρά φαίνεται. Το μέγεθος δε με ξένισε καθόλου προερχόμενος από 26άρα 1080. Οι γωνίες θέασης δεν είναι καλές και επίσης στη δική μου κάτω αριστερά φαίνεται στο μαύρο αρκετό back light bleeding. Γενικά υπάρχει κάποια εγγύηση γι' αυτό; Ή ό, τι κάτσει; Καμμένο ή κολλημένο πίξελ πάντως δε βλέπω μέχρι στιγμής. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από planetman
planetman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, κάτω αριστερά το back Light bleeding είναι αρκετό. Δείτε τη φώτο, εντάξει είναι από κινητό και είναι υπερεκτεθειμένη. Είναι όμως αρκετά εμφανές. Μπορώ να κάνω κάτι με εγγύηση; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από planetman
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, planetman είπε Ρε παιδιά, κάτω αριστερά το back Light bleeding είναι αρκετό. Δείτε τη φώτο, εντάξει είναι από κινητό και είναι υπερεκτεθειμένη. Είναι όμως αρκετά εμφανές. Μπορώ να κάνω κάτι με εγγύηση; μια δοκιμη δεν βλαπτει
planetman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε μια δοκιμη δεν βλαπτει Τί δηλαδή να μιλήσω με το σκρουτζομάγαζο; Και να τους εξηγώ για back light bleeding; Ή απευθείας με AOC; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το μετράει με κάποιο τρόπο; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από planetman
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, planetman είπε Τί δηλαδή να μιλήσω με το σκρουτζομάγαζο; Και να τους εξηγώ για back light bleeding; Ή απευθείας με AOC; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το μετράει με κάποιο τρόπο; παρε οποιον 8ες αρκει να γινει αλαγη. δεν υπαρχει προγραμμα. ολες h IPS ετσι ειναι πανω κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα