Προς το περιεχόμενο

AOC Q3279VWFD8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Όχι υπάρχει ήδη 75Hz επιλογή. Απλά εμένα lockαρε στα 74 και έφτιαξα custom ανάλυση με 1Hz παραπάνω και παίζει κανονικά (tip από reddit που διάβαζα). Καλά μη φανταστείς ότι έχει και μεγάλη διαφορά στα 75 από τα 60. Τρομερή διαφορά είδα στα 100/120 σε άλλο monitor σε σχέση με τα 60. Μερικά δευτερόλεπτα υπόθεση είναι πάντως η custom ανάλυση.

Ο δεύτερος χρησιμοποιείται από την αδερφή μου βασικά, αν και βρίσκω την ερώτησή σου λιγάκι αδιάκριτα διατυπωμένη.

αφοu ειναι δημόσιο- εαν δεν το 8ες να φαίνεται νομίζω απλα δεν το βάζεις λολ

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Όχι υπάρχει ήδη 75Hz επιλογή. Απλά εμένα lockαρε στα 74 και έφτιαξα custom ανάλυση με 1Hz παραπάνω και παίζει κανονικά (tip από reddit που διάβαζα). Καλά μη φανταστείς ότι έχει και μεγάλη διαφορά στα 75 από τα 60. Τρομερή διαφορά είδα στα 100/120 σε άλλο monitor σε σχέση με τα 60. Μερικά δευτερόλεπτα υπόθεση είναι πάντως η custom ανάλυση.

Ο δεύτερος χρησιμοποιείται από την αδερφή μου βασικά, αν και βρίσκω την ερώτησή σου λιγάκι αδιάκριτα διατυπωμένη.

αλλα εφοσον σε ενοχλησε σορρυ - και ευχαριστώ για το μινι review 

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, dreaming123 said:

Παλικάρια αν ρίξω την ανάλυση στα 1920*1080 στα game θα φαίνονται οκ σαν ανάλυση σε αυτό το monitor;

Vga RX570.

Έχει καλό scaler αλλά πάντα προτείνεται να ρίχνεις ρυθμίσεις και όχι την ανάλυση.

Just now, APPLEGEEK said:

αλλα εφοσον σε ενοχλησε σορρυ - και ευχαριστώ για το μινι review 

Εγώ σου λέω τσίμπα την και δε θα χάσεις. :-) 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dreaming123 είπε

Παλικάρια αν ρίξω την ανάλυση στα 1920*1080 στα game θα φαίνονται οκ σαν ανάλυση σε αυτό το monitor;

Vga RX570.

με 570 νομιζω αρχηγε εισαι οκ 

Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Έχει καλό scaler αλλά πάντα προτείνεται να ρίχνεις ρυθμίσεις και όχι την ανάλυση.

Εγώ σου λέω τσίμπα την και δε θα χάσεις. :-) 

εισαι καλο παιδι 

8α την παρω.....το θεμα μου ειναι απλα τα νεκρα πιξε΄λ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

προσωπικά απο 60 στα 75 στο συστημα της υπογραφης ειδα μια παραπανω διαφορά στην αποκριση των παιχνιδιών και στην ομαλότητα. Και σε μένα επειδή το μόνιτορ δεν εχει DP ΟΜΩΣ εχω ενεργοποιήσει το freesync απο το μονιτορ (πατέντα της amd για freesync over HDMI σε μονιτορ που δεν εχουν DP) παιζει στα 75ΗΖ by default. Και τα 74 δεν μας απασχολουν, απλά να πάρουμε τα παραπανω ΗΖ που μπορεί να δώσει το μονιτορ θέλουμε.

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, APPLEGEEK said:

με 570 νομιζω αρχηγε εισαι οκ 

εισαι καλο παιδι 

8α την παρω.....το θεμα μου ειναι απλα τα νεκρα πιξε΄λ

Αν έχει stuck και όχι ψόφια (δηλαδή κολλημένα σε κάποια απόχρωση και όχι άσπρα ή μαύρα) δε θα το παρατηρήσεις καν κατά πάσα πιθανότητα.

1 minute ago, Xristaras12 said:

προσωπικά απο 60 στα 75 στο συστημα της υπογραφης ειδα μια παραπανω διαφορά στην αποκριση των παιχνιδιών και στην ομαλότητα. Και σε μένα επειδή το μόνιτορ δεν εχει DP ΟΜΩΣ εχω ενεργοποιήσει το freesync απο το μονιτορ (πατέντα της amd για freesync over HDMI σε μονιτορ που δεν εχουν DP) παιζει στα 75ΗΖ by default. Και τα 74 δεν μας απασχολουν, απλά να πάρουμε τα παραπανω ΗΖ που μπορεί να δώσει το μονιτορ θέλουμε.

Είναι μετρήσιμη αλλά μικρή διαφορά ναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Την εχω εδω και 2 μήνες, η οθόνη για τα λεφτά της ειναι αστεράκι, ξεκούραστη με καλη αποδοση χρωμάτων και 75Hz.

Αυτο που με χάλασε ειναι η βάση της που δεν επιτρέπει την αλλαγή στο υψος ή την περιστροφή και το οτι δεν υποστηρίζει vesa mount.

Το service ειναι λιγο αργό , μιας και η πρώτη οθόνη που παρέλαβα ειχα 2 καμένα pixel και την εστηλα προς αντικατασταση,( ο ελεγχος και αντικατασταση κράτησε περίπου 3 εβδομάδες).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bloodraven είπε

Την εχω εδω και 2 μήνες, η οθόνη για τα λεφτά της ειναι αστεράκι, ξεκούραστη με καλη αποδοση χρωμάτων και 75Hz.

Αυτο που με χάλασε ειναι η βάση της που δεν επιτρέπει την αλλαγή στο υψος ή την περιστροφή και το οτι δεν υποστηρίζει vesa mount.

Το service ειναι λιγο αργό , μιας και η πρώτη οθόνη που παρέλαβα ειχα 2 καμένα pixel και την εστηλα προς αντικατασταση,( ο ελεγχος και αντικατασταση κράτησε περίπου 3 εβδομάδες).

Cancel for me then.

ευχαριστώ φιλε μου....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2019 στις 10:43 ΠΜ, Xristaras12 είπε

προσφατα την πηρε φιλος και μπορώ να πω οτι μ αρεσε παρα πολυ.

Ερώτηση, μπορεί να ενεργοποιηθεί το HostGator DreamHost Bluehost freesync για να παει το πανελ στα 75ΗΖ; προσοχη δεν λεω να εχει amd καρτα και να ενεργοποιήσει το freesync απο εκει, ΑΛΛΑ να ενεργοποιηθεί η λειτουργία στο πανελ και να παει στα 75ΗΖ οπως κανουν οι LG (οπως αυτη στην υπογραφη μου), γιατί δεν το βρηκα καπου και ειναι κριμα να μενει στα 60καρε με nvidia

Επίσης δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τη βάση (γιατί διάβαζα πολλά ανησυχητικά στο newegg/amazon), ούτε μου πήρε 1 ώρα να τη στήσω που έλεγαν μερικοί εκεί, ούτε φυσικά μου ήρθε γρατσουνισμένη.

Επεξ/σία από POSEYATSIA
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιες ρύθμισης της οθόνης για καλύτερη απόδοση στα χρώματα (έχω την εντύπωση πως έχει πολύ λευκό)   

• Moderators
Δημοσ.

Ναι εγώ συνήθως τις βάζω στο cool τη θερμοκρασία χρώματος, ωστόσο στη συγκεκριμένη το άφησα normal.

Μείωσε λίγο τη φωτεινότητα και ελάχιστα το μπλε.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να την παρω και εγω αλλα ειδα και αυτο το μοντελο https://www.skroutz.gr/s/13617560/AOC-Q3279VWF.html

επειδη δεν πολυγνωριζω και απο οτι καταλαβα η διαφορα ειναι μονο στην αντιθεση;

αν ειναι ετσι μπορει να μου πει καποιος τι ρολο παιζει η αντιθεση και πια απο τις δυο ειναι καλυτερη για παιχνιδια και γενικοτερα αν υπαρχουν αλλες διαφορες αναμεσα στις δυο οθονες;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, pollop said:

Σκεφτομαι να την παρω και εγω αλλα ειδα και αυτο το μοντελο https://www.skroutz.gr/s/13617560/AOC-Q3279VWF.html

επειδη δεν πολυγνωριζω και απο οτι καταλαβα η διαφορα ειναι μονο στην αντιθεση;

αν ειναι ετσι μπορει να μου πει καποιος τι ρολο παιζει η αντιθεση και πια απο τις δυο ειναι καλυτερη για παιχνιδια και γενικοτερα αν υπαρχουν αλλες διαφορες αναμεσα στις δυο οθονες;

Έχει άλλο panel αυτό, VA και όχι IPS.

Χειρότερα χρώματα, γωνίες θέασης, πιθανό ghosting, αλλά όχι IPS glow. Για μένα πήγαινε για το IPS εκτός αν το χρησιμοποιείς κατά κύριο λόγο για ταινίες.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...