Προς το περιεχόμενο

AOC Q3279VWFD8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πήρα εγώ πριν 10 μέρες. Α-ΨΟ-ΓΗ! Ειδικά για τα λεφτά της δεν παίζεται. Εξαιρετικά χρώματα, ελάχιστο backlight bleeding, μηδέν καμμένα pixel, πολύ καλές γωνίες θέασης, μηδέν ghosting, όμορφο menu, ανάβει άμεσα, το freesync δουλεύει με Nvidia κάρτα χωρίς προβλήματα, έχει μερικές επιλογές για αλλαγή τόνων, χρωμάτων κλπ που σου πέφτει το σαγόνι κάτω (αλλά είναι υπερκορεσμένα σε αυτό το mode).

Επίσης δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τη βάση (γιατί διάβαζα πολλά ανησυχητικά στο newegg/amazon), ούτε μου πήρε 1 ώρα να τη στήσω που έλεγαν μερικοί εκεί, ούτε φυσικά μου ήρθε γρατσουνισμένη.

Είναι αρκετά slim άρα μπορείς να τη βάλεις πιο πίσω απ' ό,τι την 22-24-27 σου για να τη συνηθίσεις στο μέγεθος.

Γενικά για 200-210€ ούτε συζήτηση, άψογο vfm.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Την πήρα εγώ πριν 10 μέρες. Α-ΨΟ-ΓΗ! Ειδικά για τα λεφτά της δεν παίζεται. Εξαιρετικά χρώματα, ελάχιστο backlight bleeding, μηδέν καμμένα pixel, πολύ καλές γωνίες θέασης, μηδέν ghosting, όμορφο menu, ανάβει άμεσα, το freesync δουλεύει με Nvidia κάρτα χωρίς προβλήματα, έχει μερικές επιλογές για αλλαγή τόνων, χρωμάτων κλπ που σου πέφτει το σαγόνι κάτω (αλλά είναι υπερκορεσμένα σε αυτό το mode).

Επίσης δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τη βάση (γιατί διάβαζα πολλά ανησυχητικά στο newegg/amazon), ούτε μου πήρε 1 ώρα να τη στήσω που έλεγαν μερικοί εκεί, ούτε φυσικά μου ήρθε γρατσουνισμένη.

Είναι αρκετά slim άρα μπορείς να τη βάλεις πιο πίσω απ' ό,τι την 22-24-27 σου για να τη συνηθίσεις στο μέγεθος.

Γενικά για 200-210€ ούτε συζήτηση, άψογο vfm.

thank you :)

απο θεμα dead pixel stuck- τι εγγύηση έχει ?

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, APPLEGEEK said:

thank you :)

απο θεμα dead pixel stuck- τι εγγύηση έχει ?

Τίποτα. Και έχω καλά μέτρα σύγκρισης (βλ. AW3418DW υπογραφής...) ;) 

Νομίζω 2 on-off και 4 ή 5 stuck. Μην κολλάς σε αυτό, και 2-3 να έχει δεν ενοχλούν τόσο πολλά που τα έχει (λόγω ανάλυσης).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Τίποτα. Και έχω καλά μέτρα σύγκρισης (βλ. AW3418DW υπογραφής...) ;) 

Νομίζω 2 on-off και 4 ή 5 stuck. Μην κολλάς σε αυτό, και 2-3 να έχει δεν ενοχλούν τόσο πολλά που τα έχει (λόγω ανάλυσης).

αμαν! εσενα εχει δηλαδη?

Δημοσ.

προσφατα την πηρε φιλος και μπορώ να πω οτι μ αρεσε παρα πολυ.

Ερώτηση, μπορεί να ενεργοποιηθεί το freesync για να παει το πανελ στα 75ΗΖ; προσοχη δεν λεω να εχει amd καρτα και να ενεργοποιήσει το freesync απο εκει, ΑΛΛΑ να ενεργοποιηθεί η λειτουργία στο πανελ και να παει στα 75ΗΖ οπως κανουν οι LG (οπως αυτη στην υπογραφη μου), γιατί δεν το βρηκα καπου και ειναι κριμα να μενει στα 60καρε με nvidia

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, APPLEGEEK said:

αμαν! εσενα εχει δηλαδη?

Όχι δεν έχει, το έγραψα και πιο πάνω. Σιγά τ' αυγά και να είναι κολλημένα τα 2 από τα 3,7 εκατομμύρια...

3 minutes ago, Xristaras12 said:

προσφατα την πηρε φιλος και μπορώ να πω οτι μ αρεσε παρα πολυ.

Ερώτηση, μπορεί να ενεργοποιηθεί το freesync για να παει το πανελ στα 75ΗΖ; προσοχη δεν λεω να εχει amd καρτα και να ενεργοποιήσει το freesync απο εκει, ΑΛΛΑ να ενεργοποιηθεί η λειτουργία στο πανελ και να παει στα 75ΗΖ οπως κανουν οι LG (οπως αυτη στην υπογραφη μου), γιατί δεν το βρηκα καπου και ειναι κριμα να μενει στα 60καρε με nvidia

Απλά φτιάχνεις μια custom ανάλυση στα 76Hz από το Nvidia Control panel και ενεργοποιείς το GSYNC "compatible" mode και voila δουλεύεις freesync με Nvidia κάρτα. Δεν πειράζεις κάτι από την οθόνη. Μάλιστα θα δεις ότι στο OSD menu στα Hz θα λέει "freesync".

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Όχι δεν έχει, το έγραψα και πιο πάνω. Σιγά τ' αυγά και να είναι κολλημένα τα 2 από τα 3,7 εκατομμύρια...

DELL τοτε μονο....0 νεκρα πιξελ νομιζω

• Moderators
Δημοσ.
Just now, APPLEGEEK said:

DELL τοτε μονο....0 νεκρα πιξελ νομιζω

Δείξε μου μια αντίστοιχη Dell με 2 κατοστάρικα όμως. :D

• Like 2
Δημοσ.

Απλά φτιάχνεις μια custom ανάλυση στα 76Hz από το Nvidia Control panel και ενεργοποιείς το GSYNC "compatible" mode και voila δουλεύεις freesync με Nvidia κάρτα. Δεν πειράζεις κάτι από την οθόνη.

δεν εχουμε 10αρα καρτα στον φιλο δυστυχώς ειναι με σειρά 9 οποτε το Gsync compatible και τα συναφη δεν υπάρχουν (εκτος κ αν ειναι κατι αλλο αυτο που λες που δεν το γνωρίζω). Η σύνδεση έτσι κ αλλίως ειναι με το DP που είχε μέσα η οθόνη οπότε δε νομιζω να εχει προβλημα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Σωστά αλλά το βρίσκω Ρίσκο με την εν λόγο εγγύηση 

8 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

ισως το παρω ρισκο αδερφε μου

• Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, Xristaras12 said:

δεν εχουμε 10αρα καρτα στον φιλο δυστυχώς ειναι με σειρά 9 οποτε το Gsync compatible και τα συναφη δεν υπάρχουν (εκτος κ αν ειναι κατι αλλο αυτο που λες που δεν το γνωρίζω). Η σύνδεση έτσι κ αλλίως ειναι με το DP που είχε μέσα η οθόνη οπότε δε νομιζω να εχει προβλημα.

Ε τότε απλά θα παίξει με καρφωτά 75Hz χωρίς freesync ναι. :-) 

Δημοσ.

για ποιον λογο εχεις 2 υπολολογιστες ? τοσο δυνατους

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

και απλά να φτιάξουμε custom profile με την αναλυση συν τα HZ; θα το δοκιμάσω όποτε βρω καιρό!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Xristaras12 said:

και απλά να φτιάξουμε custom profile με την αναλυση συν τα HZ; θα το δοκιμάσω όποτε βρω καιρό!

Όχι υπάρχει ήδη 75Hz επιλογή. Απλά εμένα lockαρε στα 74 και έφτιαξα custom ανάλυση με 1Hz παραπάνω και παίζει κανονικά (tip από reddit που διάβαζα). Καλά μη φανταστείς ότι έχει και μεγάλη διαφορά στα 75 από τα 60. Τρομερή διαφορά είδα στα 100/120 σε άλλο monitor σε σχέση με τα 60. Μερικά δευτερόλεπτα υπόθεση είναι πάντως η custom ανάλυση.

5 minutes ago, APPLEGEEK said:

για ποιον λογο εχεις 2 υπολολογιστες ? τοσο δυνατους

Ο δεύτερος χρησιμοποιείται από την αδερφή μου βασικά, αν και βρίσκω την ερώτησή σου λιγάκι αδιάκριτα διατυπωμένη.

Επεξ/σία από GeorgeMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...