Fraiser Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας! Τον τελευταίο ένα μήνα έχω κάνει αίτηση για νέα γραμμή Ίντερνετ και τηλεφώνου στην cosmote. Ήρθε ο τεχνικός την πρώτη φορά και με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές!!! Η περιοχή είναι στο κέντρο της Μυτιλήνης!!! Αφού λοιπόν πέρασε ένας μήνας από τότε που περιμένω, τους ξανά καλώ για να μου πουν αν έχει αλλάξει κάτι και μου λένε ότι ήρθε τεχνικός αρχές Απριλίου αλλά ακόμη δεν τους έχει ενημερώσει για την κατάσταση. Μου λέει η πολύ ευγενική κοπέλα ότι θα του κάνουν αίτηση για να τους απαντήσει μέσα σε 3 μέρες! Μετά από 3 μέρες καλώ και μου λένε α λόγω αργίας δεν μας έχει απαντήσει το επαναπροωθει και να περιμένω. Η ερώτηση μου, είναι δυνατόν να μου λένε ότι δεν έχουν γραμμές; Και αν είναι γιατί δεν κάνουν νέες γραμμές!! Το πρόβλημα στην περιοχή από όσο γνωρίζω υπάρχει από το 2014!!!! Σας παρακαλώ πείτε μου αν γνωρίζετε τι μπορω να κάνω για να λυθεί το θέμα; Χρειάζομαι το ίντερνετ για την δουλειά μου!!! Spoiler Spoiler div widget
giorgos1486 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Fraiser είπε Καλησπέρα σας! Τον τελευταίο ένα μήνα έχω κάνει αίτηση για νέα γραμμή Ίντερνετ και τηλεφώνου στην cosmote. Ήρθε ο τεχνικός την πρώτη φορά και με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές!!! Η περιοχή είναι στο κέντρο της Μυτιλήνης!!! Αφού λοιπόν πέρασε ένας μήνας από τότε που περιμένω, τους ξανά καλώ για να μου πουν αν έχει αλλάξει κάτι και μου λένε ότι ήρθε τεχνικός αρχές Απριλίου αλλά ακόμη δεν τους έχει ενημερώσει για την κατάσταση. Μου λέει η πολύ ευγενική κοπέλα ότι θα του κάνουν αίτηση για να τους απαντήσει μέσα σε 3 μέρες! Μετά από 3 μέρες καλώ και μου λένε α λόγω αργίας δεν μας έχει απαντήσει το επαναπροωθει και να περιμένω. Η ερώτηση μου, είναι δυνατόν να μου λένε ότι δεν έχουν γραμμές; Και αν είναι γιατί δεν κάνουν νέες γραμμές!! Το πρόβλημα στην περιοχή από όσο γνωρίζω υπάρχει από το 2014!!!! Σας παρακαλώ πείτε μου αν γνωρίζετε τι μπορω να κάνω για να λυθεί το θέμα; Χρειάζομαι το ίντερνετ για την δουλειά μου!!! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου div widget Ναι, ειναι κατι στο οποίο δεν μπορείς να κάνεις κάτι λογικά στο καφαο το οποίο ανήκεις και θα πρέπει να σου δωσουν γραμμή είναι όλες κατηλειμενες οι θέσεις και λογικα θα πρέπει να έχεις μπει σε λίστα αναμονής, εάν τώρα πας σε αλλον πάροχο και κάνεις εκ νέου αιτηση Μήπως σου δώσουν πιο γρήγορα γραμμή θα χάσεις την θέση προτεραιότητας που πιθανόν είσαι και θα πας ξανά από την αρχή, για να σου δωσουν γραμμή θα πρεπει να μετακομίσει καποιος η να καταργήσει την γραμμη του, αν και απ'όσο ξέρω μετά το δίμηνο μάλλον ακυρώνετε η αίτηση σου εαν δεν υπαρχει θεση και πάλι απο την αρχή, ρώτησε το κιόλας να εισαι σίγουρος. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από giorgos1486
ritchie77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές λέει Στα σοβαρά τωρα. Ας αλλαξουν τα καφαο με καινουρια με περισσοτερες γραμμες, εχουμε 2019. Δεν μπορει να περιμενει καποιος ποτε θα κοψει τη γραμμη του καποιος αλλος
Telumetar Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Πρώην δημόσια υπηρεσία. Αυτό τα λέει όλα νομίζω αγαπητέ φίλε. Εύχομαι να λυθεί το ζήτημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα