Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Η δουλειά μου απαιτεί να είμαι αρκετές ώρες στον υπολογιστή και με στρεσάρει πολύ συγκριτικά με όταν είμουν νεότερος. Δεν έχω καταφέρει να βρω μία πραγματικά αναπαφτική καρέκλα όπου να μπορώ να στηριχτώ καλά όταν είμαι στρεσαρισμένος ή να μπορώ να κουνίεμαι ξέρω γω για εκτώνοση όταν έχω ένταση, επίσης να κρατάει τα χέρια μου ξεκούραστα. Τώρα θα κάτσω ξέρω 1-2 ώρες και μετά σηκόνομαι γιατί δε τη παλέυω άλλο ή μπορεί να κάτσω στο κρεβάτι ή στο καναπέ αλλά αυτό μου γαμ..ει τους ώμους μετά από κάποια ώρα και το χειρότερο δε το καταλαβαίνω έως όπου είναι αργά. Πίστευα ότι μία πολυθρόνα θα με βοηθούσε αλλά μάλλον είναι χειρότερες. Είναι λίγο περιέργες και δεν έχω βρει μία καλή, δε πρέπει να είναι πολύ καλές για το σώμα και το αναπνευστικό. Προτιμώ να πάρω μία καρέκλα χωρίς ροδάκια ή άλλα τέτια κόλπα γιατί είμαι ατσούμπαλος και μπορεί να τη σπάσω, θα προτιμούσα μία σιδερένια με ψηλά μπράτσα που να πηγένει μπρος πίσω ή κάτι τέτιο ή να λυγίζει ξέρω γω. Καλά δεν έχω θέμα γενικά αρκεί να αντέχει η καρέκλα γιατί είχα μία που χάλασε. Επίσης θα ήθελα να χει και κάτι να πατάς τα πόδια σου όπως έχουν κάποιες. Μπορώ να δώσω κανά 100αρι ή και πάνω, φυσικά αν υπάρχει φθηνότερη ακόμη καλύτερα. Αν έχει κανείς καμία συμβουλή για άγχος και δουλειά στον υπολογιστή, καλοδεχούμενη.
kiriakos500 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 2 λυσεις η πρωτη είναι να βρεις γυναικα που να σε καλμαρει και η δευτερη αν δεν βρεις καργα αγχολυτικα-ηρεμιστικα από γιατρο και θασε κομπλε! 1 1
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, kiriakos500 είπε 2 λυσεις η πρωτη είναι να βρεις γυναικα που να σε καλμαρει και η δευτερη αν δεν βρεις καργα αγχολυτικα-ηρεμιστικα από γιατρο και θασε κομπλε! υπαρχει γυναικα για να σε ηρεμισει? μακρια απο ηρεμιστικ, εφοσον σε δει ο ιατρος- και πει οτι το χρειάζεσαι οκ.. 2 1
Lacepo Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 κλασσικα οτι να ναι απαντησεις, αλλο λες αλλο απαντανε και ο καθενας οτι να ναι.. αρχισε να ψαχνεις σε μαγαζια και ρωτα τους μαγαζατορες και δες ποια καρεκλα θα σου κανει, πρεπει να δοκιμασεις την καρεκλα που θα παρεις.. οτι και να σου πει καποιος εδω βλεπεις και μονος σου..
zx1234r Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Lacepo είπε κλασσικα οτι να ναι απαντησεις, αλλο λες αλλο απαντανε και ο καθενας οτι να ναι.. αρχισε να ψαχνεις σε μαγαζια και ρωτα τους μαγαζατορες και δες ποια καρεκλα θα σου κανει, πρεπει να δοκιμασεις την καρεκλα που θα παρεις.. οτι και να σου πει καποιος εδω βλεπεις και μονος σου.. Θα συμφωνήσω πως τέτοιου είδους αγορές γίνονται παίρνοντας ένα ένα τα μαγαζιά και δοκιμάζοντας την κάθε καρέκλα ξεχωριστά. Απο την άλλη, τι ακριβώς να απαντήσει ο κόσμος σε κάτι που είναι αποκλειστικά γούστου και προσωπικής προτίμησης του ts? Αν του πω εγώ μία καρέκλα που μου αρέσει ίσως εκείνον να μην τον βοηθήσει καθόλου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ¨Εβλεπα πολλές καρέκλες εδώ https://www.homemarkt.gr/epipla-esoterikou-chorou/karekles-grafeiou/karekles-grafeiou-me-rodes/?IDBTypos-370=1403&sort=Price-Ascending¨Εχουν πραγματικά άπειρες και μάλιστα κάθε είδους, έχω εκπλαγεί που δε το βρήκα νωρίτερα. Αυτή εδώ https://www.homemarkt.gr/epipla-esoterikou-chorou/karekles-grafeiou/karekles-grafeiou-me-rodes/homemarkt-polythrona-gaming-hm1137-04-mavri-lefki-62811_62811/ είναι η ιδέα μου ή έχει ζώνη? αν αυτά τα δύο που πέφτουν είναι ζώνες και μπορούν να στηρίξουν το σώμα να μη γέρνει τότε θα με βοηθούσε πολύ. Είναι όντως έτσι? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από aizensama24
keravnos21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δεν ειναι ζωνη, αυτα τα 2 λαστιχα κρατανε το μαξιλαρακι μεσης
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, aizensama24 είπε ¨Εβλεπα πολλές καρέκλες εδώ https://www.homemarkt.gr/epipla-esoterikou-chorou/karekles-grafeiou/karekles-grafeiou-me-rodes/?IDBTypos-370=1403&sort=Price-Ascending¨Εχουν πραγματικά άπειρες και μάλιστα κάθε είδους, έχω εκπλαγεί που δε το βρήκα νωρίτερα. Αυτή εδώ https://www.homemarkt.gr/epipla-esoterikou-chorou/karekles-grafeiou/karekles-grafeiou-me-rodes/homemarkt-polythrona-gaming-hm1137-04-mavri-lefki-62811_62811/ είναι η ιδέα μου ή έχει ζώνη? αν αυτά τα δύο που πέφτουν είναι ζώνες και μπορούν να στηρίξουν το σώμα να μη γέρνει τότε θα με βοηθούσε πολύ. Είναι όντως έτσι? Στα λεφτά που κοιτάς μην περιμένεις κάτι αξιόλογο που θα κρατήσει χρόνια Το συγκεκριμένο κατάστημα ή καρέκλες του είναι μέτριας-κακής ποιότητας
sezebo Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2019 στις 4:07 ΠΜ, aizensama24 είπε Η δουλειά μου απαιτεί να είμαι αρκετές ώρες στον υπολογιστή και με στρεσάρει πολύ συγκριτικά με όταν είμουν νεότερος. Δεν έχω καταφέρει να βρω μία πραγματικά αναπαφτική καρέκλα όπου να μπορώ να στηριχτώ καλά όταν είμαι στρεσαρισμένος ή να μπορώ να κουνίεμαι ξέρω γω για εκτώνοση όταν έχω ένταση, επίσης να κρατάει τα χέρια μου ξεκούραστα. Τώρα θα κάτσω ξέρω 1-2 ώρες και μετά σηκόνομαι γιατί δε τη παλέυω άλλο ή μπορεί να κάτσω στο κρεβάτι ή στο καναπέ αλλά αυτό μου γαμ..ει τους ώμους μετά από κάποια ώρα και το χειρότερο δε το καταλαβαίνω έως όπου είναι αργά. Πίστευα ότι μία πολυθρόνα θα με βοηθούσε αλλά μάλλον είναι χειρότερες. Είναι λίγο περιέργες και δεν έχω βρει μία καλή, δε πρέπει να είναι πολύ καλές για το σώμα και το αναπνευστικό. Προτιμώ να πάρω μία καρέκλα χωρίς ροδάκια ή άλλα τέτια κόλπα γιατί είμαι ατσούμπαλος και μπορεί να τη σπάσω, θα προτιμούσα μία σιδερένια με ψηλά μπράτσα που να πηγένει μπρος πίσω ή κάτι τέτιο ή να λυγίζει ξέρω γω. Καλά δεν έχω θέμα γενικά αρκεί να αντέχει η καρέκλα γιατί είχα μία που χάλασε. Επίσης θα ήθελα να χει και κάτι να πατάς τα πόδια σου όπως έχουν κάποιες. Μπορώ να δώσω κανά 100αρι ή και πάνω, φυσικά αν υπάρχει φθηνότερη ακόμη καλύτερα. Αν έχει κανείς καμία συμβουλή για άγχος και δουλειά στον υπολογιστή, καλοδεχούμενη. 400 ευρω τουλαχιστον κανει μια σοβαρη καρεκλα πχ steelcase, herman miller κλπ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από sezebo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα