Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω καποιες να λενε οτι εχουν uefi bios, αυτο σημαινει οτι δεν παιζουν σε legacy bios μητρικη? Εχει δοκιμασει κανεις καποια υλοποιηση 570 σε παλια μητρηκη?

Δημοσ.
Στις 2/5/2019 στις 12:17 ΠΜ, hackerW32 είπε

Βλεπω καποιες να λενε οτι εχουν uefi bios, αυτο σημαινει οτι δεν παιζουν σε legacy bios μητρικη? Εχει δοκιμασει κανεις καποια υλοποιηση 570 σε παλια μητρηκη?

παιζουν κανονικα, για 775 δεν ξερω και σιγουρα, αλλα για μετα ναι

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξερω το θεμα.

σε καποιες ειδικα sandy-ivy bridge και κυριως oem υλοποιησεις οπως dell , hewlett , packard lenovo κλπ δεν bootarei.

Για να πω την αληθεια εγω μονο σε oem το εχω συναντησει.

Διορθωνεται ομως ευκολα , κανεις save το bios το επεξεργαζεσαι με rbe (χωρις αλλαγες) το σωζεις και το περνας πανω.

Μετα δουλευουν ολα φυσιολογικα.

Για να κανεις την διαδικασια κανεις force onboard graphics, και μετα το γυριζεις σε pcie.

Επεξ/σία από The__Blade
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο,τι εχει uefi εχει και default ενσωματωμενο legacy bios option rom που θεωρητικα πρεπει να δουλευει απλώς κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει συμβατοτητα με hardware που βγηκε μια δεκαετια πριν

εχω δοκιμασει 2x rx570 8gb (η μια sapphire nitro+ η άλλη δεν θυμαμαι) σε lga775 (p45 chipset, maximus 2 formula) και δουλευανε κανονικα απλως οταν εμπαινες στο bios ειχε 1sec delay ό,τι επιλογη αλλαζες . Πιθανον να εφταιγε και οτι ειναι 8gb

Επεξ/σία από EddieObscurant
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδη μαλλον εχω προβλημα με μια καρτα msi radeon rx570 8gb  kai μια μητρικη foxconn μπορουμε να βοηθησουμε λιγο με τη διαδικασια με το rbe??

Δημοσ.
Στις 5/5/2019 στις 8:37 ΜΜ, The__Blade είπε

Το ξερω το θεμα.

σε καποιες ειδικα sandy-ivy bridge και κυριως oem υλοποιησεις οπως dell , hewlett , packard lenovo κλπ δεν bootarei.

Για να πω την αληθεια εγω μονο σε oem το εχω συναντησει.

Διορθωνεται ομως ευκολα , κανεις save το bios το επεξεργαζεσαι με rbe (χωρις αλλαγες) το σωζεις και το περνας πανω.

Για να κανεις την διαδικασια κανεις force onboard graphics, και μετα το γυριζεις σε pcie.

^κανε κι ενα quote για να παρει notification

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rofl είπε

^κανε κι ενα quote για να παρει notification

Ανανεωμένο guide.

Για να πω την αληθεια εγω μονο σε oem το εχω συναντησει (HP & Lenovo).

Διορθωνεται ομως ευκολα , κανεις save το bios με atiflash2.84 το επεξεργαζεσαι με rbe και κάνεις μια μικρή αλλαγή, π.χ. τα timings των 1750 στα 2000 το σωζεις και το περνας πανω.

Στη συνέχεια τρέχεις atipixelclockpatcher για να την δουν σωστά οι drivers.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...