gia_nnis Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, gioiliop7 είπε Μου προτειναν και το peugeot 207. Λεει σαν αυτοκινητο σχετικα με τα υπολοιπα; Σου εγραψα πιο πανω και με προσπερασες..
The_Judas Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σίγουρα όχι το 206. Οχι ότι είναι κακό αλλά πλέον θεωρείται αρχαιολογία πλέον. Το ford fiesta vii είναι δοκιμασμένη λύση και πιο πρόσφατο. Το 207 καλό και αυτό. Δεν έχω ακούσει για σοβαρές βλάβες. Το yaris δεν θα το έπαιρνα μου φαίνεται αδιάφορο σε όλους τους τομείς. Πληρώνεις το όνομα και μόνο. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από The_Judas
gioiliop7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, gia_nnis είπε Σου εγραψα πιο πανω και με προσπερασες.. Δεν σε προσπερασα,απλα εφοσον μου προτειναν ενα μοντελο επρεπε το αναφερω για να δω αν θα το εχω στον νου μου ειτε οχι. 50 λεπτά πριν, The_Judas είπε Σίγουρα όχι το 206. Οχι ότι είναι κακό αλλά πλέον θεωρείται αρχαιολογία πλέον. Το ford fiesta vii είναι δοκιμασμένη λύση και πιο πρόσφατο. Το 207 καλό και αυτό. Δεν έχω ακούσει για σοβαρές βλάβες. Το yaris δεν θα το έπαιρνα μου φαίνεται αδιάφορο σε όλους τους τομείς. Πληρώνεις το όνομα και μόνο. Το 206 πως λες οτι ειναι αρχαιολογια; Εννοω οτι το μοντελο ειναι του 2009 χρονολογια. Ειχα διαβασει οτι απλα ειναι ενα facelift με την εκδοση τη παλια. Ισχυει; Ford Fiesta απο οσο βλεπω το προτεινουν ολοι. 207 το εχω δει και απο κοντα,ωραιο φαινεται,δε θα με χαλαγε. Yaris το οδηγησα,μου φανηκε κομπλε. Δεν ξερω ισως να ισχυει αυτο με το ονομα. Γιατι το θεωρεις αδιαφορο; Απο γνωστους που εχω παρει αποψεις μου λενε οτι ειναι σκυλι Απο συντηριση αυτα τα μοντελα πως πανε; Συγνωμη παιδια αν σας εχω πριξει αλλα γενικα και επειδη δεν ειμαι του χωρου τοσο παρολο που μαρεσουν τα αυτοκινητα,δεν ετυχε ποτε να μαθω πολλα σχετικα με αυτο.
The_Judas Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Ναι για το 206+ έγραψες δεν το είδα. Γι' αυτό το μοντέλο δεν έχω ακούσει τίποτα αλλά δεν παύει να είναι μοντέλο που εμφανίστηκε αρχικά το 1998.
gia_nnis Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, gioiliop7 είπε Δεν σε προσπερασα,απλα εφοσον μου προτειναν ενα μοντελο επρεπε το αναφερω για να δω αν θα το εχω στον νου μου ειτε οχι. 207 το εχω δει και απο κοντα,ωραιο φαινεται,δε θα με χαλαγε. Θες να πληρωνεις σημα 240ε αντι για 135ε? Καιει περισσοτερη βενζινη.. Εντος θα φτανει κοντα στα 9λ! Εχει καλη παθητικη ασφαλεια.. Με τα 90hp τραβαει καλα απο τα χαμηλα..! Στο περας του χρονου θα σου βγει πιο ακριβο σε σχεση με αυτα που σου προτεινω.. Αμα ειναι να παρεις το 207 τοτε παρε μια corolla του 2005-6 στα 1.6 και θα εισαι αρχοντας! Επειδη βλεπω οτι κοιτας και εμφανιση για σ ενα η χρυση τομη ειναι το fiesta 1.25 1
Nikolas00 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, gia_nnis είπε Θες να πληρωνεις σημα 240ε αντι για 135ε? Καιει περισσοτερη βενζινη.. Εντος θα φτανει κοντα στα 9λ! Εχει καλη παθητικη ασφαλεια.. Με τα 90hp τραβαει καλα απο τα χαμηλα..! Στο περας του χρονου θα σου βγει πιο ακριβο σε σχεση με αυτα που σου προτεινω.. Αμα ειναι να παρεις το 207 τοτε παρε μια corolla του 2005-6 στα 1.6 και θα εισαι αρχοντας! Επειδη βλεπω οτι κοιτας και εμφανιση για σ ενα η χρυση τομη ειναι το fiesta 1.25 Θα προτεινα Opel Corsa 1.2 Βενζίνη του 2010...
gia_nnis Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 47 λεπτά πριν, Nikolas00 είπε Θα προτεινα Opel Corsa 1.2 Βενζίνη του 2010... Δεν παει καλα για 1.2. Απο corsa για μενα μονο το c!
Ipap0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Στις 2/5/2019 στις 1:03 ΠΜ, ritchie77 είπε BMW https://www.car.gr/21063055-bmw-116 https://www.car.gr/14814328-bmw-116 Κοιτάω το 116 εδώ και δύο μήνες και μάλιστα του 09 μοντέλα. Το οδήγησα κιόλας. Κατέληξα στο ότι 7-8 χιλιάρικα που ζητάνε για αμάξι δεκαετίας δεν τα αξίζουν. Και λυπάμαι πολύ που το λέω γιατί είναι ίσως η αγαπημένη μου εταιρεία και ήθελα να καταλήξω εκεί
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Ipap0 είπε . Κατέληξα στο ότι 7-8 χιλιάρικα που ζητάνε για αμάξι δεκαετίας δεν τα αξίζουν Τα 7-8 χιλιάρικα μπορούν να είναι και υπερβολικά λιγα ακόμα και για 20αετιας αμάξι.Ανάλογα το αμάξι παντα.
gia_nnis Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Ipap0 είπε Κοιτάω το 116 εδώ και δύο μήνες και μάλιστα του 09 μοντέλα. Το οδήγησα κιόλας. Κατέληξα στο ότι 7-8 χιλιάρικα που ζητάνε για αμάξι δεκαετίας δεν τα αξίζουν. Και λυπάμαι πολύ που το λέω γιατί είναι ίσως η αγαπημένη μου εταιρεία και ήθελα να καταλήξω εκεί Αυτο ποσο εκανε καινουργιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Γερμανία ξεκινούσε απο 22.500,οπότε εδώ κάποιες χιλιαδες ευρώ παραπανω https://www.press.bmwgroup.com/deutschland/article/detail/T0011822DE/die-preise-fuer-die-bmw-1er-reihe?language=de
Ipap0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, jmmys είπε Τα 7-8 χιλιάρικα μπορούν να είναι και υπερβολικά λιγα ακόμα και για 20αετιας αμάξι.Ανάλογα το αμάξι παντα. Σίγουρα ανάλογα το αμάξι αλλά για 10ετιας BMW με ένα εσωτερικό που δε θυμίζει σε τίποτα απολύτως την κομψότητα της εταιρείας, θεωρώ ότι είναι πολλά. Επίσης από το 08 κι έπειτα δεν παίρνουν αέριο, για όποιον τον ενδιαφέρει να βάλει. Επίσης μιλάμε για βενζινοκινητήρες και το αυτοκίνητο που οδήγησα έχει 180.000χλμ και με το ζόρι μου το αφήνει 7500. Σηματακι γύρω στα 260. Οπότε πέραν του έλικα στο καπό και το τιμόνι δε νομίζω ότι απολαμβάνεις κάτι premium όπως ίσως θα περίμενες από μια BMW. Τα αυτοκίνητα στο εξωτερικό είναι πολύ φθηνότερα από εδω, για ότι μπορεί να σημαίνει αυτο... Άποψη μου είναι αυτή, δεν προσπαθώ να πείσω, απλά την καταθέτω.
gia_nnis Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, jmmys είπε Γερμανία ξεκινούσε απο 22.500,οπότε εδώ κάποιες χιλιαδες ευρώ παραπανω https://www.press.bmwgroup.com/deutschland/article/detail/T0011822DE/die-preise-fuer-die-bmw-1er-reihe?language=de Και ποιος ο λογος να πουλιεται τοσο χαμηλα.. ενα αμαξι τοσο ποιοτικο και ασφαλες σε σχεση με ενα corolla 2005-7??? Δεν εχει κατι που να του ριχνει τοσο την τιμη εννοω σε κυβικα-φορολογια..
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, jmmys είπε Τα 7-8 χιλιάρικα μπορούν να είναι και υπερβολικά λιγα ακόμα και για 20αετιας αμάξι.Ανάλογα το αμάξι παντα. Για 20έτιας νομίζω πρέπει να είναι κάτι πολύ εξωτικό για να μη φτάνουν τα 7-8 χιλιάρικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αν πας σε εξωτικα 20αετιας δεν σε φτάνουν ουτε 30 χιλιάρικα το λιγότερο.Άντε 25.000.Ελλάδα δεν εχει πολλά.Αν μπεις στο mobile.de έχει παρα πολλά. Μιλάω για συμβατικά αμάξια,ακριβά απο την αρχή. 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Και ποιος ο λογος να πουλιεται τοσο χαμηλα.. ενα αμαξι τοσο ποιοτικο και ασφαλες σε σχεση με ενα corolla 2005-7??? Δεν εχει κατι που να του ριχνει τοσο την τιμη εννοω σε κυβικα-φορολογια.. Για καινουριο μιλάς; Ποσο να έχει δηλαδή;Ενα μικρό μοτέρ είναι, χωρίς έξτρα,απλή έκδοση, μικρό σκαφος.Δεν τα λες και λιγα. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα