christopher0016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω ένα φιλαράκι από την δουλειά που με ψήνει να πάμε ταξίδι στο χωριό Αθήνα Αιτωλοακαρνανία με τα παπιά! Εγώ έχω ένα modenas Kristar 125 και ο φίλος μου ένα Honda Innova 125 παλιά μοντέλα αλλα τα μοτέρ είναι σε καλή κατάσταση, η αλήθεια είναι ότι έχω ψηθεί και θα έχει πλάκα πιστεύω σαν εμπειρία.. το μόνο που με ανχωνει είναι σχετικά πολλά χιλιόμετρα για αεροψυκτα μοτέρ , έχω διαβάσει από πολλούς που έχουν κάνει μεγάλα ταξίδια με ένα παπί χωρίς πρόβλημα. Ένας τύπος πήγε από Ελλάδα Ινδία!! Σκέφτομαι ανά 60 χιλιόμετρα να σταματάμε για 5 λεπτά να ξεκουράζονται τα μοτέρ.. και για να ξεπιαστουμε. Θα έχουμε fast αφρο σε περίπτωση που μας πιάσει λάστιχο , λέμε να το πάμε με ταχύτητες 70-90 χιλιόμετρα και 80 σταθερά κυρίως. Έχετε κάνει παρόμοιο ταξίδι;;; Τα παπιά πιστεύω να ανταπεξέλθουν άνετα στο ταξίδι χωρίς να τα τελικιαζουμε και κάνοντας στάσεις. Πιστεύω θα είναι κουραστικό αλλά θα έχει πολύ πλάκα η όλη φάση! Ξέρω ότι είναι λίγο παράτολμο ,θα προτιμούσα με την μηχανή αλλά δεν έχει μηχανή και έχει φαγωθεί... Εχω και εγώ τρέλα γενικά.. με έχει κολησει και με ένα κανάλι στο youtube που είναι 2 άτομα ένας άντρας μια γυναίκα ζευγάρι με c90 που πάνε Αλάσκα Αργεντινή χαχα κοιμούνται σε σκηνή πάνε μέσα στα χιόνια τρέλα τελείως! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από christopher0016 2
kiriakos500 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ok! στο δρομο παντα ο οδηγος να εχει παντα συνεχως στο νου του και να είναι παντα στη μεση της λωρίδας του ...ακομα και αν κορναρουν από πισω το αυτοκινητο για να παει πιο γρηγορα <σιγουρα σε εθνικη δεν μπορεις να πας με 50 και ακομα χειροτερα στης αριστερες λωρίδες> γιατι αν δεν εισαι στη μεση της λωρίδας σου και ξεχνιεσαι λιγο πιο δεξια πανω σε αυτή ο από πισω νομιζει ότι εχεις κανει πιο δεξια για να σου κανει προσπεραση και εκει γινεται η σφινα… όπως και αν ξεχαστείς και βγεις λιγω πιο αριστερα στη λωριδα σου θα σου κανει σφινα από τα δεξια σου και θα αναρωτιέσαι τη γινεται αν δεν σε εχει ριξει….. γενικα μιλαω δεν τα λεω για σενα... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από kiriakos500 1
christopher0016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε ok! στο δρομο παντα ο οδηγος να εχει παντα συνεχως στο νου του και να είναι παντα στη μεση της λωρίδας του ...ακομα και αν κορναρουν από πισω το αυτοκινητο για να παει πιο γρηγορα <σηγουρα σε εθνικη δεν μπορεις να πας με 50 και ακομα χειροτερα στης αριστερες λωρίδες> γιατι αν δεν εισαι στη μεση της λωρίδας σου και ξεχνιεσαι λιγο πιο δεξια πανω σε αυτή ο από πισω νομιζει ότι εχεις κανει πιο δεξια για να σου κανει προσπεραση και εκει γινεται η σφινα… όπως και αν ξεχαστείς και βγεις λιγω πιο αριστερα στη λωριδα σου θα σου κανει σφινα από τα δεξια σου και θα αναρωτιέσαι τη γινεται αν δεν σε εχει ριξει….. γενικα μιλαω δεν τα λεω για σενα... Εννοείται πάμε με καθρέπτες και οι δύο και για έξτρα προστασία εάν και μερά θα κανονίσουμε να πάμε θα φοράμε ανακλαστικό γιλέκο η θα το έχουμε φορέσει στο backpack. Για να φαινόμαστε καλύτερα .μεσαία και αριστερή λωρίδα ούτε για αστείο.. Δεξιά λωρίδα και σκέφτομαι αφού είμαστε 2 να κινούμαστε όχι παράλληλα αλλά ο ένας μπρος ο άλλος πίσω να καλύπτουμε την δεξια λωρίδα λίγο δεξιά ο ένας λίγο πιο αριστερά ο άλλος οποίος θέλει θα έχει μεσαία αριστερή Λωρίδα για προσπέραση. Σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε χαράματα να γλυτώσουμε τυχών κίνηση Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από christopher0016 1
Fronimitis Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Φιλε μου υπαρχει τυπος που πηγε απο Ελλαδα-Ρωσσια και παλι πισω με ενα Yamaha Nmax 125.Ο παλικαρος ειναι 45 χρονων περιπου και διενυσε πανω απο 7000χλμ κανοντας γυρω στα 700 χλμ/μερα. Τρελα θελει και ορεξη,τιποτα αλλο. Εγω απο την αλλη ειπα να παω απο Χαιδαρι-Ωροπο με το Yamaha Xmax 250 μου ,και γυρισα σα να ειχα φαει ξυλο απο τον Τσακ Νορρις,τον Τζακυ Τσαν και 2 παλαιστες του WWE μαζι. Καντε το αν αντεχει το κορμι σας κυριως. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από Fronimitis 1
christopher0016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Φιλε μου υπαρχει τυπος που πηγε απο Ελλαδα-Ρωσσια και παλι πισω με ενα Yamaha Nmax 125.Ο παλικαρος ειναι 45 χρονων περιπου και διενυσε πανω απο 7000χλμ κανοντας γυρω στα 700 χλμ/μερα. Τρελα θελει και ορεξη,τιποτα αλλο. Εγω απο την αλλη ειπα να παω απο Χαιδαρι-Ωροπο με το Yamaha Xmax 250 μου ,και γυρισα σα να ειχα φαει ξυλο απο τον Τσακ Νορρις,τον Τζακυ Τσαν και 2 παλαιστες του WWE μαζι. Καντε το αν αντεχει το κορμι σας κυριως. Από το πιάσιμο στην σέλα εννοείς ;;
MadPax Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 O υπογράφων κάνει κάθε χρόνο από το 2014 το Ελλάδα-Ιταλία (διάφορες περιοχές) με παπί, και το Αθήνα-Πρέβεζα 2-3 φορές τον χρόνο, Κολιάτσου-Παγκράτι... Ομοίως και φέτος, ότι θες ρώτα, ευχαρίστως να βοηθήσω με pm. 1
Fronimitis Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, christopher0016 είπε Από το πιάσιμο στην σέλα εννοείς ;; Κυριως μεση απο τις κακιστες αναρτησεις που εχουν τα περισσοτερα σκουτερ και παπια. Ακομα και πιο μικρος που πηρα ενα Suzuki FX 125 που ειχα,να παω Κορινθο,οταν εφτασα ηθελα να παρω τηλεφωνο οδικη να με γυρισουν πισω χαχα.
Stam53 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Εχω πάει με 50άρα Vespa, Αθήνα - Σπάρτη, Αθήνα- Αιδηψό κι αλλού, Αλλά ΠΡΙΝ φτιαχτούν οι νέοι αυτοκινητόδρομοι (δεκαετία 90). Σήμερα ΔΕΝ θα τολμούσα ούτε να το σκεφτώ. Μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να συμβεί απ τον αέρα ενός λεωφορείου ή μιάς νταλίκας, που θα περνάει δίπλα σας, τρέχοντας με 130 -140+ Km/h;;;
kiriakos500 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 μη το παραγεμισεις ομως γιατι θα εχεις πρόβλημα με ορατοτητα https://www.thedodo.com/close-to-home/duck-friends-arrested-loitering 6 λεπτά πριν, Stam53 είπε Εχω πάει με 50άρα Vespa, Αθήνα - Σπάρτη, Αθήνα- Αιδηψό κι αλλού, Αλλά ΠΡΙΝ φτιαχτούν οι νέοι αυτοκινητόδρομοι (δεκαετία 90). Σήμερα ΔΕΝ θα τολμούσα ούτε να το σκεφτώ. Μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να συμβεί απ τον αέρα ενός λεωφορείου ή μιάς νταλίκας, που θα περνάει δίπλα σας, τρέχοντας με 130 -140+ Km/h;;; εχεις δικιο ...αλλα είναι 125 cc τραβανε λιγο πιο καλα.. και αν εχουν πειρα και δεν βρεχει η βρεγμενος δρομος δεν θα εχουν πρόβλημα …. και για να πω την αληθεια η μηχανες είναι επικίνδυνες... αλλα μη το ένα μη το άλλο ...μηπως μεσα στην αθηνα δεν είναι φρικη??? … ας κανουν την ΄''τρελα τους'' και αν καποιος δεν μπορει το πρωι και αισθάνεται ότι δεν μπορει να κανει ταξιδη να οδηγησει να μην το κανει!! ας γινει άλλη μερα… όχι με το ''ζορι'' στη μηχανή χρειαζεται ξεκουραστο καθαρο μυαλο. 1
thant Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε Έχω ένα φιλαράκι από την δουλειά που με ψήνει να πάμε ταξίδι στο χωριό Αθήνα Αιτωλοακαρνανία με τα παπιά! Εννοείται οτι πρέπει να κάνεις έναν καλό έλεγχο-σέρβις στο μηχανάκι τουλάχιστον τα βασικά. Πχ αλυσίδα, φρένα, λάστιχα, φίλτρα, μπουζί κτλ... Επίσης θεωρώ καλή ιδέα να κάνεις (για καλό και για κακό) μια οδική βοήθεια για το διάστημα που θα φύγεις. 1
christopher0016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, thant είπε Εννοείται οτι πρέπει να κάνεις έναν καλό έλεγχο-σέρβις στο μηχανάκι τουλάχιστον τα βασικά. Πχ αλυσίδα, φρένα, λάστιχα, φίλτρα, μπουζί κτλ... Επίσης θεωρώ καλή ιδέα να κάνεις (για καλό και για κακό) μια οδική βοήθεια για το διάστημα που θα φύγεις. Ναι εννοείται θα γίνουν αυτά που πρέπει . Θα γρασαρω και την αλυσίδα. Και ότι άλλο χρειαστεί. Οδική έχω ήδη , δεν ξέρω όμως εάν είναι πανελλήνια η κάλυψη η μόνο για Αττική. Πρέπει να ρωτήσω 1
κουξκουκ Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 46 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Ναι εννοείται θα γίνουν αυτά που πρέπει . Θα γρασαρω και την αλυσίδα. Και ότι άλλο χρειαστεί. Οδική έχω ήδη , δεν ξέρω όμως εάν είναι πανελλήνια η κάλυψη η μόνο για Αττική. Πρέπει να ρωτήσω Αφού θα είστε δύο τσακάλια δεν χρειάζεσαι οδική 😄😄 θα μάθετε πατουρι άμα δεν γνωρίζετε είδη
christopher0016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Αφού θα είστε δύο τσακάλια δεν χρειάζεσαι οδική 😄😄 θα μάθετε πατουρι άμα δεν γνωρίζετε είδη Όχι ρε φίλε πατάκι σε εθνική δεν το κάνω αυτό για κανένα λόγο πέρα από ότι θα μας φύγουν τα πόδια είναι και επικυνδινο 😉 1
κουξκουκ Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, christopher0016 είπε Όχι ρε φίλε πατάκι σε εθνική δεν το κάνω αυτό για κανένα λόγο πέρα από ότι θα μας φύγουν τα πόδια είναι και επικυνδινο 😉 Μια ιδέα είναι με ένα ιννοβα κάποτε πηγαίναμε κοντά 100 σε παράδρομο με έσπρωχνε με το f1 που είχα ... Πλάκα κάνω καλά θα κάνεις. Δώσε βάση στην απόσταση και υπολόγισε βενζινη μήπως και δεν σου φτάσει, καλά είναι να κουβαλάς ένα παγουρακι μαζί σου. Το φαστ σωστή κίνηση πρόσεξε να μην είναι λειγμενο. 1
christopher0016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Μια ιδέα είναι με ένα ιννοβα κάποτε πηγαίναμε κοντά 100 σε παράδρομο με έσπρωχνε με το f1 που είχα ... Ναι και εγώ μια φορά έπαθα λάστιχο στο μπροστινό δεν είχα οδική φαστ τίποτα..τελικά το πήγα με σούζα μέχρι το βουλκανιζατέρ 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις