Προς το περιεχόμενο

ΚΛΟΠΗ

DAXOU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα!!χθες το απόγευμα μου είχα την ατυχία και μου ανοίξανε το αμάξι και μέσα είχα μια τσάντα μαύρη υπολογιστή και μέσα είχα ένα MacBook Pro 13’ του 12 με ssd και 8 ram ασημένιος με μαύρη πλαστική θήκη για προστασία ,επίσης ένα iPad mini λευκό με θήκη μαύρη του φορτιστές και στα 2..!!!επισης είχα ένα σκληρό δίσκο που έχω αρχεία της δουλειά μου και φωτογαφιες !!η κλοπή έγινε στο γκάζι στο box Athens το μαγαζί ακριβός απ έξω μου ανοίξανε το αμάξι σε 7 λεπτά !!ειναι κλειδωμένα όλα έχει ενημερωθεί γ ομάδα Δίας και η ασφάλεια έχω δώσει στοιχεία !!επισης υπάρχει εντοπισμός αν ανοιχτούν !!ξερω ότι δεν έχω ελπίδα να βρω τίποτα !!αν δείτε κάτι στς αγγελίες θα ήθελα να μου στείλετε ένα μήνυμα !! Ευχαριστώ !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα...ήταν σε εμφανές σημείο; Περίεργο που δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα μάλλον έπεσες σε σπείρα.

Επεξ/σία από Klausx

Είχα καλύψει με μια ζακέτα και μπήκα στο μαγαζί να αφήσω κάτι και βγήκα μέσα σε 7 λεπτά και τα είχανε πάρει !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, filip123go είπε

Έχε το νου σου και στο market place του Facebook... Είχα την εντύπωση πως τα Mac είχαν σύστημα εντοπισμού. 

Έχουν αλλά πρέπει να συνδεθούν στο Internet. Στο συγκεκριμένο μοντέλο του 2012 ο σκληρός αφαιρείται και εύκολα γίνεται φορματ χάνοντας οποία στοιχεία του appleid  υπάρχουν για τον εντοπισμό του mac. 

ΥΓ. Ίσως το iPad mini αν εντοπιστεί να έχεις πιθανότητες.

Επεξ/σία από atheatos

14 λεπτά πριν, filip123go είπε

Έχε το νου σου και στο market place του Facebook... Είχα την εντύπωση πως τα Mac είχαν σύστημα εντοπισμού. 

Έχουν εντοπισμό με το που μπει στο Ίντερνετ είχα κωδικό και το κλειδώσα

μετα από το κινητό !! 

9 λεπτά πριν, atheatos είπε

Έχουν αλλά πρέπει να συνδεθούν στο Internet. Στο συγκεκριμένο μοντέλο του 2012 ο σκληρός αφαιρείται και εύκολα γίνεται φορματ χάνοντας οποία στοιχεία του appleid  υπάρχουν για τον εντοπισμό του mac. 

ΥΓ. Ίσως το iPad mini αν εντοπιστεί να έχεις πιθανότητες.

Μακάρι !!!δεν έχω ελπίδες καθόλου το ξέρω απλά με έχει πονέσει ο εξωτερικός σκληρός που είχα όλα τα αρχεία μου 

13 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Μακάρι να βρεις κάτι.

Εγώ θα έχω το νου μου πάντως.

13 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Μακάρι να βρεις κάτι.

Εγώ θα έχω το νου μου πάντως.

Έχω μπει όλη μέρα σε όλα θα ψάχνω χωρίς να έχω πλς ελπίδες !!σε ευχαριστώ πλ !!

Οπότε δεν αφήνουμε ούτε ρούχα στο αυτοκίνητο γιατί θα νομίζουν ότι έχουμε καλύψει κάτι σημαντικό.. αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι έγινε γρήγορα ίσως την είχανε στημένοι εκεί και σε είδανε να τα σκεπάζεις.

• Sad 1

Μια υπενθύμιση! 

Όσοι από εσάς παρκάρετε στο Γκάζι:

Μην αφήνεται τίποτα στο αυτοκίνητο. 

Μην ανοίγεται και βάζετε πράγματα στο πορτμπαγκάζ. 

Να βάζετε το όχημα σας σε νόμιμο πάρκινγκ γιατί είναι σίγουρο ότι θα το σπάσουν. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...