chrisgewrgi Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Λοιπον..δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει κανεις ιδιο προβλημα.ειπα να το ποσταρω.φορτωνω το dying light. Και συχνα το ξεκιναει με gpu usage 30%-40%. Με ανοιχτο το game αν μπω και σκαλισω την καρτα απο nvidia control panel.οπως να αλλαξω antialling x16,fxaa onκαι γενικα αν πειραξω τις ρυθμισεις με ανοιχτο το game 2-3 φορες το gpu usage θα ανεβει στο 90% απο 40%.αφηνω τις ρυθμισεις απο το control panel εκει.αν το κλεισω μετα και το ξανανοιξω παλι θα θελει το ιδιο πειραγμα για να ανεβει το gpu usage.εβγαλα drivers με ddu,δοκιμασα πιο παλιους,τιποτα.ξανα το ιδιο.τι συμβενει εδω;
jerry banana Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Λοιπον..δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει κανεις ιδιο προβλημα.ειπα να το ποσταρω.φορτωνω το dying light. Και συχνα το ξεκιναει με gpu usage 30%-40%. Με ανοιχτο το game αν μπω και σκαλισω την καρτα απο nvidia control panel.οπως να αλλαξω antialling x16,fxaa onκαι γενικα αν πειραξω τις ρυθμισεις με ανοιχτο το game 2-3 φορες το gpu usage θα ανεβει στο 90% απο 40%.αφηνω τις ρυθμισεις απο το control panel εκει.αν το κλεισω μετα και το ξανανοιξω παλι θα θελει το ιδιο πειραγμα για να ανεβει το gpu usage.εβγαλα drivers με ddu,δοκιμασα πιο παλιους,τιποτα.ξανα το ιδιο.τι συμβενει εδω; στο κανει και σε αλα παιχνιδια?
thor777 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Πες αναλυτικά το σύστημα σου. Επίσης κάνε restore στα default settings στο control panel της nvidia και στην συνέχεια τρέξε το παιχνίδι, μαξαρε τα in-game video settings και δες cpu / gpu usage και τι fps έχεις.
chrisgewrgi Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jerry banana είπε στο κανει και σε αλα παιχνιδια? Κοιτα δεν εχω παιξει και πολλα παιχνιδια.apex legends και world war z που εχω περασει δουλευει κανονικα. 2 ώρες πριν, thor777 είπε Πες αναλυτικά το σύστημα σου. Επίσης κάνε restore στα default settings στο control panel της nvidia και στην συνέχεια τρέξε το παιχνίδι, μαξαρε τα in-game video settings και δες cpu / gpu usage και τι fps έχεις. Laptop ειναι με i7 8750 και rtx 2080.εγινε default απο μονο του γιατι εκανα clean install τους drivers. Max το εχω και οταν δουλευει σωστα τρεχει κανονικα frames γυρω στα 140. Οταν δουλευει με 40% πεφει στα 50. Cpu γυρω στα 50%. Απο τι ειδα και πριν πηγε απο τα 40 στο 90% οχι σκαλιζοντας το control panel αλλα με το να κανω εναλλαγες απο το options του game απο full screen σε window και μετα ξανα το ιδιο.βεβαια ποτε δεν εφτανε 90%+ το gpu παρα μονο αν τα εχω maxed στο nvidia control panel.στο default παντα εφτανε καπου 70% στο dying light Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από chrisgewrgi
jerry banana Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Κοιτα δεν εχω παιξει και πολλα παιχνιδια.apex legends και world war z που εχω περασει δουλευει κανονικα. Laptop ειναι με i7 8750 και rtx 2080.εγινε default απο μονο του γιατι εκανα clean install τους drivers. Max το εχω και οταν δουλευει σωστα τρεχει κανονικα frames γυρω στα 140. Οταν δουλευει με 40% πεφει στα 50. Cpu γυρω στα 50%. Απο τι ειδα και πριν πηγε απο τα 40 στο 90% οχι σκαλιζοντας το control panel αλλα με το να κανω εναλλαγες απο το options του game απο full screen σε window και μετα ξανα το ιδιο.βεβαια ποτε δεν εφτανε 90%+ το gpu παρα μονο αν τα εχω maxed στο nvidia control panel.στο default παντα εφτανε καπου 70% στο dying light Αμα δεν στο κανει σε ολα μηπως συμβαινει τιποτα με το παιχνιδι και θελει γκατασταση απο την αρχη>?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα