vironas04 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Καλή σειρά είναι, λίγο κοριτσίστικη αλλά δε βαριέσαι...μοντέρνα εκδοχή του Εξκάλιμπερ...
manolis940 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 @eu@ Στο imdb δεν έχει κλείσει, ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει και 2η season. Επίσης έχει πολύ κακή βαθμολογία για σειρά. Ακόμη είναι και το θέμα του covid στην μέση που δυσκολεύει αρκετά τα γυρίσματα και έχει καθυστερήσει πάρα πολλές σειρές στο να βγουν. Είναι πολύ πιθανών να μην δούμε άλλο μιας και απ όσο κρίνω το ενδιαφέρον είναι πολύ μικρό
eu@ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, manolis940 είπε @eu@ Στο imdb δεν έχει κλείσει, ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει και 2η season. Επίσης έχει πολύ κακή βαθμολογία για σειρά. Ακόμη είναι και το θέμα του covid στην μέση που δυσκολεύει αρκετά τα γυρίσματα και έχει καθυστερήσει πάρα πολλές σειρές στο να βγουν. Είναι πολύ πιθανών να μην δούμε άλλο μιας και απ όσο κρίνω το ενδιαφέρον είναι πολύ μικρό Μετά από λίγο ψάξιμο,στο επίσημο προφίλ της σειράς στο τουιτερ, έχει «ανεβει» φωτό Από δεύτερη σεζόν που μάλλον γυρίστηκε κάποιο κομμάτι,δε ξέρω τι ακριβώς. Ελπιζω να μην λενε χαζομάρες κ οντως να υπάρχει κ η συνέχεια!!!
manolis940 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Χθες έπεσα στο παρακάτω και απογοητεύτηκα. Κρίμα, μου άρεσε η σειρά https://deadline.com/2021/07/cursed-canceled-netflix-after-one-season-katherine-langford-1234789659/
Arkin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, manolis940 είπε Χθες έπεσα στο παρακάτω και απογοητεύτηκα. Κρίμα, μου άρεσε η σειρά https://deadline.com/2021/07/cursed-canceled-netflix-after-one-season-katherine-langford-1234789659/ Με 5.9 στο imdb επομενο ηταν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 hour ago, Arkin said: Με 5.9 στο imdb επομενο ηταν. Και με 1.5 σελίδα στο insomnia θα έλεγα. 😛
manolis940 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Arkin είπε Με 5.9 στο imdb επομενο ηταν. 28 λεπτά πριν, Thresh είπε Και με 1.5 σελίδα στο insomnia θα έλεγα. 😛 To "Warrior nun" και το "Fate: The Winx Saga" την ίδια βαθμολογία έχουν και το ίδιο στυλ αλλά δεν φαίνεται, τουλάχιστον ακόμη να τα έχουν ακυρώσει. Σίγουρα η σειρά είχε διάφορα σημεία που έπρεπε να δώσει βάρος και να διορθώσει, ωστόσο δεν πιστεύω ότι δεν ήταν εφικτό να το κάνει και να τα παρατήσει. Δεν μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει, αλλά μετέπειτα το τελευταίο επεισόδιο θα ήθελα να δω την συνέχεια της ιστορίας. 1
mary Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Την είχα ξεκινήσει και εγώ και ενώ μου αρέσει η πρωταγωνιστρια και ξεκίνησα να την βλέπω για αυτήν, μου φάνηκε λίγο σούπα, αρκετά κοριτσίστικο (ίσως το ίδιο με το winx saga) και δεν την είδα όλη. Πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί θεωρώ ότι η Langford είναι πολύ καλή ηθοποιός. 1
manolis940 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, mary είπε Την είχα ξεκινήσει και εγώ και ενώ μου αρέσει η πρωταγωνιστρια και ξεκίνησα να την βλέπω για αυτήν, μου φάνηκε λίγο σούπα, αρκετά κοριτσίστικο (ίσως το ίδιο με το winx saga) και δεν την είδα όλη. Πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί θεωρώ ότι η Langford είναι πολύ καλή ηθοποιός. Δεν την έχω δει κάπου αλλού, αλλά το πρώτο πράγμα που θα άλλαζα είναι η πρωταγωνίστρια. Ίσως είναι και ένας απ τους βασικούς λόγους που η σειρά δεν είχε συνέχεια μιας και η επιλογή του casting στο σύνολο του ήταν λανθασμένη εξ αρχής και δυστυχώς κάτι τέτοια δεν διορθώνονται εύκολα. Ελπίζω σε μια δεκαετία κάποιος να δει τα λάθη της και το ωραίο story της και να κάνει άλλη μία προσπάθεια 😏 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα