thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καλησπερα την Δευτερα του πασχα και αφου εκανα την τελευταια ενημερωση λογισμικου το Σαββατο στο Huawei P30 μου αρχισαν τα "προβληματακια" του που τα θεωρησα σοβαρα για μενα και ετσι το ξεφορτωθηκα. 1) Θολωνε η εφαρμογη της καμερας οταν πηγαινα να βγαλω μια φωτο επρεπε να περιμενω δευτερολεπτα μεχρι να καθαρισει το τοπιο στο κινητο. 2 και πιο σημαντικο ζεστενοταν το κινητο χωρις λογο με ανοικτο το wifi και την εφαρμογη της καμερας μονο. Τωρα το καλοκαιρακι σκεφτομαι να το ξανα παρω αφου θα πεσει η τιμη του στα 450 λογικα τον Ιουνιο στις 16/6/19 ομως φοβαμαι επειδη ερχεται καλοκαιρι αυτο συμενει οτι αυξανεται η θερμοκρασια προς τα πανω με την ζεστη κλπ. Με το S10 Plus μ ειμαι ευχαριστημενος απολυτα δεν εχω κανενα θεμα.
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 νομιζω πως απαντησες μονος σου στην ερωτηση σου.......
ritchie77 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε νομιζω πως απαντησες μονος σου στην ερωτηση σου....... Ποια ερωτηση?
paris_chav Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά καμιά ερώτηση δεν έθεσε, επίσης ότι στις 16/6/19 θα πέσει η τιμή του P30 στα 450 είναι κάποια εσωτερική ενημέρωση ;😁 Κατά τ' άλλα μόνο εγώ δεν βγάζω νόημα ; Ξεφορτώθηκε το P30 επειδή λέει, ζεσταινόταν και έβγαζε θολές φώτο, πήγε στο S10+ που δεν έχει κανένα παράπονο αλλά το καλοκαίρι θα γυρίσει στο P30 επειδή θα πέσει η τιμή του. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από paris_chav 2
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, paris_chav είπε Βασικά καμιά ερώτηση δεν έθεσε, επίσης ότι στις 16/6/19 θα πέσει η τιμή του P30 στα 450 είναι κάποια εσωτερική ενημέρωση ;😁 Κατά τ' άλλα μόνο εγώ δεν βγάζω νόημα ; Ξεφορτώθηκε το P30 επειδή λέει, ζεσταινόταν και έβγαζε θολές φώτο, πήγε στο S10+ που δεν έχει κανένα παράπονο αλλά το καλοκαίρι θα γυρίσει στο P30 επειδή θα πέσει η τιμή του. Ακριβως ετσι ομως θα περιμενω να δω μπας και βγει καμια ενημερωση λογισμικου και φτιαξει εστω την καμερα που θωλωνε μετα την ενημερωση που μου εβγαλε και την εκανα.
Alxnks Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Στις 1/5/2019 στις 6:38 ΜΜ, paris_chav είπε Βασικά καμιά ερώτηση δεν έθεσε, επίσης ότι στις 16/6/19 θα πέσει η τιμή του P30 στα 450 είναι κάποια εσωτερική ενημέρωση ;😁 Κατά τ' άλλα μόνο εγώ δεν βγάζω νόημα ; Ξεφορτώθηκε το P30 επειδή λέει, ζεσταινόταν και έβγαζε θολές φώτο, πήγε στο S10+ που δεν έχει κανένα παράπονο αλλά το καλοκαίρι θα γυρίσει στο P30 επειδή θα πέσει η τιμή του. Γιατι το λες; Εγω λογικο το βλεπω να γυρισει μεσα στο κατακαλοκαιρο (με τη δροσουλα) στο P30 για το οποιο παραπονεθηκε για υπερθερμανση τον Απριλιο με τις ζεστες! Τι οχι; 😂😂 1
aesop Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Καλημερα. Πως ξερετε πως θα πεσει η τιμη του Ρ30; καμια ενημερωση για το s10 εχουμε για πτωση τιμης γιατι ενδιαφερομαι για αγορα.
Que sera sera Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 τα προβληματα με τη ζεστη θα τα λυσει το galaxy fold που γινεται και βενταλια.
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Που να πιασουν και οι ζεστες τι θεματα θα δουμε να ανοιγονται. Επισης ακομα δεν καταλαβα για ποιο λογο να δωσει το S10+ που ειναι καλυτερο σε ολα απο το απλο P30 αλλα μονο αυτος ξερει... 2
*Kopanos* Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Επόμενο θρεντ: Και Αφού πήρε το P30 τον Απρίλιο του 2020 θα πάρω ξανα το s11+ 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα