iwnas28 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, Gilmen είπε Στα 285ΜΒ εφτασε να πιανει η εφαρμογη που τα ειδατε τα 30 ΜΒ Σε λιγo καιρο θα φτασει το μισο G .................... Εδώ είσαι!
Loinen Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλυτερα στον υπολογιστη το φβ και το μεσσεντζερ. Απο τις πιο ενεργοβορες/μνημοβορες εφαρμογες που υπαρχουν
freegr Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στην ουσία ενοποιούν τις πλατφόρμες και κάνουν τις συνομιλίες πιο εύκολες ελπίζω βέβαια να είναι πολύ βελτιωμένο χαρακτηριστικό στην τελική εμπειρία του χρήστη..
infamousjohn Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα. Το messenger κρατάει ιστορικό με τις συνομιλίες σας. Το WhatsApp όμως όχι. Άρα τώρα που θα επικοινωνούν, ένα ακόμα προπύργιο της ιδιωτικότητας πήγε περίπατο. 1
Inkjjl Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Επιτέλους. Μας τα είχε σπάσει το μέγεθος και η ταχύτητα ακόμα και σε σύγχρονα κινητά! Επίσης μου είχε λείψει η desktop εφαρμογή από τότε που σταμάτησε. Κάτι λύσεις Jabber messengers κτλ απλά δεν...
dhmak Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Πάντως όταν δεν έχω το κινητό κοντά μου, χρησιμοποιώ το messenger.com απο τον υπολόγιστή μου, που δεν του λείπει κάποια δυνατότητα.
jimmy213 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Για desktop μόνο Caprine (για όσους δεν θέλουμε να μπαίνουμε από browser). Είδαμε και το app που είχαν στα win 10 πώς το υποστήριξαν.
dimitrisdim14 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, HateMe είπε Το θέμα είναι πως στέλνεις 4k και ούτε 240p δεν πάει στον άλλον Αυτό ναι είναι ένα θεμα...
gsolidak Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Στις 1/5/2019 στις 3:30 ΜΜ, polaki είπε Στο iOS μια χαρά στέλνει μεγάλα βίντεο. Φυσικά τα συμπιέζει. Σε τί λειτουργικό σου βγάζει μήνυμα για το μέγεθος? Σε Android... Maui πως το λένε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα