kotsos1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερίζω τα μέλη,λοιπόν σκέφτομαι να αγοράσω ακουστικά για το ps4 pro,θέλω φτηνά και όσο το δυνατόν στο όριο του επιτρεπτού,αξιόπιστα ,παίζω 2-3 ώρες τη μέρα και όχι κάθε μέρα δηλαδή δεν είμαι game youtuber να θέλω τα ακριβότερα,έχω βρεί τα Sharkoon skiller SGH1 γύρω στα 25€,επίσης το καλωδίο 3,5mm συνδεέται στη κονσόλα ή στο controller?ο ήχος απομονώνεται απο τη τηλεόραση(συγκεκρίμενα έχω soundbar με subwoofer 320w) ή απλώς ο ήχος μεταδίδεται κανονικά και στα ακουστικά και ταυτόχρονα μέσω της τηλεόρασης; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από kotsos1983
jerry banana Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 31 λεπτά πριν, kotsos1983 είπε Καλημερίζω τα μέλη,λοιπόν σκέφτομαι να αγοράσω ακουστικά για το ps4 pro,θέλω φτηνά και όσο το δυνατόν στο όριο του επιτρεπτού,αξιόπιστα ,παίζω 2-3 ώρες τη μέρα και όχι κάθε μέρα δηλαδή δεν είμαι game youtuber να θέλω τα ακριβότερα,έχω βρεί τα Sharkoon skiller SGH1 γύρω στα 25€,επίσης το καλωδίο 3,5mm συνδεέται στη κονσόλα ή στο controller?ο ήχος απομονώνεται απο τη τηλεόραση(συγκεκρίμενα έχω soundbar με subwoofer 320w) ή απλώς ο ήχος μεταδίδεται κανονικά και στα ακουστικά και ταυτόχρονα μέσω της τηλεόρασης; Τσιμπησετα φίλε τα έχω στο ps4. Είναι ότι καλύτερο. Συνδέονται στο τηλεχειριστήριο και ο ήχος βγαίνει από τα ακουστικά. Επίσης το μικρόφωνο είναι πάρα πολύ καλο. Για τη τιμή τους είναι ότι καλύτερο. 1
kotsos1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, jerry banana είπε Τσιμπησετα φίλε τα έχω στο ps4. Είναι ότι καλύτερο. Συνδέονται στο τηλεχειριστήριο και ο ήχος βγαίνει από τα ακουστικά. Επίσης το μικρόφωνο είναι πάρα πολύ καλο. Για τη τιμή τους είναι ότι καλύτερο. Καλημερα,εντοπισα και κατι αλλα ακουστικα τα Edifier W800-BT γυρω στα 35€ και κριτικες στο amazon εχει 4,3 αστερακια στις 209 αξιολογησεις, δεν ειναι gaming αλλα εξηγησε μου ποια ειναι η ουσιωδη διαφορα ή απλως ειναι μαρκετιστικο ο ορισμος gaming ; 1
jerry banana Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, kotsos1983 είπε Καλημερα,εντοπισα και κατι αλλα ακουστικα τα Edifier W800-BT γυρω στα 35€ και κριτικες στο amazon εχει 4,3 αστερακια στις 209 αξιολογησεις, δεν ειναι gaming αλλα εξηγησε μου ποια ειναι η ουσιωδη διαφορα ή απλως ειναι μαρκετιστικο ο ορισμος gaming ; το μονο που δεν ειναι marketing ειναι το μικροφωνο που εχουν συνηθως για να μιλας μπροσστα ολα τα αλλα ομως υστερουν σε σχεση με τα κανονικα ακουστικα.Οποτε ναι marketing ειναι.Αλλα για εμενα τα sharkoon ειναι πολυ καλα στα 25 ευρω. 1
kotsos1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 33 λεπτά πριν, jerry banana είπε το μονο που δεν ειναι marketing ειναι το μικροφωνο που εχουν συνηθως για να μιλας μπροσστα ολα τα αλλα ομως υστερουν σε σχεση με τα κανονικα ακουστικα.Οποτε ναι marketing ειναι.Αλλα για εμενα τα sharkoon ειναι πολυ καλα στα 25 ευρω. Βασικα το μικροφωνο δεν θα το χρησιμοιησω αλλα επειδη το θελω αποκλειστικα για τη κονσολα μου καταληγω στα sharkoon που βγαινει και ενα 15ευρω φθηνοτερα,αν ηθελα ακουστικα και για εξω να ακουω μουσικη,κλησεις κτλ θα κατεληγα στα edifier,ευχαριστω για τις απαντήσεις φίλος!
jerry banana Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, kotsos1983 είπε Βασικα το μικροφωνο δεν θα το χρησιμοιησω αλλα επειδη το θελω αποκλειστικα για τη κονσολα μου καταληγω στα sharkoon που βγαινει και ενα 15ευρω φθηνοτερα,αν ηθελα ακουστικα και για εξω να ακουω μουσικη,κλησεις κτλ θα κατεληγα στα edifier,ευχαριστω για τις απαντήσεις φίλος! Τιποτα φιλε να εισαι καλα για τα χρηματα τους καλυτερα δεν υπαρχουν εαν δεις και βιντεο στο youtube εχουν θηκη ανταλλακτικα μαξιλαρακια πολυ τιμια για τα λεφτα τους.Εγω οταν τα αγορασα δεν το περιμενα απο τοτε τα εχω προτεινει σε πολλους φιλους.Δεν ειναι τυχαιο κιολας που εαν δεις στο σκρουτζ εχουν πολυ καλες αξιολογησεις και κριτικες. 1
kotsos1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, jerry banana είπε Τιποτα φιλε να εισαι καλα για τα χρηματα τους καλυτερα δεν υπαρχουν εαν δεις και βιντεο στο youtube εχουν θηκη ανταλλακτικα μαξιλαρακια πολυ τιμια για τα λεφτα τους.Εγω οταν τα αγορασα δεν το περιμενα απο τοτε τα εχω προτεινει σε πολλους φιλους.Δεν ειναι τυχαιο κιολας που εαν δεις στο σκρουτζ εχουν πολυ καλες αξιολογησεις και κριτικες. Όντως έτσι είναι και γενικά κοιτάω πάντα τις αξιολογήσεις στο skroutz πρίν απο κάθε αγορά,επίσης σε ενα review που είδα ανέφεραν οτι η εταιρεία είναι Γερμανική Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από kotsos1983
jerry banana Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, kotsos1983 είπε Όντως έτσι είναι και γενικά κοιτάω πάντα τις αξιολογήσεις στο skroutz πρίν απο κάθε αγορά,επίσης σε ενα review που είδα ανέφεραν οτι η εταιρεία είναι Γερμανική γιαυτο αξιζει περισσοτερο γερμανικη αξιοπιστια.
kotsos1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, jerry banana είπε γιαυτο αξιζει περισσοτερο γερμανικη αξιοπιστια. Τελευταία ερώτηση, τα sharkoon RUSH ER3 που τα έχει το e-shop 13,90€ αξίζουν;
lysopaine Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 έχω τα SGH1 και μπορώ να πω ότι δεν με βόλεψαν και τόσο , οπότε θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις πριν τα πάρεις
jerry banana Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, kotsos1983 είπε Τελευταία ερώτηση, τα sharkoon RUSH ER3 που τα έχει το e-shop 13,90€ αξίζουν; Τα sg1 αγοράσε φίλε για αυτά που προσφέρουν δεν αξιζει να μην χαλάσεις τα έξτρα 10 ευρώ. 1
kotsos1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, jerry banana είπε Τα sg1 αγοράσε φίλε για αυτά που προσφέρουν δεν αξιζει να μην χαλάσεις τα έξτρα 10 ευρώ. Οκ φίλε ,ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα