johnkps Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα το pc μου ειναι το παρακατω Asus rog strix b350-f gaming Ryzen 5 2400g( θα αλλαξει με 2700x) G.skil ripjaws 3200Mhz 2x8GB Corsair rm850x SSD samsung evo 500gb κουτι corsair carbide 100r Στο pc επανω θα κουμπωσει τώρα η vega 64 sapphire nitro+ Tα βαζω στο Pc praktiker και μου βγαζει πιθανη ασυμβατοτητα απο θέμα μεγεθους Gpu και κουτιου.Το κουτι οπως φαινεται τν φωτογραφια παρακατω εκει 4 ραφακια δεξια απο το τροφοδοτικο για τις μνημες...μπορει να χρειαστει απλα να το βγαλω? https://pcpartpicker.com/list/#compatibility_notes απο θέμα μεγεθους τα specs δείχνουν οτι ειμαι μια χαρα παντως, παραθετω φωτογραφιες απο κατω και μια ακομα ερωτηση μιας και λειπω για γιορτες και το pcακι μου ειναι μονο του και δεν μπορω αν το δω...η καρτα θελει 2-8pin...υπαρχει περίπτωση να πρεπει να βγαλω κατι γιατι δεν θα εχω κενη θυρα? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από johnkps
tanasen01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η κάρτα πιάνει 3 pci-e θύρες. Το κουτί έχει 7 θύρες για pci-e. Αν η πάνω πάνω θύρα είναι άχρηστη, σημαίνει ότι η κάρτα χρειάζεται χώρο για τις 4 πάνω θύρες του κουτιού. Το drive cage βλέπω ευθυγραμμίζεται με τις 3 κάτω θύρες του κουτιού. Άρα οριακά πιστεύω θα χωράει η gpu αν δε βγάλεις το κλουβί. Από τροφοδοτικό και καλώδια είσαι καλυμμένος. Για cpu μήπως να περιμένεις για τον 3600Χ; Επίσης τη Vega 64 την έχεις αγοράσει; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από tanasen01
johnkps Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 50 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Η κάρτα πιάνει 3 pci-e θύρες. Το κουτί έχει 7 θύρες για pci-e. Αν η πάνω πάνω θύρα είναι άχρηστη, σημαίνει ότι η κάρτα χρειάζεται χώρο για τις 4 πάνω θύρες του κουτιού. Το drive cage βλέπω ευθυγραμμίζεται με τις 3 κάτω θύρες του κουτιού. Άρα οριακά πιστεύω θα χωράει η gpu αν δε βγάλεις το κλουβί. Από τροφοδοτικό και καλώδια είσαι καλυμμένος. Για cpu μήπως να περιμένεις για τον 3600Χ; Επίσης τη Vega 64 την έχεις αγοράσει; Οκ επομένως στη τελική θα βγάλω το drive cage δηλαδή και θα δω πως θα βολεψω τον ssd; 2700χ με τωρινά δεδομένα... γενικά ναι θα περιμένω να δω τι θα βγεί Όχι δεν την έχω αγοράσει ακόμα γιατί είχα μια αμφιβολία ποια να πάρω γενικά,για vega 64 έχω καταλήξει σε αυτή
tanasen01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, johnkps είπε Οκ επομένως στη τελική θα βγάλω το drive cage δηλαδή και θα δω πως θα βολεψω τον ssd; 2700χ με τωρινά δεδομένα... γενικά ναι θα περιμένω να δω τι θα βγεί Όχι δεν την έχω αγοράσει ακόμα γιατί είχα μια αμφιβολία ποια να πάρω γενικά,για vega 64 έχω καταλήξει σε αυτή Άρα αν δεν τη βρεις αρκετά φθηνά δες και την RTX2070. Οθόνη ποια έχεις;
johnkps Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, tanasen01 είπε Άρα αν δεν τη βρεις αρκετά φθηνά δες και την RTX2070. Οθόνη ποια έχεις; ηταν στα 407 και ανεβηκε ειδη στα 437...προσωπικα αδιαφορα γιατι για 2070 θες +100 αυτη τη στιγμη παιζω σε 1080p 60hz...θα αλλαξει πιο μετα το μονιτορ αλλα θελω γενικα να παω σε καρτα ποθ να μπορω να παιξω σε 1440p πανω απο 60hz το καλo ειναι οτι υπαρχουν και τα gsync compatible τωρα, αλλα ηθελα την amd για το fsync κοιτουσα και 2060 απο την στιμγη που μπορει να παιξει 60+ σε 1440...ιδανικο θα ηταν το 144fps αλλα και στα 100 πανω κατω να ειμαι, ειμαι ικανοποιημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα