Προς το περιεχόμενο

MLS TTS service

Karakouklos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως κάποιος που έχει mls τάμπλετ μπορεί να μου εξηγήσει τι κάνει αυτή η εφαρμογή και γιατί μου τη κατεβάζει συνέχεια παρόλο που τη σβήνω. Τα ίδια μου έκανε και με την άλλη ύποπτη εφαρμογή fixit η οποία παρατήρησα ότι μου έτρωγε την μπαταρία !!!! Και φυσικά ήταν παντελώς άχρηστη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που μου παραθέτεις με την σελίδα αυτή είναι ήδη εγκαταστημένο από την google! !!!! Η ύποπτη εφαρμογή εμφανίζεται ως " MLS TTS service " και εμφανίζεται ξεχωριστά. 

Ύποπτη εφαρμογή όταν πήρες ενα tablet με ελληνική φωνητική  βοήθεια..

Αυτό ακριβώς είναι της mls αυτό που θες να ξηλώσεις . η samsung έχει δικά της .

• Like 2

Στις 8/5/2019 στις 11:45 ΜΜ, ice25 είπε

Ύποπτη εφαρμογή όταν πήρες ενα tablet με ελληνική φωνητική  βοήθεια..

Αυτό ακριβώς είναι της mls αυτό που θες να ξηλώσεις . η samsung έχει δικά της .

Μπορείς να διαβάσεις πρώτα αυτά που γράφω πριν μιλήσεις ειρωνικά  !?!?!? Πως γίνεται η mls να κατεβάζει εφαρμογές που η google έχει ήδη εγκαταστήσει δηλαδή την φωνητική μετάφραση στα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ"  !?!?! Η mls δεν αναπτύσει προγράμματα απλά χρησιμοποιεί τις εφαρμογές της google !!!! Αφού είσαι τόσο έξυπνος γιατί δεν μου λες πια ήταν η χρησιμότητα της εφαρμογής fixit που επίμονα κατέβαζε το mls updater  ?!?!?!  Κάνε λοιπόν το καθήκον σου σαν καλός υπάλληλος της mls και απάντησε.  Επίσης η mls  και οι υπόλοιπες εταιρείες (samsung κτλ) πρέπει να καταλάβει ότι οι πελάτες της έχουν δικαιώματα και δεν είμαστε αγελάδες να μας βόσκει  !!!!!!!

Στις 12/5/2019 στις 10:23 ΠΜ, Karakouklos είπε

Μπορείς να διαβάσεις πρώτα αυτά που γράφω πριν μιλήσεις ειρωνικά  !?!?!? Πως γίνεται η mls να κατεβάζει εφαρμογές που η google έχει ήδη εγκαταστήσει δηλαδή την φωνητική μετάφραση στα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ"  !?!?! Η mls δεν αναπτύσει προγράμματα απλά χρησιμοποιεί τις εφαρμογές της google !!!! Αφού είσαι τόσο έξυπνος γιατί δεν μου λες πια ήταν η χρησιμότητα της εφαρμογής fixit που επίμονα κατέβαζε το mls updater  ?!?!?!  Κάνε λοιπόν το καθήκον σου σαν καλός υπάλληλος της mls και απάντησε.  Επίσης η mls  και οι υπόλοιπες εταιρείες (samsung κτλ) πρέπει να καταλάβει ότι οι πελάτες της έχουν δικαιώματα και δεν είμαστε αγελάδες να μας βόσκει  !!!!!!!

Καταρχήν ο φίλος πιο πάνω δεν ήταν καθόλου ειρωνικός. Από την άλλη στο κείμενο που έγραψες σαν απάντηση, δεν έχεις ούτε μία πρόταση που να μην ειρωνεύεσαι!

1ον για να σου απαντήσω, η MLS αναπτύσσει προγράμματα από πριν γεννηθείς εσύ!
Λοιπόν το MLS TTS είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η MLS για να σου διάβαζεις τους δρόμους κλπ, τα μηνύματα κλπ στα ελληνικά. Δηλαδή, κείμενο σε ομιλία! (παρόμοιο με το Google TTS).
Όσο για την άλλη εφαρμογή MLS AutoFix ή Fixit είναι για να διορθώνει και καλά προβλήματα στο κινητό, και για την επικοινωνία σου με το support της MLS.

Αυτές οι 2 εφαρμογές όπως και άλλες μπορείς να τις απεγκαταστήσεις, αλλά την εφαρμογή MLS Updater δεν μπορείς να την απεγκαταστήσεις γιατί είναι εφαρμογή συστήματος, και εφόσον δεν μπορείς να την απεγκαταστήσεις, μπορεί να σου εγκαθιστά ότι θέλει η MLS!

Αν οι απαντήσεις μου δεν σου άρεσαν, να πας στην MLS για περαιτέρω εξηγήσεις!

• Like 1

Η MLS δεν σχεδιάζει συσκευές... φτιάχνει το επιπρόσθετο λογισμικό. αυτό κάνει  απο της αρχές του 2000 ακόμα όπου έφτιαχνε από τα λογισμικό για πλοήγηση.

Όταν η google δεν μιλούσε και δεν καταλάβαινε ελληνικά η mls είχε φωνητική καθοδήγηση και φωνητικές εντολές στα ελληνικά   .και για αυτό μπορούμε να τους δώσουμε  εύσημα

Και εσύ λες οτι MLS δεν θες να βάζει με το ζόρι το λογισμικό της στην συσκευή... μα αυτό είναι που πουλάει .... οι συσκευές είναι συσκευές της σειράς απο την Κίνα  με λογότυπο και λογισμικό MLS  και μπορεί και κάποιες ποιοτικές προδιαγραφές.

• Like 2

Η mls σε γενική επίθεση  , ο υπάλληλος έφερε και τον προϊστάμενο του για να μου επιτεθούν ομαδικά  lol and wtf ?!?!?!?! Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με ένα παιδάκι για να του κάνετε bulling  ?!?!?!?! Το επίπεδο σας έχει πάει σε άλλο όροφο και μιλάω για το υπόγειο 3 ίσως και παρακάτω  !!!!!!!  Οι φωνητικές οδηγίες του gps δουλεύουν μια χαρά παρόλο που κατάργησα την εγκατάσταση του καταπληκτικού αυτού προγράμματος της mls και φυσικά απενεργοποίησα το mls updater  ?!?!?! ΘΑΥΜΑΑΑΑ......... ή μήπως όχι  ?!?!?! Νομίζω πως ο θεός ( βλέπε google)  τα έχει όλα προβλέψει  και σωστά ποιήσει  lol  . Όσο για τον σπιούνο που λέγεται fixit το σίγουρο είναι ότι δεν φτιάχνει τίποτα γιατί άλλη είναι η δουλειά του.  Αυτά είναι τα δεδομένα και δεν αλλάζουν επομένως εγώ τελειώνω εδώ με το θέμα γιατί έχουμε και δουλειές  . Αααααα τώρα που το θυμήθηκα κάνετε και κανένα like μεταξύ σας προϊστάμενος και υφιστάμενος  για την καλή δουλειά  lol για να πάρετε πόντους στην κοινότητα wtf! !!!! Επίσης ευχαριστώ για τα υπόλοιπα post αφήνω την κοινότητα να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα  .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα κάτσε διάβασε τι σου γράφουμε - απαντάμε, γιατί πραγματικά κάτι δεν πάει καλά, σου έξηγούμε 2-3 πράγματα αλλά αρνείσαι πεισματικά να τα καταλάβεις και λες πάλι τα δικά σου!
Σου προτείνω ένα 3310 σαν επόμενο κινητό!

Επεξ/σία από Alexandros_D
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...