panostom Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Τι συνδυασμό γάλακτος και γιαουρτιού χρησιμοποιείτε; Πόσες ώρες το αφήνετε στον γιαουρτοπαρασκευαστη; Κάθε πότε ανανεώνετε τη μαγια; Τελευταία χρησιμοποιώ γιαούρτι αμερικανικής Γεωργικής σχολής με το Όλυμπος. Από ένα κουταλάκι του γλυκού σε κάθε βαζακι και το αφήνω 6-7 ώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα