Madonna Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Σας χαιρετώ είμαι καινούργια μέλος του forum. Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή θέση. Μου συνέβη το εξής,ανοίγω τον υπολογιστή μου και μου λέει μια ειδοποίηση αν επιθυμώ να γίνει μια αλλαγή στο Skype χωρίς να το πολυσκεφτώ λέω ναι. Τώρα το skype μου βγάζει οριζόντια ανάποδα την κάμερα, ψάχνω να ιδώ κάποια ρύθμιση και δεν βρίσκω για το θέμα αυτό. Μήπως μπορείτε να φωτίσετε μια μάλλον ψιλοάσχετη με αυτά; Madonna
jim_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Ανοιξε τον chrome, μπες στο web.skype.com, κανε login με τα στοιχεια σου και κανε μια βιντεοκληση δοκιμαστικα. Αν και εκει σου τη βγαζει αναποδα, εχεις γενικοτερο θεμα με την καμερα. Αν οχι, εχει προβλημα το skype. Ποια εκδοση του εχεις τωρα εγκατεστημενη?
Madonna Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καλημέρα και ευχές για την ημέρα. Εχω κάνει δοκιμαστική κλήση και μου δείχνει ανάποδα-στο οριζόντιο- την εικόνα. Εδώ που είμαι τώρα δεν γνωρίζω ποια έκδοση έχω θα το ιδώ αργότερα και θα ενημερώσω. Η κάμερα είναι στο normal και όχι στην επιλογή αντικατοπτρισμός .
hp8 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1.δοκιμάστε αλλαγή ανάλυσης οθόνης πχ 1024 χ 768 2. επαναφορά συστήματος σε προγενέστερη κατάσταση - ημερομηνία 3. απεγκατασταση skype και εγκατάσταση απ την αρχή δώστε και κάποια στοιχεια για το pc
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Ποια έκδοση skype έχεις; Την desktop ή αυτήν από το store (αν έχεις 10άρια, αλλιώς αν έχεις 7άρια θα είναι έτσι κι αλλιώς η desktop). Η 1η έχει στρογγυλό εικονίδιο ενώ η 2η τετράγωνο. Δεν είπες τι λειτουργικό έχεις, αν έχεις 10άρια και είχες την έκδοση που την κατέβασες από το site τότε είχες την dekstop και μπορεί να σου πρότειναν τα windows να αλλάξεις στην έκδοση από το store και να έγινε εκεί το μπέρδεμα. Δοκίμασε να κατεβάσεις ξανά το skype και αφού το απεγκαταστήσεις να το ξαναβάλεις να δεις αν στρώσει.
Madonna Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλημέρα σας και καλό μήνα. Εχω την έκδοση 8,43. Λειτουργικό w.10αρια σε PC. Οσο για επανεγκατάσταση φοβάμαι ότι θα μπλέξω γιατί αν χρειαστεί να ξαναπεράσω στοιχεία, ίσως κάτι να μου διαφεύγει και να μου ζητήσει επανεγγραφή , έχω δυο mail και ένα κινητό .Τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν θα τα δεχθεί για νέα εγγραφή..
jimmy213 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Αρχικά, έχεις την desktop έκδοση (η πιο πρόσφατη είναι η 8.44.0.40). Απ' τις 3 τελείες πας settings (ρυθμίσεις), στη συνέχεια Audio & Video και Webcam settings. Τι σου αναφέρει εκεί; Έχει κάποια επιλογή για flipped/mirrored image ή κάτι παρόμοιο;
Madonna Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλησπέρα και πάλι, δεν έχει τέτοια επιλογή (mirror). Όμως έκανα μια δοκιμαστική στο κινητό μου ,διαπίστωσα ότι βγαίνει κανονικά στον αποδέκτη η εικόνα, μόνο στον ιδιο υπολογιστή PC μου δείχνει στις ρυθμίσεις του skype ότι βγαίνει ανάποδα, ίσως να φταίει και η οθόνη, εχω μια 15αρα οθόνη για λόγους οικονομίας χώρου θα δοκιμάσω μια άλλη κανονική 19αρα. Ετσι θα λυθεί η απορία μου. Εγώ να ευχαριστήσω πολύ για τις συμβουλές Με την εκτίμηση μου Μ.
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δεν φταίει η οθόνη γι' αυτό το θέμα. Είναι λειτουργία της κάμερας, ψάξε από τις ρυθμίσεις της webcam αν έχει κάτι για mirror. 1
Madonna Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Χαίρετε, το κοίταξα, μόνο όταν βλέπω στον ίδιο υπολογιστή την κάμερα, δείχνει mirror. Οταν καλώ άλλον η εικόνα εκεί βγαίνει κανονικά,πολύ φοβάμαι ότι ο συνεταίρος μου που έχει συνδέσει και μια δεύτερη οθόνη-μόνιτορ , έκανε κάποιες αλλαγές προσθήκης δεύτερης οθόνης,μήπως από εκεί δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Η κάμερα μας είναι εξωτερική και δείχνει στις επιλογές ότι είναι normal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα