magnam Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έψαχνα κι εγώ πριν λίγο καιρό αυτοκίνητο στα αντίστοιχα χρήματα, μάλιστα είχα ανοίξει θέμα κι εδώ, και είχα καταλήξει τότε στο Baleno. Μου φαίνεται πως είναι από τα πιο ολοκληρωμένα, με πολύ καλούς χώρους. Το Κόρσα θα έτρωγε Χ από εμένα λόγω κατανάλωσης. Απαράδεκτα υψηλή για το 2019 και δεδομένων των κυβικών του. Πριν κάνα μήνα η Hyundai είχε από τα καλύτερα επιτόκια, εάν ανέβηκε τώρα δεν ξέρω. Το Φιέστα είναι πολύ καλή επιλογή. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από magnam
Ola150 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, magnam είπε Έψαχνα κι εγώ πριν λίγο καιρό αυτοκίνητο στα αντίστοιχα χρήματα, μάλιστα είχα ανοίξει θέμα κι εδώ, και είχα καταλήξει τότε στο Baleno. Μου φαίνεται πως είναι από τα πιο ολοκληρωμένα, με πολύ καλούς χώρους. Το Κόρσα θα έτρωγε Χ από εμένα λόγω κατανάλωσης. Απαράδεκτα υψηλή για το 2019 και δεδομένων των κυβικών του. Πριν κάνα μήνα η Hyundai είχε από τα καλύτερα επιτόκια, εάν ανέβηκε τώρα δεν ξέρω. Το Φιέστα είναι πολύ καλή επιλογή. Κυβικά κατανάλωση; Ζημιές ανταλλακτικά;
terry308 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Ola150 είπε Επίσης δεν ανέφερα ότι θα κάνω περίπου 1000 χιλιόμετρα το μήνα μόνο για τη δουλειά μουYaris αλλά με την τιμή της βενζίνης θα πάω μέσα 😂 Σε ποια περιοχή μένεις ; Στα χρήματα αυτά μπορείς να δεις και τα αυτοκινητα με φυσικό αεριο αν εχεις πρατήρια κοντά σου Το δικό μου ibiza το πήρα με 30% προκαταβολή και 48 δόσεις με 3,9% επιτόκιο
Ola150 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Σε ποια περιοχή μένεις ; Στα χρήματα αυτά μπορείς να δεις και τα αυτοκινητα με φυσικό αεριο αν εχεις πρατήρια κοντά σου Το δικό μου ibiza το πήρα με 30% προκαταβολή και 48 δόσεις με 3,9% επιτόκιο Τώρα είμαι στο κέντρο αλλά μπορεί να μετακομίσω και γενικότερα στα μεγάλα ταξίδια δεν ξέρω αν θα πετυχαίνω πρατήρια φυσικού αερίου
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Ola150 είπε Το Χ που έφαγε το Hyundai, γιατί το έφαγε; Επίσης δεν ανέφερα ότι θα κάνω περίπου 1000 χιλιόμετρα το μήνα μόνο για τη δουλειά μου, οπότε δεν ξέρω αν με συμφέρει να πάρω πάνω από 1200-1300 κυβικά. Γιατί κοίταξα και εγώ για Yaris αλλά με την τιμή της βενζίνης θα πάω μέσα 😂 Γιατί στα ίδια χρήματα έχει πολυ φτωχό εξοπλισμό σε σχέση με τα αλλά 2. Για την βενζίνη μην κοιτάς κυβικά αλλά κατανάλωση. Ο 1500αρις είναι καινούργιο μοτέρ αντίστοιχο με το το 1500αρι του γκρουπ. Το μέλλον για τα μοτέρ βενζίνης
Volgin Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, elise είπε τα εσοδα σου ειναι 1.000 το μηνα και θα παρεις δανειο 10.000 ευρω για μια λαμαρινα; κανενας σε αυτη τη χωρα δεν εχει μαθει απο τα λαθη του παρελθοντος; Ό,τι να'ναι πραγματικά. Εντωμεταξύ, διαθέτει 5-7 χιλιάδες, υποθέτω μετρητά τα έχει για να το λέει, και δεν πάει να πάρει ένα αξιοπρεπέστατο μεταχειρισμένο, αλλά θέλει να βάλει βραχνά στο κεφάλι του για πόσα χρόνια, ώστε να έχει το "καινούριο". Φίλε TS, ούτε σε ξέρω, ούτε και με ενδιαφέρει πρακτικά τί θα κάνεις, κουβέντα να γίνεται απλώς, δεν αξίζει το καινούριο με τον μισθό που παίρνεις γιατί δεσμεύεις δυσανάλογα μεγάλο μέρος του εισοδήματός σου στην αποπληρωμή της δόσης. Τέτοιο δάνειο, δεν πέφτει κάτω από τα 250 ευρώ τον μήνα δόση. Για ποιό λόγο να ρίξεις το βιωτικό σου επίπεδο 25%? Για ένα αμάξι που θα χάσει ραγδαία την αξία του σε 5 χρόνια από σήμερα (ειδικά στα μη εμπορικά που κοιτάς)? 2 2 1
Ola150 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, Volgin είπε Ό,τι να'ναι πραγματικά. Εντωμεταξύ, διαθέτει 5-7 χιλιάδες, υποθέτω μετρητά τα έχει για να το λέει, και δεν πάει να πάρει ένα αξιοπρεπέστατο μεταχειρισμένο, αλλά θέλει να βάλει βραχνά στο κεφάλι του για πόσα χρόνια, ώστε να έχει το "καινούριο". Φίλε TS, ούτε σε ξέρω, ούτε και με ενδιαφέρει πρακτικά τί θα κάνεις, κουβέντα να γίνεται απλώς, δεν αξίζει το καινούριο με τον μισθό που παίρνεις γιατί δεσμεύεις δυσανάλογα μεγάλο μέρος του εισοδήματός σου στην αποπληρωμή της δόσης. Τέτοιο δάνειο, δεν πέφτει κάτω από τα 250 ευρώ τον μήνα δόση. Για ποιό λόγο να ρίξεις το βιωτικό σου επίπεδο 25%? Για ένα αμάξι που θα χάσει ραγδαία την αξία του σε 5 χρόνια από σήμερα (ειδικά στα μη εμπορικά που κοιτάς)? Γιατι δε ξέρω τι θα πετύχω στη λοταρία των μεταχειρισμένων. Σε μάντρες όλα είναι με γυρισμένα χιλιόμετρα, (εκτός κι αν όλοι πχ έτυχε να έχουν πχ 76 χιλιάδες χιλιόμετρα στα αυτοκίνητα τους) οι ιδιώτες ζητάνε σχεδόν λεφτά καινούριου σε αμάξια 8-9 ετών. Τουλάχιστον αυτά που είδα στο car, οπότε προτιμώ να έχω έναν βραχνά παραπάνω, έχοντας βέβαια σαν έξτρα τα 5 χρόνια εγγύηση/σέρβις/οδική βοήθεια που λένε οι αντιπροσωπείες. Δεν ξέρω εν τέλει που θα καταλήξω, σε μεταχειρισμένο ή καινούριο. 6
6xXx6 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ρίξε μία ματιά Καί στο Ignis γύρο στο 13αρι θά σού βγεί από 0 προκαταβολή σέ αυτά τα χρήματα έχει τά περισσότερα έξτρα στην αγορά θερμένομενα καθίσματα οθόνη με Android auto ζάντες αλουμινίου κτπ κτπ Προσωπικά με βόλεψε πολύ σάν αυτοκίνητο Καί με καταναλώσει 5.2 στα 100χλμ Ρεάλ όχι στα χαρτιά Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από 6xXx6 2
stefan123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Έχω ακούσει καλά λόγια από 2-3 γνωστούς μου για τον Χιώτη στο Μαρούσι..Ο λόγος που οι ιδιώτες τα κοπανάνε στο κεφάλι τα μεταχειρισμένα που δίνουν είναι ότι μετά το 2012 δεν υπάρχουν πολλά οπότε τα μοσχοπουλανε....Εγώ πάντως θα έπαιρνα μόνο με μετρητά από ιδιώτη που θα μου γέμιζε το μάτι και θα με ικανοποιούσε στην τιμή...
gia_nnis Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, xgol είπε Υποκειμενικα μπορει να μη σου αρεσει, ασχημο ομως αντικειμενικα δεν είναι. Μια χαρα τρώγεται.. Απλα λιγο ο κωλος δεν μου αρεσει.. κατι με τα φαναρια δεν παει καλα..
karaLRS Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Ola150 είπε Μου είχαν πει πως βγάζει ακριβές βλάβες και έχει ακριβά ανταλλακτικά, αν ωστόσο έχεις fiesta και μπορείς να μου πεις από πρώτο χέρι θα το εκτιμούσα. Και ένας ξάδερφος μου μηχανικός μου είχε πει καλύτερα να το αποφύγω. Η αλήθεια είναι πως το 8% είναι δυνατό οπότε παίζει κι αυτό το ρόλο του. η αντιπροσωπεία σου δίνει 8 (οκτώ) χρόνια εγγύηση. Υπάρχει κάτι καλύτερο;
minus_gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Ενα χρόνο πριν μία από τα ίδια και εγώ. Αρχικά να πώ οτι έχεις πάρα πολλά πιθανά αυτοκίνητα. Ναι οκ καταλαβαίνω οτι μέσα στα κριτήρια είναι και η χρηματοδότηση αλλά και παλι πρέπει να τα περιορίσεις. Έχεις κάνει βέβαια εναν διαχωρισμό αλλά μάλλον για άλλους λόγους (πχ δεν είδα γαλλικά). 1.Αρχικά κοιτάς τη σωστή κατηγορία? Εννοώ τα μικρομεσαία σου κάνουν; Το οτι "ναι αλλα μέχρι εκει με παίρνει οικονομικά" δεν είναι λογος. Ειδικά για καινουργιο. 2.Σε αυτή τη κατηγορια πές οτι ειναι σωστή, θές πορτ μπαγκαζ? Θές χώρους? Θές προτεραιότητα στους χώρους? Θες λίγο από όλα αλλά κάπου να ειναι κορυφή πχ αξιοπιστία? 3.Πόσα απο αυτά έχεις οδηγήσει. 4.Πότε το θές το αμάξι Τέλος να πώ οτι η εργοσταστιακή εγγύηση είναι ενας λόγος που παίρνεις καινούργιο αλλά και ενας λόγος να ανεβαίνει το κόστος συντήρησης κατακόρυφα γιατί πρέπει να το πηγαίνεις αντιπροσωπεία. Για τη συζήτηση "παντού μπορείς να το πάς γιατί υπάρχει οδηγία κτλ" να πώ οτι δεν ξερω αν θες να εμπλακείς αν-κουφια ή ώρα-σου σκασει κατι και δεν το είχες παει αντιπροσωπεία.
ritchie77 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Πιθανολογώ ότι είσαι σχετικα νεος οδηγος. Και θελεις να παρεις και καινουριο αυτοκινητο, να το χρωστας και να το αφηνεις και εξω στο δρομο? Κοιτα καλυτερα για μτχ https://www.car.gr/17313606-nissan-micra-1-2-80ps
toyo73 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, 6xXx6 είπε Ρίξε μία ματιά Καί στο Ignis γύρο στο 13αρι θά σού βγεί από 0 προκαταβολή σέ αυτά τα χρήματα έχει τά περισσότερα έξτρα στην αγορά θερμένομενα καθίσματα οθόνη με Android auto ζάντες αλουμινίου κτπ κτπ Προσωπικά με βόλεψε πολύ σάν αυτοκίνητο Καί με καταναλώσει 5.2 στα 100χλμ Ρεάλ όχι στα χαρτιά 13 χιλιαρικα;Οτι πιο ασχημο(καθαρα προσωπικη αποψη) κυκλοφορει σημερα στους δρομους.Ειδικα απο πισω γελαω.O αντικαταστατης του multipla. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ritchie77 είπε Πιθανολογώ ότι είσαι σχετικα νεος οδηγος. Και θελεις να παρεις και καινουριο αυτοκινητο, να το χρωστας και να το αφηνεις και εξω στο δρομο? Κοιτα καλυτερα για μτχ https://www.car.gr/17313606-nissan-micra-1-2-80ps Αυτό να θέλετε να κάνετε κουμάντο στη τσέπη του άλλου, καινούργιο συγκεκριμένο ρώτησε ο άνθρωπος. Και μέσα σε όλα του βάζεις αγγελία στο car με νούμερο 17xxxx ..Δηλαδή τόσο ευκαιρία που δεν το έχει πάρει μήνες τωρα κανένας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα