Ola150 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, ακόμη και τώρα δεν ξέρω τι θα αποφασίσω μιας και όλο αλλάζω άποψη, παίρνω πολλές γνώμες κλπ και στο τέλος καταλήγω στο τίποτα. Επειδή μέχρι στιγμής δεν έκατσε κάποιο καλό μεταχειρισμένο και όσο πιο πολύ τα κοιτάω τόσο πιο πολύ τα φοβάμαι, σκέφτομαι για καινούριο. Πιστεύω ότι οι επιλογές μου είναι τα μικρομεσαία ή μικρά, δεν ξέρω πώς τα χαρακτηρίζουν, Opel Corsa, Hyundai i20 και Kia Rio. Όλα σε κυβικά 1200-1300. Θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπείες να να δω αν έχουν κάποια προσφορά, υπάρχει περίπτωση κάποια αντιπροσωπεία να δώσει καλύτερη προσφορά από κάποια άλλη; Λογικά θα πάω σε εκδόσεις όπου έχουν το κάτι παραπάνω, πχ συναγερμό, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα κλπ. Άρα μιλάμε από 10-15 χιλιάρικα ποσό που δεν διαθέτω αυτή τη στιγμή (5-7Κ ευρώ) οπότε μιλάμε για δάνειο/χρηματοδότηση ~10Κ€ και κάτω. Η δουλειά μου, μου επιτρέπει να πάρω υποθέτω δάνειο ή να κάνω την χρηματοδότηση. (~1000 ευρώ το μήνα καθαρά) Ανάμεσα σε αυτά τα τρία τι θα προτείνατε; Όλα καινούρια και τελευταίες εκδόσεις.
gia_nnis Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Ola150 είπε Καλησπέρα, ακόμη και τώρα δεν ξέρω τι θα αποφασίσω μιας και όλο αλλάζω άποψη, παίρνω πολλές γνώμες κλπ και στο τέλος καταλήγω στο τίποτα. Επειδή μέχρι στιγμής δεν έκατσε κάποιο καλό μεταχειρισμένο και όσο πιο πολύ τα κοιτάω τόσο πιο πολύ τα φοβάμαι, σκέφτομαι για καινούριο. Πιστεύω ότι οι επιλογές μου είναι τα μικρομεσαία ή μικρά, δεν ξέρω πώς τα χαρακτηρίζουν, Opel Corsa, Hyundai i20 και Kia Rio. Όλα σε κυβικά 1200-1300. Θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπείες να να δω αν έχουν κάποια προσφορά, υπάρχει περίπτωση κάποια αντιπροσωπεία να δώσει καλύτερη προσφορά από κάποια άλλη; Λογικά θα πάω σε εκδόσεις όπου έχουν το κάτι παραπάνω, πχ συναγερμό, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα κλπ. Άρα μιλάμε από 10-15 χιλιάρικα ποσό που δεν διαθέτω αυτή τη στιγμή (5-7Κ ευρώ) οπότε μιλάμε για δάνειο/χρηματοδότηση ~10Κ€ και κάτω. Η δουλειά μου, μου επιτρέπει να πάρω υποθέτω δάνειο ή να κάνω την χρηματοδότηση. (~1000 ευρώ το μήνα καθαρά) Ανάμεσα σε αυτά τα τρία τι θα προτείνατε; Όλα καινούρια και τελευταίες εκδόσεις. 1)Αν παρεις καινουργιο υπαρχει εστω πυλωτη? Στην δουλεια σου υπαρχει παρκιν? 2)Απο τη στιγμη που θα δωσεις μετρητα 7000ευρω θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον αλλα 10000ευρω στην ακρη! Αμα δεν πληρεις τα παραπανω κρατα αυτο που εχεις..!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Επειδή έκανα παρόμοια έρευνα για τον πεθερό μου , φανατικό Japan και σε budget 14.000 είχε 3 επιλογές όλα με μεταλλικό χρώμα, πινακίδες κλπ δηλαδή με το κλειδί στο χέρι. 1. Swift 1.2 90hp gl+ 13.600€ 2. I20 1.2 84hp premium? (Έφαγε γρήγορο Χ) 3. Yaris active 1.5 111hp 14.100€ Στα + του swift τα 7 χρόνια εγγύηση οι 16αρες και το made in Japan Πήρε όμως το Toyota για το μοτέρ και το safety pack
elise Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 τα εσοδα σου ειναι 1.000 το μηνα και θα παρεις δανειο 10.000 ευρω για μια λαμαρινα; κανενας σε αυτη τη χωρα δεν εχει μαθει απο τα λαθη του παρελθοντος; 1 1 1
karaLRS Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 από την στιγμή που θα βάλεις δόσεις πήγαινε να δεις και το fiesta αφού το πολύ μικρό επιτόκιο θα σου γλυτώσει 1500€ σε σχέση με τα 8% που δίνει η huyndai 1
toyo73 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, amagawd είπε Επειδή έκανα παρόμοια έρευνα για τον πεθερό μου , φανατικό Japan και σε budget 14.000 είχε 3 επιλογές όλα με μεταλλικό χρώμα, πινακίδες κλπ δηλαδή με το κλειδί στο χέρι. 1. Swift 1.2 90hp gl+ 13.600€ 2. I20 1.2 84hp premium? (Έφαγε γρήγορο Χ) 3. Yaris active 1.5 111hp 14.100€ Στα + του swift τα 7 χρόνια εγγύηση οι 16αρες και το made in Japan Πήρε όμως το Toyota για το μοτέρ και το safety pack Το swift θεωρο ασχημο και το ignis κακασχημο.Το προηγουμενο μου αρεσε παρα πολυ, ειδικα η sport εκδοση με τις 17αρες. Θεωρω καλα εκανε η πεθερος σου.Οχι που πηρε toyota αλλα που εφυγε απο την κακομυρια των μικρων κυβικων 1.0- 1.2 -1.3.
The_Judas Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, elise είπε τα εσοδα σου ειναι 1.000 το μηνα και θα παρεις δανειο 10.000 ευρω για μια λαμαρινα; κανενας σε αυτη τη χωρα δεν εχει μαθει απο τα λαθη του παρελθοντος; Δεν παίρνει mercedes ή audi. Ενα απλό αμάξι για να κάνει τη δουλειά του παίρνει ο άνθρωπος. 12
Kapetanakos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, Ola150 είπε Καλησπέρα, ακόμη και τώρα δεν ξέρω τι θα αποφασίσω μιας και όλο αλλάζω άποψη, παίρνω πολλές γνώμες κλπ και στο τέλος καταλήγω στο τίποτα. Επειδή μέχρι στιγμής δεν έκατσε κάποιο καλό μεταχειρισμένο και όσο πιο πολύ τα κοιτάω τόσο πιο πολύ τα φοβάμαι, σκέφτομαι για καινούριο. Πιστεύω ότι οι επιλογές μου είναι τα μικρομεσαία ή μικρά, δεν ξέρω πώς τα χαρακτηρίζουν, Opel Corsa, Hyundai i20 και Kia Rio. Όλα σε κυβικά 1200-1300. Θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπείες να να δω αν έχουν κάποια προσφορά, υπάρχει περίπτωση κάποια αντιπροσωπεία να δώσει καλύτερη προσφορά από κάποια άλλη; Λογικά θα πάω σε εκδόσεις όπου έχουν το κάτι παραπάνω, πχ συναγερμό, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα κλπ. Άρα μιλάμε από 10-15 χιλιάρικα ποσό που δεν διαθέτω αυτή τη στιγμή (5-7Κ ευρώ) οπότε μιλάμε για δάνειο/χρηματοδότηση ~10Κ€ και κάτω. Η δουλειά μου, μου επιτρέπει να πάρω υποθέτω δάνειο ή να κάνω την χρηματοδότηση. (~1000 ευρώ το μήνα καθαρά) Ανάμεσα σε αυτά τα τρία τι θα προτείνατε; Όλα καινούρια και τελευταίες εκδόσεις. λοιπον πιστευω να σε βοηθησω πριν καμια εβδομαδα εδωσα προκαταβολη για το καινουργιο space star, εδωσα προκαταβολη 5.000 και τα υπολοιπα ατοκα για 5 χρονια. ειναι ιαπωνεζικο, αξιοπιστο και οικονομικο +5χρονια εγγυηση και 5χρονια οδικη δωρεαν.εγω πηρα τν απλη εκδοση γιατι ημουν ζορισμενος στα λεφτα.
Thanos1921 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 https://www.car.gr/20531684-opel-corsa-120-years-edition-lpg-1-4-90ps 5 χρόνια εγγύηση, 6.5€ καύσιμο ανά 100km. Αν δεν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση, υπάρχει και αυτό με διπλάσιο κόστος κίνησης. https://www.car.gr/19513549-opel-corsa-innovation-1-400-turbo-100-hp
tsofras Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, elise είπε τα εσοδα σου ειναι 1.000 το μηνα και θα παρεις δανειο 10.000 ευρω για μια λαμαρινα; κανενας σε αυτη τη χωρα δεν εχει μαθει απο τα λαθη του παρελθοντος; Δηλαδή που είναι το τραγικό να βάλει 250ε δάνειο για μία 4ετία 5
Ola150 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Hyundai Συμφωνώ αλλά με ποια κριτήρια;😱 10 ώρες πριν, xgol είπε Suzuki swift Δεν μου αρέσει καθόλου οπτικά να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω καθόλου αν οι βλάβες/ανταλλακτικά είναι φθηνά ή όχι. 9 ώρες πριν, Tenshi είπε Ας ξεκινήσουμε πρώτα με την χρηματοδότηση... Δηλαδή; 8 ώρες πριν, gia_nnis είπε 1)Αν παρεις καινουργιο υπαρχει εστω πυλωτη? Στην δουλεια σου υπαρχει παρκιν? 2)Απο τη στιγμη που θα δωσεις μετρητα 7000ευρω θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον αλλα 10000ευρω στην ακρη! Αμα δεν πληρεις τα παραπανω κρατα αυτο που εχεις..! Στο σπίτι που μένω τώρα όχι δεν υπάρχει πυλωτή, στη δουλειά ωστόσο υπάρχει υπαίθριο πάρκινγκ. Δυστυχώς πρέπει να το αλλάξω αυτό που έχω τώρα. 3 ώρες πριν, amagawd είπε Επειδή έκανα παρόμοια έρευνα για τον πεθερό μου , φανατικό Japan και σε budget 14.000 είχε 3 επιλογές όλα με μεταλλικό χρώμα, πινακίδες κλπ δηλαδή με το κλειδί στο χέρι. 1. Swift 1.2 90hp gl+ 13.600€ 2. I20 1.2 84hp premium? (Έφαγε γρήγορο Χ) 3. Yaris active 1.5 111hp 14.100€ Στα + του swift τα 7 χρόνια εγγύηση οι 16αρες και το made in Japan Πήρε όμως το Toyota για το μοτέρ και το safety pack Το Χ που έφαγε το Hyundai, γιατί το έφαγε; Επίσης δεν ανέφερα ότι θα κάνω περίπου 1000 χιλιόμετρα το μήνα μόνο για τη δουλειά μου, οπότε δεν ξέρω αν με συμφέρει να πάρω πάνω από 1200-1300 κυβικά. Γιατί κοίταξα και εγώ για Yaris αλλά με την τιμή της βενζίνης θα πάω μέσα 😂 3 ώρες πριν, elise είπε τα εσοδα σου ειναι 1.000 το μηνα και θα παρεις δανειο 10.000 ευρω για μια λαμαρινα; κανενας σε αυτη τη χωρα δεν εχει μαθει απο τα λαθη του παρελθοντος; Μπορεί να είμαι και λάθος αλλά αν δεν χάσω την δουλειά μου, μπορώ άνετα να πληρώνω δόσεις μέχρι και 300 ευρώ το μήνα, άρα 3 χιλιάρικα τον χρόνο, που λογικά θα είναι πιο μικρή η δόση και λίγο παραπάνω ο χρόνος αποπληρωμής. Το θέμα είναι πως και την δουλειά μου να χάσω ξέρω πως υπάρχει δουλειά των 800 ευρώ καθαρά όπου μπορώ να πάω να δουλέψω, όπου θα μειώσω και τα έξοδα μου απλά θα δουλέψω περισσότερες ώρες. 3 ώρες πριν, karaLRS είπε από την στιγμή που θα βάλεις δόσεις πήγαινε να δεις και το fiesta αφού το πολύ μικρό επιτόκιο θα σου γλυτώσει 1500€ σε σχέση με τα 8% που δίνει η huyndai Μου είχαν πει πως βγάζει ακριβές βλάβες και έχει ακριβά ανταλλακτικά, αν ωστόσο έχεις fiesta και μπορείς να μου πεις από πρώτο χέρι θα το εκτιμούσα. Και ένας ξάδερφος μου μηχανικός μου είχε πει καλύτερα να το αποφύγω. Η αλήθεια είναι πως το 8% είναι δυνατό οπότε παίζει κι αυτό το ρόλο του. 3 ώρες πριν, toyo73 είπε Το swift θεωρο ασχημο και το ignis κακασχημο.Το προηγουμενο μου αρεσε παρα πολυ, ειδικα η sport εκδοση με τις 17αρες. Θεωρω καλα εκανε η πεθερος σου.Οχι που πηρε toyota αλλα που εφυγε απο την κακομυρια των μικρων κυβικων 1.0- 1.2 -1.3. Ούτε εμένα μου αρέσει το swift. Για τα cc απάντησα και στον φίλο πιο πάνω πώς κάνω τουλάχιστον 1000 χιλιόμετρα τον μήνα μόνο για την δουλειά. Οκ αποφεύγω μετέπειτα να πάρω αυτοκίνητο αλλά και πάλι είναι αρκετά χιλιόμετρα με βενζίνη που όσο πάει και ανεβαίνει. 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Δεν παίρνει mercedes ή audi. Ενα απλό αμάξι για να κάνει τη δουλειά του παίρνει ο άνθρωπος. + 1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε λοιπον πιστευω να σε βοηθησω πριν καμια εβδομαδα εδωσα προκαταβολη για το καινουργιο space star, εδωσα προκαταβολη 5.000 και τα υπολοιπα ατοκα για 5 χρονια. ειναι ιαπωνεζικο, αξιοπιστο και οικονομικο +5χρονια εγγυηση και 5χρονια οδικη δωρεαν.εγω πηρα τν απλη εκδοση γιατι ημουν ζορισμενος στα λεφτα. Από βλάβες και ανταλλακτικά έψαξες; Για να πάρω μια ιδέα; 1 ώρα πριν, Thanos1921 είπε https://www.car.gr/20531684-opel-corsa-120-years-edition-lpg-1-4-90ps 5 χρόνια εγγύηση, 6.5€ καύσιμο ανά 100km. Αν δεν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση, υπάρχει και αυτό με διπλάσιο κόστος κίνησης. https://www.car.gr/19513549-opel-corsa-innovation-1-400-turbo-100-hp Δεν έχω ιδέα από αέριο και το "φοβάμαι" κατά τα άλλα δεν μου φαίνεται κακή ιδέα. 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Δηλαδή που είναι το τραγικό να βάλει 250ε δάνειο για μία 4ετία I dunno.
xgol Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Ola150 είπε Συμφωνώ αλλά με ποια κριτήρια;😱 Δεν μου αρέσει καθόλου οπτικά να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω καθόλου αν οι βλάβες/ανταλλακτικά είναι φθηνά ή όχι. Δηλαδή; Στο σπίτι που μένω τώρα όχι δεν υπάρχει πυλωτή, στη δουλειά ωστόσο υπάρχει υπαίθριο πάρκινγκ. Δυστυχώς πρέπει να το αλλάξω αυτό που έχω τώρα. Το Χ που έφαγε το Hyundai, γιατί το έφαγε; Επίσης δεν ανέφερα ότι θα κάνω περίπου 1000 χιλιόμετρα το μήνα μόνο για τη δουλειά μου, οπότε δεν ξέρω αν με συμφέρει να πάρω πάνω από 1200-1300 κυβικά. Γιατί κοίταξα και εγώ για Yaris αλλά με την τιμή της βενζίνης θα πάω μέσα 😂 Μπορεί να είμαι και λάθος αλλά αν δεν χάσω την δουλειά μου, μπορώ άνετα να πληρώνω δόσεις μέχρι και 300 ευρώ το μήνα, άρα 3 χιλιάρικα τον χρόνο, που λογικά θα είναι πιο μικρή η δόση και λίγο παραπάνω ο χρόνος αποπληρωμής. Το θέμα είναι πως και την δουλειά μου να χάσω ξέρω πως υπάρχει δουλειά των 800 ευρώ καθαρά όπου μπορώ να πάω να δουλέψω, όπου θα μειώσω και τα έξοδα μου απλά θα δουλέψω περισσότερες ώρες. Μου είχαν πει πως βγάζει ακριβές βλάβες και έχει ακριβά ανταλλακτικά, αν ωστόσο έχεις fiesta και μπορείς να μου πεις από πρώτο χέρι θα το εκτιμούσα. Και ένας ξάδερφος μου μηχανικός μου είχε πει καλύτερα να το αποφύγω. Η αλήθεια είναι πως το 8% είναι δυνατό οπότε παίζει κι αυτό το ρόλο του. Ούτε εμένα μου αρέσει το swift. Για τα cc απάντησα και στον φίλο πιο πάνω πώς κάνω τουλάχιστον 1000 χιλιόμετρα τον μήνα μόνο για την δουλειά. Οκ αποφεύγω μετέπειτα να πάρω αυτοκίνητο αλλά και πάλι είναι αρκετά χιλιόμετρα με βενζίνη που όσο πάει και ανεβαίνει. + Από βλάβες και ανταλλακτικά έψαξες; Για να πάρω μια ιδέα; Δεν έχω ιδέα από αέριο και το "φοβάμαι" κατά τα άλλα δεν μου φαίνεται κακή ιδέα. I dunno. Υποκειμενικα μπορει να μη σου αρεσει, ασχημο ομως αντικειμενικα δεν είναι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα