Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα λαπτοπ με Windows 10 επειδή κάνει ενημερώσεις από το ίντερνετ μου πετάει κάποια προγράμματα και πρέπει να παίρνω τον τεχνικό συνέχεια για να μου τα φτιάχνει αν το αφήσω ανοιχτό και κλείνω μόνο την οθόνη θα έχω κάποιο πρόβλημα μελλοντικά; 

Δημοσ.

Κάνει ενημερώσεις και σου πετάει προγράμματα τι εννοεις; σου σβήνει πχ το google chrome; μήπως να αλλάξεις τεχνικό, γιατί πολύ ύποπτο μου ακούγεται αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως εννοει οτι ο τεχνικος μπαινει "απομακρυσμενα" στο μηχανημα της και της διορθωνει πραγματα για αυτο και θελει να αφηνει το λαπτοπ ανοιχτο και να κλεινει μονο την οθονη ?
Οχι δεν χαλαει το λαπτοπ αν το κανεις αυτο...εχω αφησει μηχανηματα ανοιχτα για μερες και απλα εκλεινα την οθονη...

Αλλα προσωπικο τεχνικο δεν εχω ξανα-ακουσει και δουλευα αρκετα χρονια στο εν λογω επαγγελμα...πως λεμε δηλ personal trainer..personal technician :) Εκτος και αν ο "τεχνικος" εχει αλλους σκοπους ;);) 

ΥΓ :Και στην τελικη γιατι δεν ρωτας τον τεχνικο αν υπαρξει προβλημα αφηνοντας το μηχανημα ανοιχτο? :)

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
12 ώρες πριν, rayven18 είπε

Κάνει ενημερώσεις και σου πετάει προγράμματα τι εννοεις; σου σβήνει πχ το google chrome; μήπως να αλλάξεις τεχνικό, γιατί πολύ ύποπτο μου ακούγεται αυτό 

Μου πετάει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που έχω για αυτοκίνητα 

Δημοσ.
Just now, Μαρία2009 said:

Μου πετάει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που έχω για αυτοκίνητα 

Εάν έχεις κάποιο antivirus που στο έβαλε ο τεχνικός, ή απλά έχει μόνο το antivirus των windows (windows defender), μπορεί να το βλέπει σαν ιό και να το σβήνει, ειδικά σε ορισμένα παλιά προγράμματα για συνεργεία αυτοκινήτων διαγνωστικά κλπ το έχω συναντήσει να το θεωρούν ιο, ενω προφανως και δεν είναι. Αλλιώς εαν δεν το βρίσκει antivirus να το σβήσει, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σβήνετε διαφορετικά απο μόνο του, χωρίς να κάνεις κάποια επαναφορά συστήματος η να το σβήσεις εσύ. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rayven18 είπε

Εάν έχεις κάποιο antivirus που στο έβαλε ο τεχνικός, ή απλά έχει μόνο το antivirus των windows (windows defender), μπορεί να το βλέπει σαν ιό και να το σβήνει, ειδικά σε ορισμένα παλιά προγράμματα για συνεργεία αυτοκινήτων διαγνωστικά κλπ το έχω συναντήσει να το θεωρούν ιο, ενω προφανως και δεν είναι. Αλλιώς εαν δεν το βρίσκει antivirus να το σβήσει, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σβήνετε διαφορετικά απο μόνο του, χωρίς να κάνεις κάποια επαναφορά συστήματος η να το σβήσεις εσύ. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα

Έχει τα antivirus των Windows. Όταν πάω να κάνω απερνεγοποιηση του υπολογιστή μου βγάζει ενημερωσεις τερματισμός και όταν το ανοίγω την άλλη μέρα δεν μπορώ να μπω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μου λέει ενημέρωση λογισμικού 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rayven18 είπε

τα 10αρια σε μεγάλες αναβαθμίσεις (πχ απο 1709 στην επομενη) σβήνουν προγράμματα απο μόνα τους (ιδιαίτερα αν ειναι σπασμένα), τώρα το γιατί το κάνουν αυτό μονο η ΜΣ ξέρει. Κοινώς είναι γνωστό φαινόμενο το συγκεκριμένο

1 λεπτό πριν, Μαρία2009 είπε

Έχει τα antivirus των Windows. Όταν πάω να κάνω απερνεγοποιηση του υπολογιστή μου βγάζει ενημερωσεις τερματισμός και όταν το ανοίγω την άλλη μέρα δεν μπορώ να μπω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μου λέει ενημέρωση λογισμικού 

εμ δεν τα γράφεις όλα, αυτό που αναφέρεις μάλλον έχει να κάνει οτι το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς ΔΕΝ είναι συμβατό με την εκδοση των 10 που μπαίνει μετά την ενημέρωση. Λογικά ο τεχνικός σου περνάει την προηγούμενη εκδοση των 10 αλλα με το που μπει το λαπτοπ στο ιντερνετ ψάχνει για ενημερώσεις.

Δυστυχώς στα 10αρια ενημερώσεις δεν μπορείς να κόψεις παρα μόνο για 6 μήνες, αναγκαστικά θα τις περάσει.

Αν δεν ειναι για επιχείρηση το πρόγραμμα βγάζεις τα 10αρια και πας στα 7 (η στα 8.1) όπου υπάρχουν drivers.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

τα 10αρια σε μεγάλες αναβαθμίσεις (πχ απο 1709 στην επομενη) σβήνουν προγράμματα απο μόνα τους (ιδιαίτερα αν ειναι σπασμένα), τώρα το γιατί το κάνουν αυτό μονο η ΜΣ ξέρει. Κοινώς είναι γνωστό φαινόμενο το συγκεκριμένο

εμ δεν τα γράφεις όλα, αυτό που αναφέρεις μάλλον έχει να κάνει οτι το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς ΔΕΝ είναι συμβατό με την εκδοση των 10 που μπαίνει μετά την ενημέρωση. Λογικά ο τεχνικός σου περνάει την προηγούμενη εκδοση των 10 αλλα με το που μπει το λαπτοπ στο ιντερνετ ψάχνει για ενημερώσεις.

Δυστυχώς στα 10αρια ενημερώσεις δεν μπορείς να κόψεις παρα μόνο για 6 μήνες, αναγκαστικά θα τις περάσει.

Αν δεν ειναι για επιχείρηση το πρόγραμμα βγάζεις τα 10αρια και πας στα 7 (η στα 8.1) όπου υπάρχουν drivers.

Δυστυχώς είναι της δουλειάς αυτό το λαπτοπ δώσαμε ένα κάρο λεφτά να το περουμε και μες στο πρόβλημα είμαστε. Αν το αφήσω ανοιχτό και όταν μου βγάζει το μήνυμα για ενημέρωση πατάω άκυρο δεν θα παρατείνω λίγο το χρόνο των ενημερώσεων; 

Δημοσ.

τα 10αρια εχουν και χρονοδιάγραμμα ενημερώσεων, δεν ξερω αν μπορεις να το απενεργοποιήσεις πλήρως. Και ανοιχτό να το αφήσεις μπορεί το βράδυ να κανει ρισταρτ για να περάσει τις ενημερώσεις. Το να μην μπαίνει ο φορητός στο ιντερνετ δεν γίνεται; δεν μπορώ να σκεφτώ αλλη λυση(πλην του να πάρετε το πρόγραμμα για τη νεοτερη εκδοση των 10 αν εχει βγει)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε

τα 10αρια εχουν και χρονοδιάγραμμα ενημερώσεων, δεν ξερω αν μπορεις να το απενεργοποιήσεις πλήρως. Και ανοιχτό να το αφήσεις μπορεί το βράδυ να κανει ρισταρτ για να περάσει τις ενημερώσεις. Το να μην μπαίνει ο φορητός στο ιντερνετ δεν γίνεται; δεν μπορώ να σκεφτώ αλλη λυση(πλην του να πάρετε το πρόγραμμα για τη νεοτερη εκδοση των 10 αν εχει βγει)

Όχι δεν γίνεται να μην μπαίνει στο ίντερνετ γιατί πλέον οι παραγγελίες γίνονται online. Μάλλον θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρω και άλλο ένα λαπτοπ για να μπαίνω ίντερνετ και αυτό να το αφήσω μόνο για τις διαγνώσεις 

Δημοσ.

Μπορεις με διαφορα προγραμματα: να αναβαλεις τα windows update,
αναλογα με την εκδοση που εχεις μπορει να ειναι ευκολο η δυσκολο...
-προσεχε, δεν μιλαμε τωρα για "σπαστηρια", οπου εκει και αν γινεται!

https://linustechtips.com/main/blogs/entry/1474-eleven-different-ways-to-disable-windows-update-in-windows-10-updated-march-2019/
^^ S.O.S.: δεν σου λεω με αυτο να προσπαθησεις να κανεις τα παραπανω
αφησε τα για να τα δει και κανει ο τεχνικος (που λογικα θα τα γνωριζει)

Οποτε βασικα χρειαζεσαι αυτο, οπως και να αποκλεισεις απο πιθανη
(antivirus?) διαγραφη: το προγραμμα/μματα που χρειαζεστε να εχετε

..
Εκτος απο τα προγραμματα που ηδη αναφερονται στο link,
ορισμενα επιπλεον για windows update βρισκονται & εδω:
https://www.majorgeeks.com/mg/sortdate/windows_update.html

Δημοσ.

Βρε παιδιά καλά μου τα λέτε αλλά για μένα όλα αυτά είναι κινέζικα και δεν μπορώ να τα κάνω θα το πω στον τεχνικό μήπως μπορέσει και κάνει κάτι αυτός σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας 

Δημοσ.

Δεν τιθεται -καθολου ομως!- θεμα..."μηπως μπορεσει!". Και αν δεν στο εχει ηδη κανει,
🤨
ειναι ισως γιατι δεν τον χαλασε [κι] αυτον: να βγαζει επαναλαμβανομενο μεροκαματο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Δεν τιθεται -καθολου ομως!- θεμα..."μηπως μπορεσει!". Και αν δεν στο εχει ηδη κανει,
🤨
ειναι ισως γιατι δεν τον χαλασε [κι] αυτον: να βγαζει επαναλαμβανομενο μεροκαματο!

Να της κάνει δηλαδή τι;; Να της κλείσει τις ενημερώσεις ;;; Ποιος επαγγελματίας τεχνικός θα κλείσει τα update ;;; Φυσικά και μπορεί να το κάνει αλλά αν είναι σωστός απλά δεν θα το κάνει γιατί όταν θα της ζητάνε Bitcoin για να πάρει πίσω τα δεδομένα της θα κράζει τον τεχνικό που ήταν ανεύθυνος και της έκλεισε τα update .

Επεξ/σία από nikοs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...