Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Αν και μη καπνιστής πλέον,  το ύφος και το στυλ και τα συμπερσσματα του ts, παραπέμπουν σε Ταλιμπαν. 

Ο στόχος του κειμένου δεν είναι να στοχοποιήσει αλλά να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει. Το κυνικό του ύφος εξυπηρετεί ακριβώς αυτό το σκοπό.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά είναι απλό.
Αποδεδειγμένα κάνει κακό στον οργανισμό.

Θέλεις φίλε/φίλη να καταστρέψεις τον εαυτό σου, "μαγκιά" σου.
Οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα και δεν οφείλουμε εμείς να σεβαστούμε τον εθισμό σου αλλά εσύ την υγεία μας.

Δεν θέλω ούτε στραβομουτσούνιασματα όταν λέμε όχι τσιγάρο μέσα στον τάδε κλειστό χώρο ούτε τίποτα.
Νταϊλίκια και Ελληνισμούς αλλού!

Στην Αγγλία μες το καταχείμωνο με -5Co και μέσα στην σούρα τους, οι "βλάχοι" του Newcastle έβγαιναν από το club για να κάνουν ένα τσιγάρο και να "δροσιστούν".
Αν το κάνουν αυτοί, τότε μπορούμε και εμείς!
Δικαιολογία ΔΕΝ υπάρχει.

• Like 5
  • Thanks 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aaron είπε

Ο στόχος του κειμένου δεν είναι να στοχοποιήσει αλλά να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει. Το κυνικό του ύφος εξυπηρετεί ακριβώς αυτό το σκοπό.

Θα σε συμβούλευα να είσαι ανεκτικός στη ζωή σου με τους ανθρώπους. 

Εν προκειμένω καμία ανοχή μόνο σε αυτούς που δεν εφαρμόζουν τον αντικαπνιστικο νόμο. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε

Βασικά είναι απλό.
Αποδεδειγμένα κάνει κακό στον οργανισμό.

Οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα και δεν οφείλουμε εμείς να σεβαστούμε τον εθισμό σου αλλά εσύ την υγεία μας.

Δεν θέλω ούτε στραβομουτσούνιασματα όταν λέμε όχι τσιγάρο μέσα στον τάδε κλειστό χώρο ούτε τίποτα.
Νταϊλίκια και Ελληνισμούς αλλού!

Στην Αγγλία μες το καταχείμωνο με -5Co και μέσα στην σούρα τους, οι "βλάχοι" του Newcastle έβγαιναν από το club για να κάνουν ένα τσιγάρο και να "δροσιστούν".
Αν το κάνουν αυτοί, τότε μπορούμε και εμείς!
Δικαιολογία ΔΕΝ υπάρχει.

Μην συγκρίνουμε αυτοκρατορία με μάζωξη κατσαπλιάδων και συντεχνιών.

Έλεος κάπου!

• Sad 1
Δημοσ.

Αν καπνίζουν μακριά μου: Αδιάφορους
Αν καπνίζουν μακριά μου αλλά κοντά σε άλλους που δεν καπνίζουν: Μακακες
Αν καπνίζουν μακριά μου αλλά κοντά σε παιδιά: Τελείως μακάκες
Αν καπνίζουν κοντά μου: Ενοχλητικούς και Μακάκες

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε

Κανενός δικαίωμα δεν είναι να κάνει κακό ακόμα και στον εαυτό του. 

Τον καρκίνο και τις νοσηλείες και η οικογένειά του τα επιβαρύνεται και όλοι τις πληρώνουμε 

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, adi32 said:

Τον καρκίνο και τις νοσηλείες και η οικογένειά του τα επιβαρύνεται και όλοι τις πληρώνουμε 

Εξού και το "μαγκιά" του.

17 minutes ago, skiabox said:

Μην συγκρίνουμε αυτοκρατορία με μάζωξη κατσαπλιάδων και συντεχνιών.

Έλεος κάπου!

Δεν κατάλαβα τι εννοείς...

Ααα.. για το GR vs GB λες...

Επεξ/σία από XPHSTOS_
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Τους χοντρός με τον διαβήτη και τα εμφράγματα; Τους τεμπέληδες;  Αυτούς που πάνε και τσακιζονται στα βουνά; 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Καπνιστής για 15 χρόνια, τώρα το έχω 5 χρόνια κομμένο το τσιγάρο και θεωρώ ότι είναι ίσως η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει. Πώς βλέπω τους καπνιστές; Σαν ανθρώπους που είναι έρμαιο του πάθους τους όπως ήμουν κι εγώ, που δεν έχουν αυτοπειθαρχία. Ακόμα και με την λογική να τα βάλεις κάτω, πόσο ηλίθιο είναι να κάνεις κάτι που σου δημιουργεί δεκάδες διαφορετικά προβλήματα υγείας, που ρίχνει την ποιότητα της ζωής σου και το πληρώνεις κιόλας; Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο και εντελώς κλισεδιάρικο αλλα είναι πραγματικά μία απόφαση που όμως δεν θα βασίζεσαι στο θυμικό αλλά στην λογική, τότε θα είναι εύκολο να το κόψετε. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...